صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

موضوع: میکروتیک چیست ؟ استارتر

عضو انجمن succes آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    645
    تشکر تشکر شده 
    363
    تشکر شده در
    278 پست

پیش فرض میکروتیک چیست ؟ استارتر

با سلام
    من هیچ اطلاعاتی در مورد میکروتیک ندارم و الان یکی ازم خواسته براش VPS میکروتیک درست کنم (سرور اختصاصی با Vmware دارم) ... اگر ممکنه توضیح بدین چه جوری باید این کار رو بکنم و کاربرد های میکروتیک چی هست و چه جوری میشه شبکه و ... رو روش کانفیگ کرد ؟

دیتا سنتر من OVH هست ... لطفا راهنمایی فرمایید و لینک iso هم برای نصب بدین ... ممنون
    ❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف 35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
    شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h - اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه

2. تعداد تشکر ها ازsucces به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

پیش فرض پاسخ : میکروتیک چیست ؟ استارتر

نقل قول نوشته اصلی توسط succes نمایش پست ها
    با سلام
    من هیچ اطلاعاتی در مورد میکروتیک ندارم و الان یکی ازم خواسته براش VPS میکروتیک درست کنم (سرور اختصاصی با Vmware دارم) ... اگر ممکنه توضیح بدین چه جوری باید این کار رو بکنم و کاربرد های میکروتیک چی هست و چه جوری میشه شبکه و ... رو روش کانفیگ کرد ؟

دیتا سنتر من OVH هست ... لطفا راهنمایی فرمایید و لینک iso هم برای نصب بدین ... ممنون
    فایل ova رو از اینجا : MikroTik RouterOS 6.12 for VMware « DiGiBoY دانلود و deloy کنید ...
    ...Zzzz...

5. تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    645
    تشکر تشکر شده 
    363
    تشکر شده در
    278 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
    فایل ova رو از اینجا : MikroTik RouterOS 6.12 for VMware « DiGiBoY دانلود و deloy کنید ...

Deploy کردم ازم رمز میکروتیک و نام کاربری می خواد ... root میدم رمز رو چی بدم ؟
    ❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف 35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
    شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h - اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه

7. تعداد تشکر ها از succes به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    2,675
    تشکر تشکر شده 
    6,577
    تشکر شده در
    3,502 پست

Deploy کردم ازم رمز میکروتیک و نام کاربری می خواد ... root میدم رمز رو چی بدم ؟
    یوزر نیم : admin
    پسورد رو هم وارد نکنید.

9. تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    645
    تشکر تشکر شده 
    363
    تشکر شده در
    278 پست

خوب حالا چه کارایی می تونم با میکروتیک انجام بدم ؟؟ واردش شدم ولی موندم که به چه دردی می خوره ... ممکنه راهنمایی بفرمایید چه کارهایی با این میکروتیک میشه انجام داد !؟

11. تعداد تشکر ها از succes به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    2,675
    تشکر تشکر شده 
    6,577
    تشکر شده در
    3,502 پست

MikroTik یک سرور مبتنی بر کرنل لینوکس است که بر روی یک کامپیوتر معمولی قابل نصب و سرویس دهی به صورت کاملا پایدار می باشد. اما چرا این نام MikroTik نام گرفت ؟ میکروتیک یک شرکت در کشور لیتوانی در اروپای شرقی است که در سال 1995 کار خود را با فروش روتر های وایرلس شروع و در پی توسعه کار خود سیستم عاملی را تحت عنوان MikroTik Router OS ارائه کرد که همین امر باعث آن شد که در سال 2007 میلادی تعداد کارمندان این شرکت به 70 نفر افزایش پیدا کند. خوب حالا این سوال پیش میاید که Router OS چست ؟ Router OS یک سیستم عامل بر پایه لینوکس است که می تواند بر روی سیستم های معمولی مانند نصب شود و در آن قابلیت های خوبی از جمله :
    Firewall
    کنترل پهنای باند
    هات اسپات
    قابلیت وایرلس اشاره کرد

برای استفاده از این سیستم عامل ، نرم افزاری به نام winbox وجود دارد که یک رابط گرافیکی برای این سیستم عامل است .

