جالبه ولی کاش کمی فراتر می رفتید و به جای کد از اپلیکیشن تلفن همراه استفاده می کردید. البته مزایای این روش رو میدونم ولی در کل کار کردن با یک اپلیکیشن آندرویدی یا آی او اسی کاربر پسندتر و راحت تر هست.
جالبه ولی کاش کمی فراتر می رفتید و به جای کد از اپلیکیشن تلفن همراه استفاده می کردید. البته مزایای این روش رو میدونم ولی در کل کار کردن با یک اپلیکیشن آندرویدی یا آی او اسی کاربر پسندتر و راحت تر هست.
ببخشید، تنها چیزی که من هنوز نتوستم درک کنم اینه که، برای ارتقا سطح حساب به طلایی باید یک فرم رو دانلود، تکمیل و به آدرس شما پست کنیم، تو این فرم اطلاعاتی خواسته شده، نام و نام خانوادگی، نام پدر، شماره شناسنامه، کدملی، تاریخ تکمیل فرم و در نهایت امضا.
تمام موارد بالا به جز امضا از قبل تایید شده هست (چون شما اسکن کارت ملی ما رو دارید و می تونید تطبیق بدید)، فقط برای تاییده امضا لازمه که پذیرنده به دفترخونه مراجعه کنه، راستش چیزی که از نظر بنده واقعا اضافه کاری هست دقیقا همینه که امضا باید تو دفترخونه تایید شه، چه کاریه خب!!! حالای واقعی بودن یا نبودن امضا چه فرقی به حاله شما داره؟ اثر انگشت که نیست.
این یک مورد رو می تونستید یه تجدید نظری داشته باشید در موردش واقعا عالی می شد. ضمن اینکه می شه حتی راحت ترش هم کرد، فرم آنلاین پر شه و اسکن امضا ارسال شه.
پاینده باشید.
ایده ناب یعنی این.
ایول دارید.
واقعا ایده خوبی بود .
ولی اگه بشه هر سایت یا فروشگاه کد USSD مثلا به این شکل
*777*xx# که این منحثر به فرد یه فروشگاه باشه خیلی خوب میشه
بازم ممنون ایده خوبی بود.
رسيدن به سطح تاييد طلائی اجباری نيست و اختياری هست.
با سطح تاييد نقره ای هم شما ميتونيد ازين سرويس به طور کامل استفاده کنيد.
دليل نياز به تاييد امضا اين هست که هويت واقعی کاربر برای ما تاييد بشه.
راهکار اصلی هم اين بوده که کاربران در محل شرکت حضور پيدا کنن و قوانين رو تاييد و امضا کنن.
برای جلوگيری از رفت و آمد در مسافت های طولانی راهکار دفتر اسناد رسمی هم اضافه شده.
ولی در کل کاربران ميتونن به شرکت هم مراجعه کنن و در دفتر شرکت قوانين رو امضا کنن.
فقط من باز هم بگم رسيدن به سطح تاييد طلائی اجباری نيست و اگر به تسويه های سريع هم نياز داريد به کمک زرين کارت ميتونيد اينکار رو انجام بديد.
- - - Updated - - -
دريافت کد اختصاصی از اهداف بلند مدت هست که از الان به سمتش حرکت ميکنيم.
هدف مجموعه زرين پال حرکت آهسته و پيوسته هست و انشالله روز به روز بتونيم سرويس های متنوع و پايدار تری رو ارائه بديم.
ویرایش توسط samansystems : May 6th, 2014 در ساعت 22:51
بله، اجباری نبودنش رو متوجه ام.رسيدن به سطح تاييد طلائی اجباری نيست و اختياری هست.با سطح تاييد نقره ای هم شما ميتونيد ازين سرويس به طور کامل استفاده کنيد.
دليل نياز به تاييد امضا اين هست که هويت واقعی کاربر برای ما تاييد بشه.
راهکار اصلی هم اين بوده که کاربران در محل شرکت حضور پيدا کنن و قوانين رو تاييد و امضا کنن.
