-
عضو انجمن
ویرایش توسط alireza.076 : May 6th, 2014 در ساعت 23:12
-
تعداد تشکر ها از alireza.076 به دلیل پست مفید
-
May 3rd, 2014 16:15
# ADS
-
پاسخ : 50٪ تخفیف فروش سرور مجازی از دیتاستر singlehop [هلند] [امریکا] | رم ۱ گیگ فقط 15.000 تومان | مجازی ساز esxi 5.5 | گارانتی مادام العمر بازگشت وجه
سلام
- کنسول ارائه می شه؟
- تو سایت نوشته سویس نه هلند!
- سرور 2003 sp2 نصب می شه؟
ممنون
-
تعداد تشکر ها از m.rashidan به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
پاسخ : 50٪ تخفیف فروش سرور مجازی از دیتاستر singlehop [هلند] [امریکا] | رم ۱ گیگ فقط 15.000 تومان | مجازی ساز esxi 5.5 | گارانتی مادام العمر بازگشت وجه

نوشته اصلی توسط
m.rashidan
سلام
- کنسول ارائه می شه؟
- تو سایت نوشته سویس نه هلند!
- سرور 2003 sp2 نصب می شه؟
ممنون
سلام بستگی داره چه آفری خرید کنید اما معمولا میدهیم
سوئیس موحود نمیباشد، ویرایش نشده است
بله نصب میشود
موفق باشید
-
-
آین آفر رو می خوام:
VDS RAM 2048MB
CPU: 4 Core
Share Ram: 3072 MB
Dedicated Ram: 2048 MB
Bandwidth: unlimited
Port: 1000 MB
H.D.D: 60 GB
مقدار cpu چقدره؟
ممنون
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m.rashidan
آین آفر رو می خوام:
VDS RAM 2048MB
CPU: 4 Core
Share Ram: 3072 MB
Dedicated Ram: 2048 MB
Bandwidth: unlimited
Port: 1000 MB
H.D.D: 60 GB
مقدار cpu چقدره؟
ممنون
4ghz
کنسول نیز برای این آفر ارائه میگردد
-
-
از طریق سایت سفارش می دم
ممنون
-
تعداد تشکر ها ازm.rashidan به دلیل پست مفید
-
همونطور که تو ساییتون تیکت کردم
از سرویسی که در اختیارم گذاشتین راضی نیستم
ممنون می شم پولم رو در اسرع وقت برگشت بدین
با تشکر
- - - Updated - - -
سرویسی که به اسم هلند به من دادین خیلی کند و بی کیفیته و نیم ساعت بعد از این که بهم تحویل دادین درخواست برکشت پول رو دادم
حالا چرا باید هزینه نصب ازم کم کنین؟
کارانتی مادام العمر برکشت پول همین بود؟
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m.rashidan
همونطور که تو ساییتون تیکت کردم
از سرویسی که در اختیارم گذاشتین راضی نیستم
ممنون می شم پولم رو در اسرع وقت برگشت بدین
با تشکر
- - - Updated - - -
سرویسی که به اسم هلند به من دادین خیلی کند و بی کیفیته و نیم ساعت بعد از این که بهم تحویل دادین درخواست برکشت پول رو دادم
حالا چرا باید هزینه نصب ازم کم کنین؟
کارانتی مادام العمر برکشت پول همین بود؟
جناب اینجا بخش پشتیبانی وبسایت نمیباشد
بازگشت وجه با دلیل موجه، شما سفارش دادید اول بهونه اوردید که سرور در امریکا هست همون لحظه هم گفتد برگشت بزنید
بعد از اثبات هلند بودن سرویس بهونه اوردید سرویس مشکل پینگ داره در حالی که پینگ به ایران ۱۳۰ میده
پشت سرش گفتید کنده!
به همین دلیل فقط با کسر مبلغ ستاپ میتونم برگشت دهم، دلایل شما فقط بهانه گیری بوده نه موجه
-
-

نوشته اصلی توسط
alireza.076
جناب اینجا بخش پشتیبانی وبسایت نمیباشد
بازگشت وجه با دلیل موجه، شما سفارش دادید اول بهونه اوردید که سرور در امریکا هست همون لحظه هم گفتد برگشت بزنید
بعد از اثبات هلند بودن سرویس بهونه اوردید سرویس مشکل پینگ داره در حالی که پینگ به ایران ۱۳۰ میده
پشت سرش گفتید کنده!
به همین دلیل فقط با کسر مبلغ ستاپ میتونم برگشت دهم، دلایل شما فقط بهانه گیری بوده نه موجه
تو تاپیک نوشتی گارانتی مادام العمر بازگشت وجه ، حالا چرا دبه می کنی ، من همون اول که کیفیت پایین سرویس رو دیدم فهمیدم که جوابگوی کارم نیست و اطلاع دادم که نمی خوام
از مدیر بخش درخواست می کنم به این موضوع رسیدگی کنه
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m.rashidan
تو تاپیک نوشتی گارانتی مادام العمر بازگشت وجه ، حالا چرا دبه می کنی ، من همون اول که کیفیت پایین سرویس رو دیدم فهمیدم که جوابگوی کارم نیست و اطلاع دادم که نمی خوام
از مدیر بخش درخواست می کنم به این موضوع رسیدگی کنه
- اخبار
-