سلام منم اینترنت مخابرات هستم
تهران - نوبنیاد
adsl من قابل تحمل هست ولی adsl یکی از دوستان که خاقانی هستن زیر خط افتضاح!! هیچی نمیاره
البته برای منم قبل از عید اینجوری شده ولی در این حد نیست
من میخوام از های وب بگیرم
مخابرات کدام منطقه هستید ؟
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
من والا مخابرات دارم رو یک خط دیگه ولی استفاده نمیکنم چون پینگ نوسان شدید داره پشتیبانی داغون دی ان اس کلا یک چیز علکیه تو مخابرات چون سایت به زور باز میکنه پینگ داغون از 24 ساعت 2 دقیقه وصل همش قطعه نمیدونم پرا رسیدگی نمیکنن![]()
دوست عزیز از صفحه status مودمت یه شات بذار SNR رو ببینیم چنده که میگن نویز داره SNR زیر 10 مشکل ساز میشه
بنده خودم تو پشتیبانی یکی از isp ها فعالیت دارم فقط میتونم بگم واژه هنگ ! یه لغت مسخره اس که واسه از سر وا کردن مشترک
همه اینا بر میگرده به اکانتینگ مسخره ای که استفاده میشه مخصوصا تو مخابرات !
استاد چند سوال داشتم از خدمتتون ..
یکی اینکه Dns به نظرتون چی ست کنم ؟ من از اینا استفاده میکنم ..
217.218.127.127
217.218.155.155
4.2.2.4
............................................
سوال دومم اینه که من hotspot که استفاده میکنم موقع باز کردن فیس بوک مشکل داره ( عکسها رو نشون نمیده ) .. چند تا جا خوندم که با ست کردن Dns میتونه مشکل رو حل کنه .. میخواستم ببینم درسته این حرف یا نه ؟ ( خودم بعید میدونم )
و اینکه حقیقت داره که میتونن Reset کنن اکانت رو ... من قبلا تماس گرفته بودم با پشتیبانی گفت مودم رو 15 مین قطع کن که ریست کنم اکانت رو ... ولی اخرین بار که تماس گرفتم گفتن که امکانات دسترسی به بخش تجهیزات رو ازشون گرفتن ..
ببخشید سوالام زیاد شد اینم مشخصات Snr هست .. مشکل نویز دارم ؟
Downstream Upstream SNR Margin :10.3 31.3 db Line Attenuation :53.8 36.0 db Data Rate :575 157 kbps Max Rate :1328 1414 kbps CRC :377 0
مرسی...
این اطلاعات هست....اگر نیاز به ریست مودم باشه هم بگین! و بهترین آی پی چیه؟؟ من از یه سری آی پی های OpenDNS استفاده میکنم!
208.67.222.222
208.67.220.220
- - - Updated - - -
نامحدود که دیگه وجود نداره واسه مخابرات...رفتم اونجا فهمیدم که دیگه نامحدود نداره!
با 35 تومن سرعت 1مگابایت هست البته نمیدونم جدیدا گرون شده یا نه! قرار بود 35% ارزون بشه اما مثل اینکه گرونتر شده!
مشکل دانلود هم هست سرعت 140 باید باشه اما الان 120 بالاتر نمیره حالا این بخوره تو سرشون...هر 2 تا 5 دقیقه یکبار دیسکانکت میشه!
صفحه رو افتضاح باز میکنه یاد روزایی که 128 داشتم میافتم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)