برای جلوگيری از رفت و آمد در مسافت های طولانی راهکار دفتر اسناد رسمی هم اضافه شده.
ولی در کل کاربران ميتونن به شرکت هم مراجعه کنن و در دفتر شرکت قوانين رو امضا کنن.
فقط من باز هم بگم رسيدن به سطح تاييد طلائی اجباری نيست و اگر به تسويه های سريع هم نياز داريد به کمک زرين کارت ميتونيد اينکار رو انجام بديد.
مگه غیر از اینه که هویت واقعی کاربر با اسکن کارت ملی و بعد با اسکن کارت های بانکی تایید می شه؟ امضا در دفتر اسناد رسمی چه چیزی به اطلاعاتی که شما از کاربر دارید اضافه می کنه؟
ما با سطح تاييد طلائی سرويس های ويژه تری به کاربرانمون ارائه ميديم نظير تسويه حساب های سريعتر روی حساب بانکی و چند سرويس ديگه.
بالطبع برای اين موارد نياز داريم هويت کاربر به طور کامل برای ما تاييد شده باشه.
فرض کنيد اگر کاربر نقره ای 75% از نظر ما تاييد باشه. کاربر طلائی بيش از 95% از نظر ما تاييد هست.
اين مورد باعث ميشه ما در مديريت تراکنش های روی سيستم بتونيم مديريت و تصميم گيری های بهتری داشته باشيم.
برای اينکه از فشار روی کاربران هم خودداری کنيم اين مورد رو اختياری قرار داديم تا کاربران بتونن از روی اختيار و سر فرصت اين افزايش سطح تاييد رو انجام بدن.
راستش من هیچ مشکلی با تمام مواردی که ذکر کردید ندارم، تماما صحیح و قابل درک هستن، نمی تونم ایرادی وارد کنم، فقط تاکید من این موضوع هست که امضا سند در دفتر اسناد رسمی جهت احراز هویت الزاما ضروری نیست.
وقتی برای مثال من با مشخصات خودم ثبت نام می کنم، اسکن کارت ملی رو براتون ارسال می کنم، اسکن کارت های بانکیم رو هم براتون ارسال می کنم، و تمام این ها با یک نام و نام خانوادگی و کد ملی و ... هستن، آیا باز امکانش هست که من، من نباشم؟
راستی، من درگاهتون رو تست کردم، درگاهتون مستقیم نیست، اول صفحه زرین پال و بعد از اون درگاه بانک نمایش داده می شه.
همینطور هست یا من دارم مسیر تست رو اشتباه می رم؟
برای ما که موارد زيادی رو ديديم بعضا پيش اومده که کاربری من نباشه. اين موارد سخت گيری نيست و برای امنيت خود کاربر در نظر گرفته شده.
بالطبع نه شما و نه ما دوست داريم کسی با اسم ما کاری انجام بده و بعد از مدتی مشخص بشه که مثلا من با نام شما کلاه برداری کردم.
همه اين موارد برای حفظ اطلاعات خود کاری در نظر گرفته شده.
باز هم ميگم اين موارد اصلا اجباری نيست و کاملا اختياری هست.
درگاه مستقيمی که زرين پال ارائه ميده و از يکسال پيش ارائه ميشد با درگاهی که کليه سايت های مشابه ارائه ميدن متفاوت هست.راستی، من درگاهتون رو تست کردم، درگاهتون مستقیم نیست، اول صفحه زرین پال و بعد از اون درگاه بانک نمایش داده می شه.
همینطور هست یا من دارم مسیر تست رو اشتباه می رم؟
مزيت اصلی اين درگاه اين هست که داخل سايت بانک اسم و لوگوی سايت پذيرنده نمايش داده ميشه.
برای فعالسازی اين درگاه حتما بايد ماهانه بيش از 50 تراکنش در زرين پال داشته باشيد.
و البته مد نظر داشته باشيد که اين درگاه در کنار درگاه عادی زرين پال فعال ميشه و انتخاب درگاه بر عهده کاربر هست.
از زمانی که زرين کارت اومده خوشبختانه استقبال خوبی از انواع درگاه های زرين پال شده.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)