نقل قول نوشته اصلی توسط yastheme نمایش پست ها
دوست عزیز, مثل اینکه شما تازه کارید و اطلاعاتی در این زمینه ندارید! DDoS بستگی به نوع و حجم حمله داره, وقتی ما میگیم DDoS protection طبق مقدار و محدودیت هایی که درهر پلن ذکر کردیم, در موارد اورژانسی تا 10 گیگابیت هم دیتاسنتر بر روی یه آی پی به ما DDoS Protection میده! بهتره متن خبر رو خوب بخونید! و مقدار حمله رو ببینید! 40 گیگابیت در ثانیه ! در صورتی که دیتا سنتر هتنرز با 60 گیگابیت یه روز از کار افتاد! شما یه آی پی رو با یه دیتا سنتر مقایسه می کنید؟ تازه ققط یک سایت دان شد نه سایت مشتریان!
لطفا تو مسائلی که اطلاع دارید اظهار نظر بفرمایید
بله حق با شماست ولی تبلیغات شما برای کاربران معنا و مفهوم دیگه ای داره

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط yastheme نمایش پست ها
مساله جالب اینه که بعضی ها کلود فلر رو خدا می دونند! نه دوست عزیز, شما باید اطلاعاتتونو تکمیل کنید در این خصوص !! اگه کلود فلر جلو حمله ای کم آورده دلیل بر نقص و کمبود کلود فلر نیست! کلود فلر نسبت به پولی که هزینه می کنید( حد اقل 200 دلار در ماه) به شما پروتکشن می دهد,این مقدار محدودیت هایی دارد! حملات DDoS صد در صد نیست!!

- - - Updated - - -

واقعا متاسفم که اینطوری فکر می کنید! چند نفر می تونند حمله ای با این حجم بزرگ انجام بدن؟ چون صد در صد نیست پس بیخیالش بشیم؟
اظهار نظر افراد کم اطاع که دوست دارند در این زمینه نظریه پرداز شوند جالب و شنیدنی است !
حقیقتش من نمی دونم چه جوری این مساله رو بیان کنم چون فکر نکنم تاثیری روی شما داشته باشه
شما به دلیل لینکی که ازتون گذاشتم ناراحت هستید؟
می خواید لینک رو حذف کنم؟
زمانی که در مورد تجربه کسی اطلاعاتی ندارید اظهار نظر نکنید و لطفا کمی مودب تر باشید

آخر نفهمیدم منظور شما چیه! شما بالاخره میگید کلودفلر جلوی هر حمله ای رو میتونه بگیره یا میگید این شرکتی در حدی نیست که جلوی این حملات رو بگیره؟