من فکر می کنم برای توضیح هر کدوم از این موارد به چند ساعت آموزش نیاز داره اما یکی دو تاش رو سعی می کنم یکم بیشتر از یک نیم خط براتون توضیح بدم :
1 - در مورد انتخاب نامه دامنه باید سعی بشه موارد زیر لحاظ بشه :
- یکی اینکه سعی بشه حتما تعداد حروف کم باشه
- سعی بشه از کلمات کلیدی در دامنه استفاده بشه (این مورد اجبار نیست اما اگه باشه بد نیست مثلا یک شرکت فروش سیم کارت می تونه اسم simcartbartar رو انتخاب کنه)
2- یکی از مهمترین مواردی که برای موتورهای جستجو مهم است محتوای مفید و منحصر به فرد است یه این معنی که باید حتما توسط خود صاحب وب سایت تولید و یا ترجمه شده باشه و نظم این آپدیت ها می تونه بسیار برای افزایش اعتبار شما نزد موتورهای جستجو کمک شایانی کنه . خزنده گوگل برای اینکه به وب سایت شما سر بزنه زمان بازدید و سر زدن به سایت شما را با میزان آپدیت شما هماهنگ می کنه اگر ماهی یکبار محتوا آپلود کنید خزنده دیر به دیر به سایت شما سر می زند و اگر روزی دو بار و یا دو روزی یکبار محتوا آپلود نمایید خزنده گوگل هر روز و روزی چند بار به وب سایت شما سر می زنه و مطالب شما رو ایندکس می کنه و قطعا این امر در نتایج شما و ایندکس صفحات شما تاثیر بسیار بالایی خواهد داشت
3- نوشتن متا تگ های تایتل و توضیحات بسیار ضروری و مهم است که باید قانون 65 تا 70 کاراکتر برای تایتل و همچنین 160 کاراکتر را برای توضیحات لحاظ کنید و در این تعداد سعی کنید مهمترین کلمات کلیدی خودتون رو قرار دهید . دقت کنید در توضیحات تحت هیچ شرایطی کلمه کلیدی نوشته نشود بلکه متن توضیحی با تعداد کاراکتر حداکثر 160 و حاوی کلمات کلیدی مهمی که در تایتل صفحه هم قرار دادید نوشته شود
4- اشتباه بزرگی که بسیاری از سئومن ها دارند این هست که فکر می کنند نقشه سایت باعث افزایش رتبه سایت در گوگل می شه که باید عرض کنم این گفته اصلا صحیح نیست بلکه نقشه سایت فقط سرعت ایندکس صفحات رو در گوگل افزایش می ده نه اینکه مثلا کلمه کلیدی شما که در صفحه 5 هست با قراردادن نقشه سایت به صفحه 2 بیاد . پس دقت کنید که حتما از نقشه سایت استفاده کنید تا تعداد صفحات ایندکس شده شما در گوگل افزایش یابد . و نکته بعدی اینکه نقشه سایت شما حتما باید auto update باشد یعنی با اضافه کردن یک صفحه اتوماتیک به نقشه سایتتون اضافه بشه
باقی نکته ها در روزهای بعد توضیح ریزتر داده خواهد شد
امیدورام مفید باشه براتون