ارسال درخواست - HostDL
از اینجا وارد شوید و درخواست دهید.
O thou, whose face hath felt the winter's wind?
درود
قبل از خرید پیشنهاد میکنم این تاپیک رو به دقت بخونید و بعد از آسیاتک استفاده کنید:
http://www.webhostingtalk.ir/f195/112501/
با تشکر
سرور اختصاصی سون وی پی اس با 100% مالکیت سخت افزار با برند معتبر SuperMicro، سیستم عامل VmWare، بر روی پردازنده Intel® Xeon® E3-1240 و هارد SATA نگه داری می شود، این سرور در کلوکیشن اختصاصی این مجموعه در یکی از پیشرفته ترین مراکز ایران، قلب پایتخت دیتاسنتر افرانت قرار داشته و به صورت شبانه روزی توسط مهندسین و تکنسین های مجرب و سیستم های مانیتورینگ سرور مورد نظارت و پشتیبانی قرار دارد
>>>> مشخصات پلن های سرور مجازی ایران ویندوز <<<<
مشخصات VPS.IR.1 VPS.IR.2 RAM 512 1024 CPU 1core 2core هارد 15 20 پهنای باند 20 گیگ 30 گیگ سیستم عامل ویندوز ویندوز مجازی ساز VmWare VmWare Up Time 99 % 99 % هزینه ماهیانه 30.000 55.000 سفارش
>>>> مشخصات پلن های سرور مجازی ایران لینوکس <<<<
>>>> مشخصات پلن های سرور مجازی ایران میکروتیک <<<<
>>>> سایر جزئیات <<<<
نصب و تحویل رایگان تعداد IP 1 1 1 1 دانلود / آپلود ارسال اسپم دانلود تورنت اسکن شبکه و دیداس تضمین کیفیت
زمان تحویل سرور ها از 1 تا 12 ساعت متغیر می باشد.
امکان ارتقا سرویس در بین پکیج های موجود در هر لحظه امکان پذیر است.
هر 50 گیگ ترافیک اضافه 10 هزار تومان و هر 100 گیگ آن 18 هزار تومان محاسبه خواهد شد.
از سرورهای مجازی بک آپ گیری نمی شود و مشتری موظف است از سرور خود نسخه بک آپ بگیرد.
سرور های مجازی به صورت مدیریت نشده تحویل داده می شود و مدیرت آن بر عهده مشتری است.
استفاده و خریداری سرویس ها به منزله مطالعه کلیه قوانین استفاده می باشد.
متاسفانه دوست عزیز .. شما دلیلی اینکه کیفیت سرور هایتان را تضمین نمیکنید .. قادر به خرید سرویس از شما نیستم ..
بنده بدنبال کیفیت هستم .. با قیمت مناسب .. .. سروری نمیخوام که حتی نتونم توش وارد بشم .. یا فقط 30 ثانیه اول استارت هاردش خوب باشه .. بعدش سرعتش بخوابه روی 110 - 140 کیلوبایت
پایداری کیفیت میخوام ..
با سپاس از همکاری شما دوست عزیز .. ولی تا کیفیت را تضمین نکنید .. بده از شما سرویس خریداری نمیکنم
موفق و سربلند باشید ..
دوست عزیز تنها کمکی که میتونم بهت بکنم اینه که توصیه کنم بهت از vpsgroups.com :
قبل از خرید پشتیبانی و برخورد عالی و بعد از اینکه خریدی وقتی میبینی افتضاح ترین سرویس رو دادن بهت، وقتی با پشتیبانی تماس میگیری با تاخیر در پاسخ و لحن نه چندان خوب و درآخر کلمه به ما مربوط نیست مواجه میشی. (که البته فکر میکنم دلیلش هم عدم دانش فنی باشه)
از روی تجربه شخصی گفتم و هنوز هم سرور ما بلا استفاده مونده.نه درستش میکنن و نه پول رو پس میدن.
متاسفانه روی حرف خیلی ها نمیشه حساب کرد ..
یه طوری قاونینی از خودشون در میکنن که براحتی بتونن پول مشتری رو بالا بکشن .. و بعدش بگن توی قوانینمون اینطوری نوشته و شما تیک مطالعه قوانین رو زدید و قبول کردید ..
قوانین باید به نفع مشتری باشه در حالی که ضرری به فروشنده نزنه ..
در صورتی که کاملاً برعش هست .. کاملاً به نفع فروشنده و به مشتری ضرر میزنه ..
طرف سرورش داره ریست میشه .. با پر روئی تمام میگه نه .. نمیشه .. باید حتماً بعد از بالا اومدن سرور عکس از پنجر ارور ها براش بزارید تا قبول کنه ..
یکی دیگه اشون .. 340 تا فایل یک گیگی فایل دانلود کردم روی هارد سرور .. میگه 371 گیگ رسیو داشتی .. گراف اینطوری نشون میده ..
نمونه برای گفتن زیاد هست
نوع مصرفتون چی هست؟
Send نامحدود میتونم آفر بدم با قیمت خیلی مناسب
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)