می رسیم به قابلیت های Router OS :
    Router OS قابلیتهای زیادی دارد و می توان در محیط های کوچک تا متوسط از آن استفاده نمود(در متن اصلی متوسط تا بزرگ اعلام شده بود که به شخصه این طور نمی دانم) به صورت مثال از پروتکل های مسیر یابی OSPF, BGP , VPLS/MPLS در یک سیستم می توانید استفاده کنید و برای راهنمای استفاده از این سیستم عامل نیز می توانید به سایت میکروتیک بخش جزوات آن ( Document ) و ویکی سایت مراجعه نمایید. این سیستم محدودیتهایی در زمینه شناخت سخت افزار دارد مخصوصا در زمینه وایرلس که فقط سخت افزارهایی با چیپ Atheros و Prism را پشتیبانی می کند. خوب برگردیم سراغ میکروتیک ، در واقع MikroTik از pc های ما یک Router کارآمد می سازد و این امکان را به ما می دهد که به آسانی بر روی آن پورتهای مختلف را اضافه و کم کنیم.

بریم سراغ قابلیت های این سرور :
    یکی از ویژگی های MikroTik پایداری آن است. MikroTik همانند یک روتر قوی از سرعت بوت بالا و عملکرد خودکار بدون نیاز به هیچ گونه login یا استارت کردن هر نوع سرویس بر خوردار است. علاوه بر دسترسی محلی می توان MikroTik را به وسیله Telnet و SSH و Web server داخلی آن و رابط ویندوزی ارائه شده به همراه MikroTik به نام Winbox تنظیم کرد. دیگر قابلیت قابل توجه MikroTik سرعت نصب و سرعت تنظیمات آن است. MikroTik در عرض چند دقیقه نصب و براحتی تنظیم می شود و این قابلیت در آن وجود دارد که بتوان تنظیمات آن را Import و Export کرد.در ضمن این رو هم اشاره میکنم که مهم ترین نقطه قوت سرور میکروتیک به صرفه بودن آن نسبت به نمونه های مشابه سخت افزاری است .

13. تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    672
    تشکر تشکر شده 
    3,378
    تشکر شده در
    2,203 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Yas-Host نمایش پست ها
    MikroTik یک سرور مبتنی بر کرنل لینوکس است که بر روی یک کامپیوتر معمولی قابل نصب و سرویس دهی به صورت کاملا پایدار می باشد. اما چرا این نام MikroTik نام گرفت ؟ میکروتیک یک شرکت در کشور لیتوانی در اروپای شرقی است که در سال 1995 کار خود را با فروش روتر های وایرلس شروع و در پی توسعه کار خود سیستم عاملی را تحت عنوان MikroTik Router OS ارائه کرد که همین امر باعث آن شد که در سال 2007 میلادی تعداد کارمندان این شرکت به 70 نفر افزایش پیدا کند. خوب حالا این سوال پیش میاید که Router OS چست ؟ Router OS یک سیستم عامل بر پایه لینوکس است که می تواند بر روی سیستم های معمولی مانند نصب شود و در آن قابلیت های خوبی از جمله :
    Firewall
    کنترل پهنای باند
    هات اسپات
    قابلیت وایرلس اشاره کرد

برای استفاده از این سیستم عامل ، نرم افزاری به نام winbox وجود دارد که یک رابط گرافیکی برای این سیستم عامل است .

