صفحه 2 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 56

موضوع: زرین پال !؟

عضو انجمن sshiran آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    117
    تشکر تشکر شده 
    144
    تشکر شده در
    109 پست

پیش فرض پاسخ : زرین پال !؟

با سلام اقای امیری اون روز قرار بود با هم در این مورد صحبت کنیم که نشد متاسفانه .

جسارتا من یک پیشنهاد دارم که اگه امکانش براتون بود روش کار کنید . خودتون هم میدونید سیستمی که شروع کردید جدید و کاملا عالی هستن ولی دروغ چرا اعتماد کردن بهش یکم سخته البته نه به شما به سیستم های پرداخت و مواردی که ممکنه تو آینده پیش بیاد .

پیشنهاد من این است که شما امکانی رو فراهم کنید که کاربر بعد از عضویت و طی کرد مراحل ثبت نام در زرین پال انتخاب کنه که شخص که با کارت شتابش پول رو میخواد پرداخت کنه پول به حساب شخص دریافت کننده مستقیما واریز بشه یا در زرین پال ذخیره شه .
    و اگر پرداخت مستقیم به حساب رو انتخاب کرد ( ثبت نام کننده در زرین پال ) 2.5% بیاد رو مبلغ پرداختی که از طرف کسر میشه نه پولی که برای ما واریز میشه یعنی اگه قرار 20 هزار تومن واریز بشه 2.5% بیاد روی قیمت کل نه اینکه از اون کم بشه . سیستم ها اکثرا این کار رو میکنن.

ولی اگه ذخیره در سیستم زرین پال رو انتخاب کرد پول واریزی در حساب زرین پال قرار بگیره با این تفاوت که کاربر زرین پال هر موقع خواست مقداری که توی حسابش هست رو به پول نقد تبدیل کنه این بار 2.5% ازش کم بشه.

باز نمیدونم پیشنهاد من معقول هست یا نه ولی فکر کنم اگه اینجوری بشه دست همه بانک هارو از پشت میبنده.

بنظر من اگه این جوری باشه هم کاربر هاتون افضایش پیدا میکنه هم اعتماد بیشتر میشه مثل اکثر سایت های که پول الکترونیکی ارائه میدن. باز اگه نتونستم منظورم رو برسونم بگید تا بیشتر صحبت کنیم.
    تلگرام : @ramiz_jv

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    225
    تشکر تشکر شده 
    973
    تشکر شده در
    675 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sshiran نمایش پست ها
    با سلام اقای امیری اون روز قرار بود با هم در این مورد صحبت کنیم که نشد متاسفانه .

جسارتا من یک پیشنهاد دارم که اگه امکانش براتون بود روش کار کنید . خودتون هم میدونید سیستمی که شروع کردید جدید و کاملا عالی هستن ولی دروغ چرا اعتماد کردن بهش یکم سخته البته نه به شما به سیستم های پرداخت و مواردی که ممکنه تو آینده پیش بیاد .

پیشنهاد من این است که شما امکانی رو فراهم کنید که کاربر بعد از عضویت و طی کرد مراحل ثبت نام در زرین پال انتخاب کنه که شخص که با کارت شتابش پول رو میخواد پرداخت کنه پول به حساب شخص دریافت کننده مستقیما واریز بشه یا در زرین پال ذخیره شه .
    و اگر پرداخت مستقیم به حساب رو انتخاب کرد ( ثبت نام کننده در زرین پال ) 2.5% بیاد رو مبلغ پرداختی که از طرف کسر میشه نه پولی که برای ما واریز میشه یعنی اگه قرار 20 هزار تومن واریز بشه 2.5% بیاد روی قیمت کل نه اینکه از اون کم بشه . سیستم ها اکثرا این کار رو میکنن.

ولی اگه ذخیره در سیستم زرین پال رو انتخاب کرد پول واریزی در حساب زرین پال قرار بگیره با این تفاوت که کاربر زرین پال هر موقع خواست مقداری که توی حسابش هست رو به پول نقد تبدیل کنه این بار 2.5% ازش کم بشه.

باز نمیدونم پیشنهاد من معقول هست یا نه ولی فکر کنم اگه اینجوری بشه دست همه بانک هارو از پشت میبنده.

