سلام
یه دیتابیس داریم که از طریق localhost میشه بهش وصل شیم . اما میخوایم اسکریپت رو روی کامپیوتر خودمون اجرا کنیم . برای اتصال به دیتابیس سرور ، به جای لوکال هاست باید چی بزنیم ؟
پورت 3306 هم بازه روی سرورم .
سلام
یه دیتابیس داریم که از طریق localhost میشه بهش وصل شیم . اما میخوایم اسکریپت رو روی کامپیوتر خودمون اجرا کنیم . برای اتصال به دیتابیس سرور ، به جای لوکال هاست باید چی بزنیم ؟
پورت 3306 هم بازه روی سرورم .
جاي localhost اگه آدرس سايت رو بزني بايد درست بشه
ایپی سرور رو بزن
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
با ای پی که تست کردم نشد . با ادرس باید چک کنم
www.yoursite.com زدی شما ؟
روی سرور این پورت رو باز گذاشتی؟ این پورت باز هست؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
توي سي پنل يك بخش هست به نام remote mysql كه از اونجا فكر كنم بايد آي پي 127.0.0.1 (آي پي لوكال) رو اد كني . توي بقيه پپنل ها رو نمي دونم.
پنلم دایرکت ادمینه - پورت هم بازه
شما باید از این برنامه استفاده بکنی برادر
Navicat Oracle, MySQL Admin Tool - the World's Best Oracle Manager, SQLite GUI Tool, MySQL GUI & PostgreSQL GUI for Windows, Mac OS X & Linux - Download Now! Support Access to MySQL, Excel to MySQL, MySQL editor, MySQL administrator, MySQL frontend,
برنامه رو از سایت دانلود و روی سیستم اجرا و به اسکیول وصل بشید
[CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
www.vbskin.ir www.vbteam.ir
http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053
لینک باز نمیشه داداش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)