سلام
دوستان نیاز دارم یک فایل sh زمانی که لود سرور بالاتر از 3 میره ران بشه و اوت پوت رو در فایل تکست ذخیره کنه اگر بشه فرمت فایل به شکل ساعت و تاریخ بشه که دیگه عالیه کسی کمکی میتونه بکنه ؟
سلام
دوستان نیاز دارم یک فایل sh زمانی که لود سرور بالاتر از 3 میره ران بشه و اوت پوت رو در فایل تکست ذخیره کنه اگر بشه فرمت فایل به شکل ساعت و تاریخ بشه که دیگه عالیه کسی کمکی میتونه بکنه ؟
چرا از سیستم مونیتورینگ ناجییوس یا ناگیوووس یا ..... استفاده نمیکنی میشه تا زمان لود بالای سرورت رو بدست بیاری توی اون زمان خاص؟!
موفق باشی البته کاکت ی هم میشه اسکریپت هم میشه اگر خواستی اسکریپت رو بگو واست بنویسم بدمت بهت
ویرایش توسط ULTRAWEB : February 24th, 2014 در ساعت 01:04
یه کرن جاب اوکی کنید که هر چند دقیقه یه بار شل اسکریپت دستور لود رو اجرا کنه که خروجی از مقدار خاص بالا تر بره سیو کنه
خروجی با دستورات رو بزارید وقت کنم براتون مینویسم
How to set up a shell script to monitor load averages : swoops
با کمی دستکاری و ادیت فکر کنم بتونید اون چیزی که میخواین رو ازش در بیارین.
با این اسکریپت میتوان هر وقت لود مثلا از 3 بالاتر رفت برای شما ایمیل سند کند...... ولی با ادیت کردنش فکر میکنم بشه اون کار مورد نظر شما رو هم انجام داد / ورودی های script رو تغییر بدید
درود
قابلیت کنترل load average در CSF موجود است که میتوانید load limit را تنظیم نمایید با توجه به قدرت پردازنده سرور high load را میتوان مشخص کرد
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
باسلام
در تماس باشید تا براتون انجام بشه.
با تشکر
ارایه دهنده خدمات ایمن سازی سرور های مبتنی بر لینوکس و ویندوز
My Crime Is My Advisory . Hacking Is The Best But Security Is The First
The Best Secure Hosting in Iran http://SecureHost.ir
جهت تماس در شبکه IRC :mHUB.HIRCNetwork.com#Linux@Secure_Host
این اسکریپت رو خودم نوشتم بالاخره
اسکریپتی که تهیه شده برای یک هاستینگ یا وب مستری که از سرور مجازی استفاده میکنه حکم طلا داره![]()
قابلیت هاش رو نمیگم چون قصد داریم روی سرور های مجازی که از ما خرید میشه این اسکریپت رو نصب کنیم کاربرا متوجه قابلیت های فوق العاده این اسکریپت خواهند شد .
یک سیستم مونیتورینگ تمام عیار روی سرور خود کاربر .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)