-
April 27th, 2014, 13:44
پاسخ : نیازمند لایسنس ماهیانه و لایف تایم

نوشته اصلی توسط
Homafar
سلام
آقای حسامی نیازی نیست شما اینقدر کش بدید این موضوع رو .
من هم نه مشتری ام نه فروشنده ولی دیگه سجادیه رو میشناسم .
بهتر هست این موضوعات رو تموم کنیم .
ممنون از نظر شما ولی اجازه بدید بحث رو خودمون دنبال کنیم اگر نظری در خصوص این موضوع دارید در خدمت هستم با هم صحبت کنیم اگر خیر که وارد شدن توی بحث دو نفر دیگه و تلاش برای تفهیم یا راضی کردن یکی کار صحیح و معقولی نیست.
-
تعداد تشکر ها از rezahesami به دلیل پست مفید
-
April 27th, 2014 13:44
# ADS
-
April 27th, 2014, 15:05
عضو انجمن
لایسنس دائمی . با پنل آنلاین تغییر آی پی و سیستم عامل به صورت آنی - فارسی + ثبت با برن
200 هزار تومان
شرکت داده پردازی آردین سپاهان ->فرم ثبت سفارش لایسنس دائمی دایرکت ادمین
-
تعداد تشکر ها از iMohsen به دلیل پست مفید
-
April 27th, 2014, 16:17

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
جناب حسامی این موارد دیگر خارج از سوالات هست و کاملا خصومت شخصی هست. بنده وقت ندارم صحب تا شب پای اکانت باشم الان هم وقت ناهاری هست که در خدمتتون هستم اکثر ساعات همکاران روبینا سرور با اکانت هستند.
بله دیدم در صفحه قوانین میگشتید که موردی پیدا کنید برای مسدود کردن اکانت ما اما تا جایی که بنده از قوانین مطلع هستم یک شخص نباید چندین اکانت داشته باشد یا شما برعکس گفتید یا قوانین را ما اطلاع نداریم این موارد جزو مواردی هست که مدیر انجمن باید نظر دهد و میتوانید ریپورت کنید تا به شما پاسخ دهند و اگر هم خلاف ما باشد بنده به همکاران اکانت را ندهدم و با کمال میل پذیرای این مورد هستم.
لایسنس اینترنال ذکر شده در تصویری که گفتید برای مراکز و رنج هایی هست که از آن خدمات ارائه گردد و برای سرور اختصاصی یا مجازی امکان استفاده میباشد اما code 500 فقط برای سرور مجازی باید استفاده گردد و غیر آن خلاف میباشد و با دادن ریپورت برخورد میشود همکارمون کامل توضیح دادند.
قیمت 29 یا 299 قیمت های دایرکت ادمین هست و در تمامی پنل ها و در سایت موجود هست نباید موجود باشد به نظر شما ؟ این موارد انتقادی هست که باید به جناب john بفرمائید به ایمیل
support@directadmin.com
حتی بودند و هستند همکارانی در انجمن که لایسنس دایرکت ادمین را مطلع هستیم حدود 1 دلار خریداری میکنند اما باز هم به تمام قیمت ها دسترسی دارند.
عنوان و سوال تاپیک خرید یک لایسنس ماهانه هست و شما تمام ریز و بم های دایرکت ادمین را سوال میفرمائید.
ارادتمند سجادیه
یا حق
متشکر از گزارش شما و حذف نوشته های من. موفق باشید! به فروش تون ادامه بدید.
-
تعداد تشکر ها از rezahesami به دلیل پست مفید
-
April 27th, 2014, 18:25
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
rezahesami
متشکر از گزارش شما و حذف نوشته های من. موفق باشید! به فروش تون ادامه بدید.
با سلام
کدام پستتون پاک شده ؟ همه پست هاتون که سر جاشه.
به خودتون شک دارید ؟ اگر پستتون درست باشه ادمین الکی پاک نمیکنه و ما نیز نیاز به ریپورت نداریم استارتر تاپیک ریپورت میتواند بدهد چون تاپیک وی هست.
بعد بازم بگید سوال معمولیه و خصومت شخصی نیست
موارد ادمینی انجمن هم به ما ربط میدید.
برای خلوت شدن تاپیک استارتر پست های ما توسط ما پاک شد.
ارادتمند سجادیه
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : April 28th, 2014 در ساعت 17:35
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2014, 12:29
عضو انجمن
با سلام
در خدمتیم
لايسنس دائمي دايرکت ادمين 200.000 تومان بصورت يک بار پرداخت
و
لايسنس ماهانه سرور مجازي دايرکت ادمين 20.000 تومان
آخرين به روز رساني قيمت : 1393.01
توجه : فرم سفارش در محيط امني ايجاد ميشود و به جلوگيري از تقلب با IP آدرس شما کمک ميکند
سبد خريد - انفورماتيک روياي پارسيان
2
-
تعداد تشکر ها از PDhost.net به دلیل پست مفید