نقل قول نوشته اصلی توسط mamadletsgo نمایش پست ها
سلام

دوستان نمایندگی هاست پربازدید میخوام

سرور هتزنر آلمان باشه ،" لایت اسپید ، کلود ، سی پنل " ، مصرف فضام زیاد نیست اما ترجیحا نامحدود (بین 10 تا 20 گیگ مصرف دارم)

یوزرهام بازدیدشون بالا نیست اما به سرعت خیلی بالایی نیاز دارن (شیرترانیکس و phpfox)

چیزی که خیلی برام مهمه اینه که ارائه دهنده شرکت باشه ، شماره ثبت ، آدرس ، تلفن درست حسابی و پشتیبانی همیشه در دسترس داشته باشه

و مستقیما با خود ادمین سرور در ارتباط باشم

از دوستانی که مستر ریسلر دارن خواهش میکنم ج ندن ، فقط شرکت (ادمین سرور)

سایت ها رو بهینه کردم و مصرفشون بالا نیست که بخواد مشکل ساز باشه ( یوزرهایی که میخوام روی این نمایندگی بیارم زیاد نیست و ممکنه کلا هفت هشتاش پربازدید باشه (البته درحد استاندارد) )

2 سالی بود روی سرور شرکت پایاپارس بودم و مشکلی نداشتم و از سرورشون راضی بودم تا این اواخر که به مشکل خوردن و خدمات هاستینگشون رو دارن جمع میکنن

ارائه دهنده با قیمت منصفانه و ارزان در اولویت هست ، البته اینم بگم از سرویس راضی باشم یک ریسلر رو به چندتا برای خودم و دوستانم افزایش میدم

گاها دیدم دوستانی که تا چند برابر ظرفیت ، سایت روی سرور دارن و با یکم مصرف سی پی یو ساسپند میکنن و اذیت میکنن (اینجور افراد لطف کنن پاسخ ندن)

منتظر پیشنهادات شما هستیم

باتشکر
تاپیک های فروش ما ---کد تخفیف در این تاپیک فروش--

http://www.webhostingtalk.ir/f20/109018

فروش ویژه هاست حرفه ای و پربازدید SSD cPanel + پنل نمایندگی میزبانی وب حرفه ای و پرقدرت SSD WHM ! با قیمت های عالی
حجم شروع از ۱۰۰ مگ - قیمت شروع از ۱۹۰۰
فروش ویژه هاست اشتراکی HDD cPanel + پنل نمایندگی میزبانی هاست اشتراکی HHD WHM ! با قیمت های عالی
حجم شروع از ۵۰۰ مگ - قیمت شروع از ۱۹۰۰
خصوصیات کلی هاست ارایه شده در وی پی اس گروپ:
هارد پرقدرت SSD سرعت هارد 6GB/s
یا
هارد پرقدرت SAS HDD
پهنای باند نامحدود
تحویل فوری
کنترل پنل سیپنل
میزبانی شده در دیتاسنتر حرفه ای آمریکا Nlayer
وب سرور قدرتمند Nginx
امکان ارایه IP اختصاصی جهت SSL Certificates
مجهز به آنتی ویروس قدرتمند ClamAv