-
عضو جدید
سایت خرید و فروش سرور
سلام
دوستان نظرتون در مورد راه اندازی یک سایت خرید و فروش سرور اختصاصی، سرور مجازی، هاست، دامین و ... دیگر محصولات مرتبط چیه؟ این سایت باید امکان عضویت و دریافت آفرهای فروشندگان را داشته باشد. مشتریان نیز باید بتوانند در این سایت نظرشون رو در در مورد سرویس ارسال کنند. همچنین فروشندگان بتوانند یک صفحه اختصاصی برای معرفی خودشون و محصولاتشون داشته باشن. لطفا دیدگاهها و پیشنهادات خودتون رو در مورد این سرویس تو همین پست اعلام کنید.
با سپاس
-
تعداد تشکر ها از parmenides به دلیل پست مفید
-
May 1st, 2014 23:36
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : سایت خرید و فروش سرور
به نظر من خوبه
یه پیشنهاد دارم به قسمت شکایات کاربران توجه ویژه کنید و مدیری برای حل اختلاف بزارید یعنی فقط پست ها رو حذف نکنید...
-
تعداد تشکر ها ازmahdy777 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
اي شيطون ميخواي بزني رو دست وب هاستينگ تالك
هاستـــ دات ای ار (شرکت پارسیان ثبت 269 )
فروش سرور
مجازی از ایران و انگلستان
( با منابع اختصاصی) ، هاست لینوکس ، فایل هاستینگ ، رادیو هاستینگ و ثبت دامنه
تماس بگیرید :
5163 200 0913
-
تعداد تشکر ها ازalimo203 به دلیل پست مفید
-
اگه از اول قوی شروع کنین ایده خوبیه
-
تعداد تشکر ها ازrabis به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
سلام
با تلاش بیشتر میتونی حتی رو دست وب هاستینگ تالک بزنی
اما باید تلاش کنی .... که این تلاش کردن کم کمش 2 سالی وقت خواهد برد
-
تعداد تشکر ها ازalmanwebhost به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
دوستان ممنون از نظرات خوبتون. راستش من همیشه این سایتو میبینم فکر میکنم یه کم برای خرید فروش ضعیفه، یعنی فرم دیگه خیلی نمیشه اینجا خرید فروش کرد. اگه یک سایت خرید فروش برای فقط چنین محصولاتی بنویسم خودم فکر میکنم خوب باشه. حالا شما نظرتون بگین ممنون میشم. اصلا به نظر شما نیازی هست به این سایت؟ اگه باشه شما خودت عضو میشی؟ چه امکاناتی داشته باشه؟ اصل ایده روشنه براتون؟ میدونین مساله اینه که اگه سایت بالا بیاد کاربران میان استفاده کنن یا نه؟
ویرایش توسط parmenides : May 2nd, 2014 در ساعت 16:18
-
تعداد تشکر ها از parmenides به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
parmenides
راستش من همیشه این سایتو میبینم فکر میکنم یه کم برای خرید فروش ضعیفه، یعنی فرم دیگه خیلی نمیشه اینجا خرید فروش کرد. اگه یک سایت خرید فروش برای فقط چنین محصولاتی بنویسم خودم فکر میکنم خوب باشه. حالا شما نظرتون بگین ممنون میشم. اصلا به نظر شما نیازی هست به این سایت؟ اگه باشه شما خودت عضو میشی؟ چه امکاناتی داشته باشه؟ اصل ایده روشنه براتون؟ میدونین مساله اینه که اگه سایت بالا بیاد کاربران میان استفاده کنن یا نه؟
در صورت اینکه نیاز داشته سه دامین مناسب برای شما داریم:
webhostingha.net
webhostingha.ir
whha.ir
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید