سلام.
ممنون از اسکریپت خوبتون-منتظر امکانات خوب شما هستیم
فقط یه چیزی قربان
منم خواستم اسکریپتو رو هاستم نصب کنم و مثل خیلی از دوستان مشکل php داشتم.هاست رایگان از xzn گریفتم تا تست کنم.ولی متاسفانه یه خورده به مشکل برخوردم
اول اینکه لطفی کنید فایل اینستال رو درستش کنید.موقع نصب همه چی درهم ورهم هستش.تمامی متن ها-لاین ها-کادر ها و... وارد همدیگر شده و ظاهر گرافیکی رو بهم زده و اصلا نمیشه فهمید باید متن و نوشته رو در کدوم قسمت وارد کزد. اگه منظورم رو درست متوجه نشدید بگید تا یه عکس بگیرم و ضمیمه کنم تا در شروع اول این مشکل بسیار بسیار ساده رو رفعش کنید.
و بعد اینکه موقع نصب همش خطای پایگاه داده رو میده و من هر چی زذم نتونستم اسکریپت رو نصب کنم. شاید اگه همه چی داخل هم نبود میشد فهمدید دقیقا باید چی رو وارد میکردم.
و یه نظر!!!!!!!!!!!!
شما دارید خیلی زحمت میکشید و کاشکی همون طور که در پست های اول گفته بودید فعلا اگه واستون مقدور بود پلاگین ها رو رایگان قرار میدادید.البته میدونم هزینه داره واستون ولی گفتم اگه واستون مقدور باشه مثلا همین ماژول تخفیف.
و یه پیشنهاد خیلی مهم :
الان همه میخوان این اسکریپتو نصب کنن و خیلیا مشکل هاست و ورژن php دارن.شما بیایید خودتون یه نمایندگی هاست با قابلیت نصب اسکریپت رو بگیرید و خودتون معرفیش کنید. و مطمئنا همه دوستان از شما تهیه خواهند کرد ، هم به خاطر حمایت و هم به خاطر اطمینان-- در اینصورت همه میتونن این اسکریپت رو داشته باشن ونصب و استفاده کنند و اینطوری هم یه کمی هم از هزینه های شما از همین فروش هاست بدست میاد و شاید اینگونه بتونید فعلا ماژول ها رو رایگان بزارید.
نوشته ام خیلی زیاد شد و خیلی ممنون که به نظرات دوستان اهمیت میدید و سریعا پاسخ و رسیدگی میکنید.
با تشکر از زحماتتون