-
May 17th, 2010, 16:00
عضو انجمن
پاسخ : زرین پال !؟

نوشته اصلی توسط
NovinServer
حرف هاتون صحیح و درست !
اما منظور ما از استعلام به مرکز ، این هست که شما را به عنوان یک شرکت معتبر در این زمینه تایید کنه !
یعنی مثلا بانک پارسیان شما را به عنوان یک سایت معتبر مثل خودشون تایید کنه !
مشکل ما الان پول نیست یا حساب ! مشکل الان اطلاعات محرمانه ای هست که ما باید اسکن کنیم و به زرین پال بدهیم !
باید مطمئن بشویم اطلاعات ما محرمانه باشد و هیچ گونه سوء استفاده احتمالی ازش نشه !
امیدوارم منظور من را فهمیده باشید ! من الان داخل سایت زرین پال عضو شدم و کارت و همه چیز هم دادم !
اما برای ارسال مدارکم یکم شک دارم !
من نگرانی شما رو درک ميکنم!
اما فکر نميکنم تو کشور مرجعی برای اينکار باشه! در هر حال فکر نميکنم استعلام از بانک به نتيجه خاصی برسه!
ما سياست امنيت اطلاعات خاص خودمون رو داريم و اگر قرار بود بهش پايبند نباشيم اصلا اون رو تدوين نميکرديم.
سياست امنيت اطلاعات زرين پال
در هر حال اگر کمکی از دست من بربياد، در خدمتتون هستم!

نوشته اصلی توسط
IranianServer
سطح کاربری پس از چه مدت از زمان تحویل مدارک فعال میشه ؟؟
در ضمن اگر در سایت خود زرین پال استفاده کنندگان این سرویس رو قرار بدید خیلی بهتره و اعتماد جلب میشه (یک پیشنهاد بود

)
حداکثر 48 ساعت.
اما عموما در صورت کامل بودن مدارک بين 4 تا 5 ساعت کاربران تاييد ميشن.
بله بابت پيشنهادتون ممنونم! فعلا تعداد استفاده کنندگان از وبسرويس کم هستش!
در حال حاضر عمده فعاليت شرکت روی افزايش ماژول ها و بستن قرار داد با شرکت تجارت الکترونيک بانکهای مختلف هستش!
اما حتما در مورد پيشنهاد شما هم زمينه های لازم رو ايجاد خواهيم کرد.
با تشکر
علی امیری
-
-
May 17th, 2010 16:00
# ADS
-
May 17th, 2010, 16:13
عضو انجمن
بنده در سایت ثبت نام کردم و تمامی مراحل ثبت نام از فرستادن مشخصات تا تایید سطح کاربری و ارتقا به سطح نقره ای 2-3 ساعت طول کشید. امیدوارم این روند در اینده که سیستم جامع و فراگیر بشه هم ادامه داشته باشه.
جای چنین سیستمی در ایران خالی بود و اگه به دولت چشم امید داشتیم در سال 1410 شاید میتونستیم چنین سیستمی رو داشته باشیم قبول دارم که اعتبارش بیشتر بود اما خوب زمان هم مهم هست. اما تنها چیزی که الان مهم هست اینه که اعتماد کنیم و شرکت هم به اعتماد ما دلگرم و 100 البته متقابلا جواب این اطمینان رو با تدابیر امنیتی انحصاری خودش بده.
بنده از روزی که با این سیستم و هدف هاش اشنا شدم سعی کردم تا جایی که میتونم تبلیغش کنم و حتی به چند تا از وبمستر هایی که دوست صمیمیم بودن و فروشگاه ساز ها جهت ارائه ماژول معرفی کردم. آینده خوبی رو برای این سیستم میبینم. از جمله کارهایی هست که ریسکش رو هر شرکتی قبول نمیکنه.
تقریبا الان هر کشوری چنین سیستمی رو داره در نهایت میخوام عرض کنم اعتماد کنیم و اجازه بدیم سیستم پیشرفت کنه , سوالاتی پیش میاد که خوب اقای امیری هم جواب میدند و از جواب هاشون معلومه که وقت زیادی رو سیستم گذاشتن.
ویرایش توسط nasa_de : May 17th, 2010 در ساعت 16:16
-
تعداد تشکر ها از nasa_de به دلیل پست مفید
-
May 17th, 2010, 19:49

