جناب حسامی این موارد دیگر خارج از سوالات هست و کاملا خصومت شخصی هست. بنده وقت ندارم صحب تا شب پای اکانت باشم الان هم وقت ناهاری هست که در خدمتتون هستم اکثر ساعات همکاران روبینا سرور با اکانت هستند.
بله دیدم در صفحه قوانین میگشتید که موردی پیدا کنید برای مسدود کردن اکانت ما اما تا جایی که بنده از قوانین مطلع هستم یک شخص نباید چندین اکانت داشته باشد یا شما برعکس گفتید یا قوانین را ما اطلاع نداریم این موارد جزو مواردی هست که مدیر انجمن باید نظر دهد و میتوانید ریپورت کنید تا به شما پاسخ دهند و اگر هم خلاف ما باشد بنده به همکاران اکانت را ندهدم و با کمال میل پذیرای این مورد هستم.
لایسنس اینترنال ذکر شده در تصویری که گفتید برای مراکز و رنج هایی هست که از آن خدمات ارائه گردد و برای سرور اختصاصی یا مجازی امکان استفاده میباشد اما code 500 فقط برای سرور مجازی باید استفاده گردد و غیر آن خلاف میباشد و با دادن ریپورت برخورد میشود همکارمون کامل توضیح دادند.
قیمت 29 یا 299 قیمت های دایرکت ادمین هست و در تمامی پنل ها و در سایت موجود هست نباید موجود باشد به نظر شما ؟ این موارد انتقادی هست که باید به جناب john بفرمائید به ایمیل
support@directadmin.com
حتی بودند و هستند همکارانی در انجمن که لایسنس دایرکت ادمین را مطلع هستیم حدود 1 دلار خریداری میکنند اما باز هم به تمام قیمت ها دسترسی دارند.
عنوان و سوال تاپیک خرید یک لایسنس ماهانه هست و شما تمام ریز و بم های دایرکت ادمین را سوال میفرمائید.
ارادتمند سجادیه
یا حق