می رسیم به قابلیت های Router OS :
    Router OS قابلیتهای زیادی دارد و می توان در محیط های کوچک تا متوسط از آن استفاده نمود(در متن اصلی متوسط تا بزرگ اعلام شده بود که به شخصه این طور نمی دانم) به صورت مثال از پروتکل های مسیر یابی OSPF, BGP , VPLS/MPLS در یک سیستم می توانید استفاده کنید و برای راهنمای استفاده از این سیستم عامل نیز می توانید به سایت میکروتیک بخش جزوات آن ( Document ) و ویکی سایت مراجعه نمایید. این سیستم محدودیتهایی در زمینه شناخت سخت افزار دارد مخصوصا در زمینه وایرلس که فقط سخت افزارهایی با چیپ Atheros و Prism را پشتیبانی می کند. خوب برگردیم سراغ میکروتیک ، در واقع MikroTik از pc های ما یک Router کارآمد می سازد و این امکان را به ما می دهد که به آسانی بر روی آن پورتهای مختلف را اضافه و کم کنیم.

بریم سراغ قابلیت های این سرور :
    یکی از ویژگی های MikroTik پایداری آن است. MikroTik همانند یک روتر قوی از سرعت بوت بالا و عملکرد خودکار بدون نیاز به هیچ گونه login یا استارت کردن هر نوع سرویس بر خوردار است. علاوه بر دسترسی محلی می توان MikroTik را به وسیله Telnet و SSH و Web server داخلی آن و رابط ویندوزی ارائه شده به همراه MikroTik به نام Winbox تنظیم کرد. دیگر قابلیت قابل توجه MikroTik سرعت نصب و سرعت تنظیمات آن است. MikroTik در عرض چند دقیقه نصب و براحتی تنظیم می شود و این قابلیت در آن وجود دارد که بتوان تنظیمات آن را Import و Export کرد.در ضمن این رو هم اشاره میکنم که مهم ترین نقطه قوت سرور میکروتیک به صرفه بودن آن نسبت به نمونه های مشابه سخت افزاری است .
    این توضیح رو شما که ننوشتی وقتی متنی رو از جایی کپی پیست میکنی بهترهست منبعش رو بنوسی چرا که من مثلا در این سایت
    مقاله :: میکروتیک چیست ؟
    نمونه ی حرف شما رووو دیدم البته مممکن هست شما از سایت دیگری برداشت کرده باشی
    این نوشته نیز خود دارای ایراد هست همون خط اول نوشته میکروتیک سروری است که بر پایه ی هسته ی لینوکس نوشته شده که بسیارخنده دار هست
    و می بایست می نوشت سیستم عاملی هست که بر پایه ی هسته لینوکس نوشته شده شما وقتی کپی پیست میکنی یک منبع رو بخون و لااقل منبعش رو نمیزاری اصلاح کن
    متنی رو که میزاری!

15. تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    645
    تشکر تشکر شده 
    363
    تشکر شده در
    278 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Yas-Host نمایش پست ها
    یوزر نیم : admin
    پسورد رو هم وارد نکنید.
    ممنونم از لطفتون ... حالا من چه جوری آی پی رو در میکروتیک کانفیگ کنم و به مشتری تحویل بدم ؟؟

17. تعداد تشکر ها از succes به دلیل پست مفید

عضو دائم Mr.Te0 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    259
    تشکر تشکر شده 
    2,950
    تشکر شده در
    1,526 پست

ممنونم از لطفتون ... حالا من چه جوری آی پی رو در میکروتیک کانفیگ کنم و به مشتری تحویل بدم ؟؟
    از دستور های زیر استفاده کنید:

کد:
    ip address add address=youre ip netmask=youre netmask interface=ether1
    Enter بزنید برای خط بعدی :

کد:
    ip route add dst-address=0.0.0.0/0 gateway=youre gateway
    info.mehranfar@gmail.com

19. تعداد تشکر ها از Mr.Te0 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    645
    تشکر تشکر شده 
    363
    تشکر شده در
    278 پست

وقتی مشتری میکروتیک میخواد بعد از نصب اون template به چه کاری نیاز هست تا آماده تحویل دادن به مشتری بشه ؟؟

21. تعداد تشکر ها از succes به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)