-
April 26th, 2014, 21:21
انتقال سایت به یک ساب دامین
سلام خسته نباشید ببخشید اگر این تاپیک رو در جای نا مناسبی زدم!
من یک سایت فیلم و سریال خارجی دارم اما چون هر چند وقت ***** میکنند صرف نمیکنه بخوام دامنه بخرم و انتقال بدم به دامنه دیگه
جدیدا یک راه کاری اومده که ساب دامین میزنند مثلا وقتی دامنه mydomin.com: The Leading My Domain Site on the Net رو ***** میکنند میان و یک ساب دامین به اسم mydomin.com: The Leading My Domain Site on the Net میزنند و سایتشون رو انتقال میدن به ساب دامنه دوم
من میخواستم ببینم چجوری باید این کارو بکنم چون دفعه اولمه و سررشته ای ندارم چیکار کنم که وقتی اون دامنه رو ***** کردن من یک ساب دامنه دیگه بزنم و سایتم رو کلا روی اون انتقال بدم به صورت کامل ممنون میشم منو در جریان اموزش این کار بزارید با تشکر
-
تعداد تشکر ها از saeeds2a به دلیل پست مفید
-
April 26th, 2014 21:21
# ADS
-
April 28th, 2014, 12:25
عضو جدید
پاسخ : انتقال سایت به یک ساب دامین
درود
باید یه دونه ساب دامین ایجاد کنید و تمام فایل هایی که در دامین اصلی هستش انقال بدید به پوشه ساب دامینی که هاست برای شما خواسته .
اگر هم فایل کانفیگی هم نیاز به تغییر آدرس هست اونارو هم باید انجام بدید .
موفق باشید
قبرها پر است از جوان هاییــ که میخواستند در پیریــ توبـــه کنند
-
تعداد تشکر ها از aminexe به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2014, 16:24
aminexe سلام دوست عزیز میشه یکم بیشتر توضیح بدید مثلا من ساب دامین که ایجاد کردن بعد اطلاعات رو کپی کنم داخل اون پوشه ساب دامین؟ونیازی به تغییر در دیتابیس و اینجور چیزهای نیست؟
-
تعداد تشکر ها از saeeds2a به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2014, 21:04
در دیتابیس تغییری نیاز نیست شما با توجه به سیستمی که استفاده می کنید با در فایل Config تغییراتی ایجاد کنید.
نیاز به توضیح بیشتری دارید ؟
در خدمتیم
-
تعداد تشکر ها از gavad700 به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2014, 23:30
عضو جدید
درود
خدمتتون گفتم اگر نیازی به تغغیر آدرس و فایل کانفیگ باشه باید به ساب دامین ربط دهید بستگی به مدیریت محتوایی که استفاده می کنید
اگر هم سایت بدون مشکل بالا اومد معلومه نیازی به تغییر نیست
موفق باشید
قبرها پر است از جوان هاییــ که میخواستند در پیریــ توبـــه کنند
-
تعداد تشکر ها از aminexe به دلیل پست مفید
-
اگر هنوز تغییراتی ایجاد نکردید و سایت راه اندازی نشده باید سایت رو روی ساب دامنه مثلا با نام 1 راه اندازی کنید و از دامنه اصلی فرواردر بزنید به ساب دامنه که هرکی وارد آدرس دامنه شد سریع وارد ساب دامنه بشه
اگر هم سایت راه اندازی شده تازه میخواید این کار رو انجام بدید باید اسکریپت رو یه کپی بگیرید ببرید توی پوشه ساب دامنه ای که ایجاد می کنید سپس آدرس دامنه رو توی فایل کانفیگ اسکریپت یا دیتابیس و یا مدیریت اسکریپت با ساب دامنه تغییر بدید
و فورواردر رو ایجاد کنید از مسیر اصلی روی ساب دامنه
حالا هربار که ساب دامنه ***** شد هم باید اسکریپت رو به ساب دامنه جدید منتقل کنید و تغییرات دامنه رو انجام بدید مسیر فروارد رو از آدرس اصلی روی ساب دامنه جدید قرار بدید و آدرس ساب دامنه یا ساب دامنه های قبلی هم بر روی ساب دامنه جدید ست کنید
اگر می خواید بر روی ساب دامنه قبلی هر آدرسی که بعدش زده میشه به ساب دامنه جدید منتقل بشه باید بعد از آدرس ساب دامنه قبلی * قرار بدید که هر آدرسی از ساب دامنه قبلی رو به آدرس جید منتقل کنه. . .
من تا این حد اطلاعات داشتم شاید راه های بهتری هم باشه
-
تعداد تشکر ها از raminsat1 به دلیل پست مفید