- 

هاست ایران با حجم 2 گیگ و ترافیک نامحدود هاست ایران با حجم 2 گیگ و ترافیک نامحدود

با سلام
 بنده به یک هاست ایران که سرعت لود بالایی داشته باشه برای سایت نیاز دارم.آپتایم برام مهم هستش و میخوام پهنای باند نامحدود باشه.آخه دارم با سیستم های مجازی بازدید کننده به سایتم ارسال میکنم و روزانه حدود 10 گیگ حداقل مصرف پهنای باند دارم و میخوام پهنای باند نامحدود باشه تا مشکل کمبود پهنای باند پیدا نکنم.لطفا قیمت ها رو به صورت یک ماهه و 1 ساله بفرمایید.در ضمن هاست مورد نظر لینوکسی میخوام باشه.و سی پنل باشد.با تشکر

- 

- 

May 4th, 2014 23:38

# ADS

- 

پاسخ : هاست ایران با حجم 2 گیگ و ترافیک نامحدود پاسخ : هاست ایران با حجم 2 گیگ و ترافیک نامحدود

با سلام، به صورت پهنای باند محدود در خدمت شما هستم سرویس با پهنای باند 300 گیگ به صورت زیر قابل تقدیم است
 فضا 5 گیگ
 پهنای باند 300 گیگ
 سایر امکانات نامحدود
 هزینه سرویس به صورت ماهانه 40 هزار تومان خواهد بود

- 

- 

پاسخ : هاست ایران با حجم 2 گیگ و ترافیک نامحدود پاسخ : هاست ایران با حجم 2 گیگ و ترافیک نامحدود

نوشته اصلی توسط  sajjad65  

دوست عزیزم عرض کردم که پهنای باند نامحدود میخوام

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط  Milad-H  
 با سلام، به صورت پهنای باند محدود در خدمت شما هستم سرویس با پهنای باند 300 گیگ به صورت زیر قابل تقدیم است
 فضا 5 گیگ
 پهنای باند 300 گیگ
 سایر امکانات نامحدود
 هزینه سرویس به صورت ماهانه 40 هزار تومان خواهد بود

اگر فضای 2 گیگ بخوام و پهنای بیشتر دارید؟ لطفا قیمت رو بگید

- 

- 

عضو انجمن

فضای 2گیگ ترافیک 600گیگ ماهیانه 45.000تومان در صورت تمام شدن ترافیک هر 100گیگ ترافیک ماهیانه 8.000تومان

ویرایش توسط pc-narmak : May 5th, 2014 در ساعت 00:05

- 

- 

اگر فضای 2 گیگ بخوام و پهنای بیشتر دارید؟ لطفا قیمت رو بگید

با فضا 2 گیگ و پهنای باند 300 گیگ ماهانه 35 هزار تومان برای هر 100 گیگ ترافیک 9 هزار تومان پرداخت خواهید کرد
 لازم به ذکر است پنل دایرکت ادمین است

- 

- 

عضو دائم

نوشته اصلی توسط  persiansoftware  

با سلام
 بنده به یک هاست ایران که سرعت لود بالایی داشته باشه برای سایت نیاز دارم.آپتایم برام مهم هستش و میخوام پهنای باند نامحدود باشه.آخه دارم با سیستم های مجازی بازدید کننده به سایتم ارسال میکنم و روزانه حدود 10 گیگ حداقل مصرف پهنای باند دارم و میخوام پهنای باند نامحدود باشه تا مشکل کمبود پهنای باند پیدا نکنم.لطفا قیمت ها رو به صورت یک ماهه و 1 ساله بفرمایید.در ضمن هاست مورد نظر لینوکسی میخوام باشه.و سی پنل باشد.با تشکر

اگر دایرکت ادمین مد نظر دارید :

IR-H-4  - فضا : 1000 مگابایت - پهنای باند : 10000 مگابایت
 Control panel : Direcadmin | Database : 7 | Park Domain : U | Addon Domain : 0 | بقیه امکانات : نامحدود

ماهانه 10 هزار تومان
 سالانه 120 هزار تومان
 سبد خرید هزارنویس - سفارش میزبانی وب ایران

پهنای باند برای شما ویرایش خواهد شد.
 http://www.webhostingtalk.ir/f20/80370/

--------------
 سی پنل ایران را تحریم کرده است.

شرکت "  فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285   "مسئولیت محدود" 
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و  ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و  تجارت 
[پشتیبانی  تیکت] با  واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید. 
 [پشتیبانی  تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ ضروری] : 09125362909 - 09332354071 

-