با سلام .. من هرکاری می کنم فقط عکس می تونم آپلود کنم . البته از طریق cpanel می شه فایل رو توی هاست آپلود کرد ولی نمی دونم چطور باید لینک دانلود رو برای اون فایل پیدا کنم و بشه تو سایتم ازش استفاده کنم . لطفا راهنمایی کنید !!!!![]()
با سلام .. من هرکاری می کنم فقط عکس می تونم آپلود کنم . البته از طریق cpanel می شه فایل رو توی هاست آپلود کرد ولی نمی دونم چطور باید لینک دانلود رو برای اون فایل پیدا کنم و بشه تو سایتم ازش استفاده کنم . لطفا راهنمایی کنید !!!!![]()
آقا این چه عنوانی هست؟
سرچ کنید یکم اول
index..zip
این فایل رو بعد از آنزیپ بزارید جایی که میخواید نشون بده فایل هارو
VatanVPS.comبرخی از مشتریان:songBsong,musicbaran,farskids,tehra nmusic,teh-music,Best2Film,bia2melody,bia2club,tak3da,irhits و بیش از 30 سایت بزرگ ایران
شرکت هم ثبت شد: اروین رایان ویژن | شماره ثبت : 385608
باور کنید خیلی سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم همه تا اونجایی که فایل آپلود می کنی رو توضیح داده بودن ولی نگفتن بعد از آپلود لینک رو چطور برای دانلود باید پیدا کرد . مرسی از راهنماییتون ولی اینجوری تمام اون قسمت هاست رو نشون میده که ؟ برای امنیت سایت مشکلی نداره اینجوری ؟ من اگه بخوام فقط لینک اون فایل مورد نظر رو برای دانلود توی سایت بگذارم همین کارو باید انجام بدم ؟
چیزی که شما میخواستی آدرس فایل ها رو پیدا کنی اینه!!
باید جایی بزاری که فقط فایل های دانلود اونجا باشن
در این صورت مشکلی نیست
VatanVPS.comبرخی از مشتریان:songBsong,musicbaran,farskids,tehra nmusic,teh-music,Best2Film,bia2melody,bia2club,tak3da,irhits و بیش از 30 سایت بزرگ ایران
شرکت هم ثبت شد: اروین رایان ویژن | شماره ثبت : 385608
مرسی movie24 ازت ممنونم !!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)