ببین جناب جواد اینکه از اول میدونستم شما مدیر آن {آجا} ( ارتش جمهوری اسلامی) اسمش همین بود دیگه؟هستید شکی نبود. منتهی یک چیز رو شما نگرفتید.کسی به زور نمیتونه کاربری رو مجبور به استفاده از سیستمی کنه که دلش نمیخواد. شما اسم تاپیک رو خوندید؟ (ست کردن vBulletin با نیوک... ) به هر دبستانی بگی میفهمه منظور این بوده طرف سیستمش نصب هست و میخواد انجمنش رو به vb ارتقا بده.نه اینکه بیاد دوباره نیوک نصب کنه یا کل سیستم رو ارتقا بده.فقط نمیدونم با اینکه شما خودت میدونی چرا این قضیه رو کل کل انداختی؟
لطفا به ما هم بگو کی ایشون رو فرستاده تو تاپیک ما هم بسی بخندیم! واقعا فکر میکنی کسی ایشون رو فرستاده مثلا در مقابل سیستم پرعظمت و معروف (بازدید: روزی 250 کلیک -الکسا 553000 ) با شما رقابت کنه؟ به نظر شما ما باید بخندیم یا شما؟این جمله شما من را حسابی شاد کرد و بسی خندیدم ! پس با یک چیزی جز آجا کنار بیاد از نظر شما ؟! مشخص هست که کی شما رو فرستاده به این تاپیک سعی می کنم بگذارم کاربران خود مطلب را بخونند و شاد شوند چرا که موضوع تاپیک چه بود و چه شد
شک نکن دوست عزیز.به قدری محبوبیم که نیوک های دیگر رو از سر راه برداشتیم.نوبت شما هم میشه(بزار این تعهد 5 انگشتی من خشک بشه بعد) باور نداری از دوست گرامیت تو نیوک لرن بپرس! آخه آن بیچاره هم شک کرده بود( این روزها همه جزو گروه مشهد تیم هستند شما چطور؟!)
ببخشید کدوم دوستانتون رو میگید؟ من جز دو نفر تازه وارد که معلوم نیست شاید خودتون هستی و ازتون الکی تشکر کردند کسی دیگر رو ندیدم!دوستان من گوشه هایی از صحبت های دوستمون را جدا کردم بخوانید و ببینید نیازی هست تا من با این چنین آدمی هم کلام شوم ؟!
تو این یکی هم شک نکن.صد در صد جلوشو میگیرن و برخورد هم میشه.مخصوصا تازه واردهای دنیای نت.به هر روی امیدوارم مدیران محترم جلو اینگونه فرافکنی ها را گرفته و موضوع تاپیکی که اصلا چیز دیگری بوده به اینجا کشیده نشه .
حر ف آخر: یک فکری برای امضات کن.برای خودش راز بقاستبه امید روزی که بازدیدتون 500 نفر در روز رو رد کنه.آمین. موفق باشید

به امید روزی که بازدیدتون 500 نفر در روز رو رد کنه.آمین. موفق باشید