نقل قول نوشته اصلی توسط yastheme نمایش پست ها
شاید بی ربط به بحث باشه ولی می تونم بپرسم چرا از عکس های گرافیکی سایت من کپی کردید؟

- - - Updated - - -

هر کس به اندازه هزینه ای که میده سرویس میگیره, تا حدی حق با شماست, بسیاری از کاربران ما فقط هزینه رو ملاک می دونند! شاید هتنرز در حد نیاز خیلی ها خوب باشه که نیازی ندارند هزینه اظافی بدن, اما وقتی منی که نیاز به هاست دارم و سایتم خیلی اهمیت داره(چه فروشگاه یا موارد دیگر...) نباید به قیمت اهمیت بدم و برام مهم نباشه دیتا سنتر این سرور کجا هست یا نیست! !هتنرز کسی رو مجبور نمی کنه از اونجا سرور بگیره!

همه حرف من هم همین هست که به توصیه بچه های همینجا هتنرز گرفتم و الان پشیمونم و فقط دارم تجربم رو به عنوان مصرف کننده در اختیار سایرین که قرار از هتنرز سرویس بگیرن قرار میدم و میگم که آقا هتنرز نگیرید و اگه براتون سایتتون مهمه از هساتینگهای با سرور های بهتر(بطور مثال آنهاییکه واقع در کانادا هستند) تهیه کنید

اگر دقت کنید تعداد ناراضی های میهن وب هاست و کلا سرور های آلمان بیشتر از سایرین هست ( چیزی که تو فروما میشه دید)

چرا اکثر نارضایتی ها از میهن وب هاست و هاستینگهای با سرور آلمان هست؟

قطعا خود سرویس دهنده ها هم دوست ندارن مشتری ناراضی باشه بلکه اون ها هم خودشون درگیر مشکلات هتنرز شدند و به سبب اون خیلی از مشتریهاشون رو از دست میدن ولی بخاطر مفت بودن این سرور ها قطعا مشتریهای دیگه ای رو تور میکنند .