نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 73

موضوع: پرشین وی دی اس # 50% تخفیف سرور مجازی انگلستان با پورت 10 گیگ و تضمین شده [انتخاب حرفه ای ها]

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

پیش فرض پاسخ : پرشین وی دی اس # 50% تخفیف سرور مجازی انگلستان با پورت 10 گیگ و تضمین شده [انتخاب حرفه ای ها]

نقل قول نوشته اصلی توسط persianmagic نمایش پست ها
    درود

واهمه ای در کار نیست

وقتی سفارشات کاربران در سایت معلق هست وقت این رو نداریم که جواب همکاران و کاربران دیگه ای رو که فقط و فقط قصدشون انحراف تاپیک فروش هست رو بدیم و باهاشون در تاپیک فروش دهن به دهن بشیم

که الحمدالله به کمک و یاری شما مدیر عزیز به خواسته خودشون رسیدند-تشکرهایی که زیر پستهای شما هست نشان از رضایت این همکاران از اعمال شما و شادی مزاعفشون هست

دلیل اینگونه رفتارها هم فقط بیکاری افراد مربوطه هست که در نهایت باعث این رفتارها میشود

در پاسخ شما هم باید عرض کنم که سرور مدل d7-740 دوال هگزا کور هست و شما که نماینده دیتاسنتر رداستیشن هستید خودتون میتونید متوجه پورت و گارانتی مربوطه بشید . برای ما با نام 10 گیگ با توجه به سایت دیتاسنتر تحویل شده

بله کاربران حق دارند سوال کنند پاسخ تمامی کاربران هم ارسال شده اما نه همکاران و فروشندگان و یا نماینده رداستیشن

که هر هدفی رو در این تاپیک دنبال میکنند جز خرید سرویس داده نمیشود

واقعا از شما انتظار نداشتم . شما که مدیر هستید با این پست ها فقط باعث انحراف تاپیک شدید و مشوق اشخاصی که قصد انحراف تاپیک رو دارند

در همان پست اولتون هم عرض شد لطفا این موارد رو در تاپیک فروش مطرح نکنید ولی ظاهرا همین نتیجه رو میخواستید

موفق و پیروز باشید
    باسلام
    بسیار عالی. شما بعنوان "بزرگترین فروشنده سرور مجازی ایران" بجای بازی با کلمات و آپ شدن تاپیکتون همان اول در آخر جوابی که برای بنده ارسال کردید

در پاسخ شما هم باید عرض کنم که سرور مدل d7-740 دوال هگزا کور هست و شما که نماینده دیتاسنتر رداستیشن هستید خودتون میتونید متوجه پورت و گارانتی مربوطه بشید . برای ما با نام 10 گیگ با توجه به سایت دیتاسنتر تحویل شده
    تا باعث بروز شک و شُبه در میان یوزرها نشید! چون اتفاقا در جریان بودم از خود شما پرسیدم که مطمئن بشم! چون قطعا اگر چیزی که مد نظر بنده بود شما داشتید مشتری شما میشدم! پس یک طرفه قضاوت نکنید!

پس بدون در نظر گرفتن عنوان بنده اینجا، به عنوان یک یوزر اینجا پست دادم و سوال کردم و اگر شما جواب را همان شکلی که بالاتر گفتم میدادید این همه پست ارسال نمیشد!

و اتفاقا پستهای شما باعث
    انحراف تاپیک شدید و مشوق اشخاصی که قصد انحراف تاپیک رو دارند
    شد.

و مورد آخر
    14-3: در تاپیک های ایجاد شده در بخش فروش ،حداقل قرار دادن مشخصات سرویس / خدمات ارائه شده به صورت کامل و مناسب ، تعرفه ها ، نحوه ی خرید ، نحوه ی ارتباط ، توضیحات مختصر و .... در پست اول الزامی می باشد.
    درست رعایت نکردید و باید اطلاعات سرور(های) اصلی رو بنویسید.
    پس لطفا در اصرع وقت این مورد را در پست اول لحاظ کنید.

موفق باشید
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

2. تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)