بنظر من اگه این جوری باشه هم کاربر هاتون افضایش پیدا میکنه هم اعتماد بیشتر میشه مثل اکثر سایت های که پول الکترونیکی ارائه میدن. باز اگه نتونستم منظورم رو برسونم بگید تا بیشتر صحبت کنیم.
    منم موفق هستم !
    من هم الان خیلی دوست دارم از این حساب باز کنم اما همان طور که اس اس اچ ایران عزیز گفت " ولی دروغ چرا اعتماد کردن بهش یکم سخته "

عضو انجمن amiri113 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,315
    تشکر تشکر شده 
    1,642
    تشکر شده در
    853 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط NovinServer نمایش پست ها
    شرمنده ، اما من متوجه نشدم !
    منظور من این بود فردی که کارت ملی ، ملت یا سامان یا .... داره می تواند به این سیستم به صورت انلاین پرداخت کنه یا فقط کسانی که کارت بانک پارسیان و پاسارگاد فعلا ممکن هست .

من خیلی مشتاقم که این حساب را الان باز کنم اما در ازای گرفتن درگاه و .... می خواهم یک تضمین و اعتباری مانند بانک داشته باشم که خیالم راحت باشه !
    الان این سیستم برای من مانند یک سایت معمولی است ! چگونه مبالغ دریافتی و ... تضمین می شود ؟
    بله!
    امکان دريافت آنلاين پول از ساير کارت های عضو شتاب (سامان، ملت، ملی، صادارت و...) وجود داره.

در مورد تضمين امکان دادن تضمين خاصی وجود نداره!
    برای مثال (البته ما بانک نيستيم اما مثال ميزنم) شما زمانی که با بانکی برای دروازه پرداخت آنلاين قرار داد ميبنديد بايد يک سفته 2 ميلون تومانی رو هم امضا کنيد و به بانک تحويل بديد. نتيجه اينکه تو اين شرايط استفاده کننده هستش که بايد تضمين بده :دی

ببينيد فعلا هيچ تضمينی وجود نداره مگر اينکه طول عمر سيستم اضافه بشه و کم کم اعتماد حاصل بشه!
    البته ما به زودی با تمام کاربران استفاده کننده از مرچنت، قرار دادی رو خواهيم بست!
    شما ميتونيد زودتر تشريف بياريد شرکت و از نزديک اين قرار داد رو امضا کنيم با هم!

نقل قول نوشته اصلی توسط sshiran نمایش پست ها

ببينيد سياست کلی زرين پال اين هستش که پول وارد سيستم بشه و کاربران رو تشويق به استفاده پول داخل سيستم کنه.
    ضمنا قوانينی وجود داره، برای مثال داخل شبکه شتاب که هر کس ميتونه تا ساعت 12 شب همون روز پول جابجا شده رو به حساب خودش برگشت بزنه!

بنابراين با توجه به سياست کاری زرين پال و قوانين شبکه شتاب اين امکان وجود نداره.
    ما سعيمون بر اين هستش که کاربران رو تشويق کنيم که پول رو داخل زرين پال مصرف کنند. همونطور که الان شرايط مشابهی در پی پال وجود داره (البته ما ادعای پی پال بودن نداريم و زمان زيادی طول ميکشه تا به اونجا برسيم.)

با تشکر از نظرات خوبتون
    علی امیری
    تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
    مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    225
    تشکر تشکر شده 
    973
    تشکر شده در
    675 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amiri113 نمایش پست ها
    بله!
    امکان دريافت آنلاين پول از ساير کارت های عضو شتاب (سامان، ملت، ملی، صادارت و...) وجود داره.

در مورد تضمين امکان دادن تضمين خاصی وجود نداره!
    برای مثال (البته ما بانک نيستيم اما مثال ميزنم) شما زمانی که با بانکی برای دروازه پرداخت آنلاين قرار داد ميبنديد بايد يک سفته 2 ميلون تومانی رو هم امضا کنيد و به بانک تحويل بديد. نتيجه اينکه تو اين شرايط استفاده کننده هستش که بايد تضمين بده :دی

ببينيد فعلا هيچ تضمينی وجود نداره مگر اينکه طول عمر سيستم اضافه بشه و کم کم اعتماد حاصل بشه!
    البته ما به زودی با تمام کاربران استفاده کننده از مرچنت، قرار دادی رو خواهيم بست!
    شما ميتونيد زودتر تشريف بياريد شرکت و از نزديک اين قرار داد رو امضا کنيم با هم!

ببينيد سياست کلی زرين پال اين هستش که پول وارد سيستم بشه و کاربران رو تشويق به استفاده پول داخل سيستم کنه.
    ضمنا قوانينی وجود داره، برای مثال داخل شبکه شتاب که هر کس ميتونه تا ساعت 12 شب همون روز پول جابجا شده رو به حساب خودش برگشت بزنه!

بنابراين با توجه به سياست کاری زرين پال و قوانين شبکه شتاب اين امکان وجود نداره.
    ما سعيمون بر اين هستش که کاربران رو تشويق کنيم که پول رو داخل زرين پال مصرف کنند. همونطور که الان شرايط مشابهی در پی پال وجود داره (البته ما ادعای پی پال بودن نداريم و زمان زيادی طول ميکشه تا به اونجا برسيم.)

با تشکر از نظرات خوبتون
    علی امیری
    با زرین پال می توانیم به بانک های عضو شتاب هم واریز کنیم ؟
    مثلا فاکتورهای بانک سامان را پرداخت کنیم ؟

تشکر تشکر کرده 
    1,315
    تشکر تشکر شده 
    1,642
    تشکر شده در
    853 پست

مثلا فاکتورهای بانک سامان را پرداخت کنیم ؟
    منظورتون از فاکتور های بانک سامان چی هستش!؟؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    225
    تشکر تشکر شده 
    973
    تشکر شده در
    675 پست

منظورتون از فاکتور های بانک سامان چی هستش!؟؟
    من با چند تا شرکت کار می کنم که سیستم whmcs متصل به شبکه شتاب سامان دارند !
    هر ماه باید فاکتورهایی را پرداخت کنم که پرداختش هم از درگاه بانک سامان هست !
    این امکان وجود داره فاکتور ها را پرداخت کنم ؟

تشکر تشکر کرده 
    1,315
    تشکر تشکر شده 
    1,642
    تشکر شده در
    853 پست

من با چند تا شرکت کار می کنم که سیستم whmcs متصل به شبکه شتاب سامان دارند !
    هر ماه باید فاکتورهایی را پرداخت کنم که پرداختش هم از درگاه بانک سامان هست !
    این امکان وجود داره فاکتور ها را پرداخت کنم ؟
    نه!
    اين امکان نيست!
    ببينيد زرين پال بانک نيست که عضو شبکه شتاب باشه! تو شرايطی که شما ميگيد بايد پول رو به حساب سامانتون واريز کنيد و 2.5% رو پرداخت کنيد.
    البته ما در حال صحبت، تعامل هستيم که بتونيم اين سيستم رو در اينترنت فراگير کنيم.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    225
    تشکر تشکر شده 
    973
    تشکر شده در
    675 پست

نه!
    اين امکان نيست!
    ببينيد زرين پال بانک نيست که عضو شبکه شتاب باشه! تو شرايطی که شما ميگيد بايد پول رو به حساب سامانتون واريز کنيد و 2.5% رو پرداخت کنيد.
    البته ما در حال صحبت، تعامل هستيم که بتونيم اين سيستم رو در اينترنت فراگير کنيم.
    پس منظورتون از جمله زیر چیست :

تشکر تشکر کرده 
    1,315
    تشکر تشکر شده 
    1,642
    تشکر شده در
    853 پست

گسترده کردن سايتهایی که دروازه پرداخت زرين پال رو قبول دارند.
    برای مثال، همون شرکت هايي که گفتيد رو عضو پذيرندگان کنيم.

ببينيد تا زمانی که پذيرندگان زرين پال کم باشن، (مثل شرايط الان) کاربران بايد روی خارج کردن پول از سيستم بعد از 3 تا 4 روز و با کسر 2.5 درصد حساب کنند.
    اما اگر روزی اين شبکه فراگير شد (برای نمونه پی پال) اون موقه ديگه خيلی از زمانها نياز به پرداخت 2.5 درصد نيست.

با تشکر
    علی اميری

عضو دائم mohsen1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,225
    تشکر تشکر شده 
    2,398
    تشکر شده در
    1,163 پست

اگر کسی که شما ازش خرید می کنید عضو زرین پال باشه میشه وجه رو انتقال داد بصورت داخلی و هبچ کارمزدی هم نباید پرداخت کنید.
    فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
    برای خرید کلیک کنید

12. تعداد تشکر ها از mohsen1 به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)