نوشته اصلی توسط
nasa_de
بنده در سایت ثبت نام کردم و تمامی مراحل ثبت نام از فرستادن مشخصات تا تایید سطح کاربری و ارتقا به سطح نقره ای 2-3 ساعت طول کشید. امیدوارم این روند در اینده که سیستم جامع و فراگیر بشه هم ادامه داشته باشه.
جای چنین سیستمی در ایران خالی بود و اگه به دولت چشم امید داشتیم در سال 1410 شاید میتونستیم چنین سیستمی رو داشته باشیم قبول دارم که اعتبارش بیشتر بود اما خوب زمان هم مهم هست. اما تنها چیزی که الان مهم هست اینه که اعتماد کنیم و شرکت هم به اعتماد ما دلگرم و 100 البته متقابلا جواب این اطمینان رو با تدابیر امنیتی انحصاری خودش بده.
بنده از روزی که با این سیستم و هدف هاش اشنا شدم سعی کردم تا جایی که میتونم تبلیغش کنم و حتی به چند تا از وبمستر هایی که دوست صمیمیم بودن و فروشگاه ساز ها جهت ارائه ماژول معرفی کردم. آینده خوبی رو برای این سیستم میبینم. از جمله کارهایی هست که ریسکش رو هر شرکتی قبول نمیکنه.
تقریبا الان هر کشوری چنین سیستمی رو داره در نهایت میخوام عرض کنم اعتماد کنیم و اجازه بدیم سیستم پیشرفت کنه , سوالاتی پیش میاد که خوب اقای امیری هم جواب میدند و از جواب هاشون معلومه که وقت زیادی رو سیستم گذاشتن.
درسته ...
حساب من هم تایید شد ! فقط مونده حساب بانکی را تایید و درگاه را به من تحویل بدهند !
-
-
May 25th, 2010, 22:05
عضو انجمن
جناب امیری آیا ماژول پرداخت برای پرستاشاپ آماده شد؟
متشکرم.
-
-
May 25th, 2010, 22:18
عضو انجمن
سلام
والا سبد خريد امروز آماده شد و قابل ارائه هستش!
انشالا همين زودی ها لينک دانلود رو قرار ميدم!
پرستا شاپ هم انشالا روزهای اول هفته آينده!
ضمنا امروز يک برنامه هم برای پرداخت آنلاين زرين پال آماده شد که اونهم در همين روزها با راهنمای نصب قابل دانلود خواهد بود.
کاکرد اين برنامه به اين صورت هستش که اطلاعات ورودی از قبيل مبلغ، نام خانوادگی، ايميل و توضيحات رو دريافت ميکنه و به زرين پال مياد، پرداخت رو انجام ميده و در انتها به سايت مبدا برميگرده و در اونجا 2 ايميل يکی به مدير وبسايت و يکی به کاربر پرداخت کننده ميزنه.
در هر حال انشالا در روزهای اول هفته آينده ماژول پرستا شاپ هم ارائه ميشه!
اما کلا اگر اطلاعات اف تی پی رو در تيکت مربوط به درخواست سطح تاييد بفرستيد کار تست و نهايي شدن روی وبسايتتون انجام ميشه و ارائه ماژول ها سرعت بيشتری به خودش ميگيره.
با تشکر
علی امیری
-
تعداد تشکر ها ازamiri113 به دلیل پست مفید
-
May 25th, 2010, 22:38
عضو انجمن
بسیار متشکرم.
مگه هم اکنون در ماژول زرین پال مشتری به سایت فروشنده Redirect نمیشه؟
May 25th, 2010, 22:44
عضو انجمن
چرا ! بعد از عمليات پرداخت به سايت فروشنده برميگرده!
اين برنامه که گفتم رو ميگيد !؟
-
-
May 25th, 2010, 22:51
عضو انجمن
-
-
May 25th, 2010, 23:16
عضو انجمن
اين برنامه برای کسانی هستش که نميخوان از نرم افزار خاصی استفاده کنن ولی ميخوان پرداخت آنلاين داشته باشند.
اونهم به کمک مرچنت
انشالا قرار ميدم نمونه رو متوجه منظورم بشيد.
ممنون
علی امیری
-
-
June 18th, 2010, 21:39
از كجا بايد تو اين زرين ثبت نام كرد ؟
-