-
April 29th, 2014, 22:47
عضو دائم
یک عدد vps رم 6 گیگ و پردازنده 4 هسته ای فقط 28 تومان
باسلام
پیرو پلن های تشویقی هفتگی این بار سرور مجازی زیر را خدمت شما معرفی کنیم
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
April 29th, 2014 22:47
# ADS
-
April 29th, 2014, 23:50
پاسخ : یک عدد vps رم 6 گیگ و پردازنده 4 هسته ای فقط 28 تومان

نوشته اصلی توسط
viasky
باسلام
پیرو پلن های تشویقی هفتگی این بار سرور مجازی زیر را خدمت شما معرفی کنیم
سلام
میشه مشخصات سرور اصلیتونو بدین ؟
ویرایش توسط i-host : April 30th, 2014 در ساعت 00:09
نذارم بهتره
-
-
April 30th, 2014, 00:40
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
i-host
سلام
میشه مشخصات سرور اصلیتونو بدین ؟
باسلام
بله قربان
- Dual Intel Xeon L5520
- 48GB DDR3 Memory
- 4x 2TB Enterprise Hard
- 2x1Gbps Network Uplink
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
April 30th, 2014, 00:45

نوشته اصلی توسط
viasky
باسلام
بله قربان
- Dual Intel Xeon L5520
- 48GB DDR3 Memory
- 4x 2TB Enterprise Hard
- 2x1Gbps Network Uplink
مجازی ساز چیه ؟
کلا چقدر سی پی یو میدین به این سرور ؟4 هسته که شما نوشتین باید قائدتا 4 هسته 2.26 گیگا هرتز بدین به مشتری درسته ؟
اگر مجازی ساز وی ام ور هست میشه یک عکس از مشخصات سرور تو وی ام ور بدین ؟هم از سرور آلمانتون هم امریکا
-
-
April 30th, 2014, 00:48
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
i-host
مجازی ساز چیه ؟
کلا چقدر سی پی یو میدین به این سرور ؟4 هسته که شما نوشتین باید قائدتا 4 هسته 2.26 گیگا هرتز بدین به مشتری درسته ؟
اگر مجازی ساز وی ام ور هست میشه یک عکس از مشخصات سرور تو وی ام ور بدین ؟هم از سرور آلمانتون هم امریکا
بله حتما جهت دریافت عکس از طریق سایت اقدام بفرمایید
پردازنده در مجموع برای این پلن 4000 مگاهرتز در نظر گرفته شده
مجازی ساز نیز وی ام ویر هست
این پلن ها به صورت تشویقی بوده و در هفته فقط یک سرویس به صورت ارائه خواهد شد
-
-
April 30th, 2014, 01:01

نوشته اصلی توسط
viasky
بله حتما جهت دریافت عکس از طریق سایت اقدام بفرمایید
پردازنده در مجموع برای این پلن 4000 مگاهرتز در نظر گرفته شده
مجازی ساز نیز وی ام ویر هست
این پلن ها به صورت تشویقی بوده و در هفته فقط یک سرویس به صورت ارائه خواهد شد
ممنون میشم عکسو همینجا بذارید شاید دوستان دیگر هم خواستند ببینند
اگر 4 گیگا هرتز میدین سی پی یو پس لطفا متن آفرتونو هم درست کنید که باعت گمراهی کاربران نشه
چون 4 هسته یعنی 4×2.26
اما شما در واقع دارید زیر دو هسته به این وی پی اس میدین
با تشکر
-
-
April 30th, 2014, 02:12
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
i-host
اگر 4 گیگا هرتز میدین سی پی یو پس لطفا متن آفرتونو هم درست کنید که باعت گمراهی کاربران نشه
چون 4 هسته یعنی 4×2.26
با تشکر
خیر با توجه به سابقه فعالیت ما و آفر های ارائه شده خیلی از دوستان با این پلن ها آشنا هستند
مشکلی از این بابت نداریم خداروشکر
خیلی از کاربران عزیز هستند که کاملا چشم بسته از ما این پلن ها را تهیه کردن و در حال حاضر تمدید ماه سوم و چهارم خود را انجام داده اند
انشالله پس از واگذاری سرویس از کاربر مربوط در مورد کیفیت سرویس نظر خود را اعلام خواهند نمود
البته لازم به توضیح می باشد تمام سرویس ها با کنسول کامل ارائه خواهد شد و منابع در هر لحظه قابل مشاهده می باشد
تضمین برگشت وجه نیز وجود دارد
سپاس از شما
-
-
April 30th, 2014, 10:59

نوشته اصلی توسط
viasky
خیر با توجه به سابقه فعالیت ما و آفر های ارائه شده خیلی از دوستان با این پلن ها آشنا هستند
مشکلی از این بابت نداریم خداروشکر
خیلی از کاربران عزیز هستند که کاملا چشم بسته از ما این پلن ها را تهیه کردن و در حال حاضر تمدید ماه سوم و چهارم خود را انجام داده اند
انشالله پس از واگذاری سرویس از کاربر مربوط در مورد کیفیت سرویس نظر خود را اعلام خواهند نمود
البته لازم به توضیح می باشد تمام سرویس ها با کنسول کامل ارائه خواهد شد و منابع در هر لحظه قابل مشاهده می باشد
تضمین برگشت وجه نیز وجود دارد
سپاس از شما
اما شما دارید خریداران فریب میدین
شما دارید 4 گیگا هرتز سی پی یو میدین نه 4 هسته سی پی یو این یعنی از دو هسته هم کمتر
در مورد سرور اصلی هم لطفا عکس از سرور بذارید که هر دو سرور آلمان و امریکای شما دارای دو تا سی پی یو هستند .
من نظری از مشتری های شما نخواستم من خودم چک میکنم اگر اوکی بود خریدو انجام میدم .
ممنون عکسو بذارید .
در مورد سی پی یو هم لطفا استاد های متخصص تو این زمینه نظر بدن که آیا من درست میگم و داره فریب میده آدمو ایشون یا ایشون درست میگه
-
-
April 30th, 2014, 11:03
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
i-host
اما شما دارید خریداران فریب میدین
شما دارید 4 گیگا هرتز سی پی یو میدین نه 4 هسته سی پی یو این یعنی از دو هسته هم کمتر
در مورد سرور اصلی هم لطفا عکس از سرور بذارید که هر دو سرور آلمان و امریکای شما دارای دو تا سی پی یو هستند .
من نظری از مشتری های شما نخواستم من خودم چک میکنم اگر اوکی بود خریدو انجام میدم .
ممنون عکسو بذارید .
در مورد سی پی یو هم لطفا استاد های متخصص تو این زمینه نظر بدن که آیا من درست میگم و داره فریب میده آدمو ایشون یا ایشون درست میگه
درود
خیر ایشون فریب نمیدن دوست گرامی در vmware میشه هر تعداد virtual core به یک VM داد اما cpu power را لیمیت کرد
مثلا شما 8 هسته اختصاص میدید اما با فرکانس مجموع 3000 مگا هرتز و محدود شده و کاملا صحیح میباشد
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها ازnginxweb به دلیل پست مفید
-
April 30th, 2014, 11:12

نوشته اصلی توسط
i-host
چون 4 هسته یعنی 4×2.26
با تشکر
با اجازه استارتز عزیز
این موردی که شما میفرمایید به دلیل اطلاعات و دانش فنی کم شما هستش و ربطی به فروشنده محترم نداره که زیر سوالش میبرید
برای افزایش اگاهیتون خدمتتون عرض میکنم که در هیچ مجازی سازی امکان اختصاص فرکانس سی پی به هر هسته وجود ندارد
قدرت و فرکانس کلی برای مجموع هسته های سی پی یو قابل تعریف هست
امیدوارم متوجه شده باشید
ارادتمند
-