نقل قول نوشته اصلی توسط mamadletsgo نمایش پست ها
سلام

دوستان نمایندگی هاست پربازدید میخوام

سرور هتزنر آلمان باشه ،" لایت اسپید ، کلود ، سی پنل " ، مصرف فضام زیاد نیست اما ترجیحا نامحدود (بین 10 تا 20 گیگ مصرف دارم)

یوزرهام بازدیدشون بالا نیست اما به سرعت خیلی بالایی نیاز دارن (شیرترانیکس و phpfox)

چیزی که خیلی برام مهمه اینه که ارائه دهنده شرکت باشه ، شماره ثبت ، آدرس ، تلفن درست حسابی و پشتیبانی همیشه در دسترس داشته باشه

و مستقیما با خود ادمین سرور در ارتباط باشم

از دوستانی که مستر ریسلر دارن خواهش میکنم ج ندن ، فقط شرکت (ادمین سرور)

سایت ها رو بهینه کردم و مصرفشون بالا نیست که بخواد مشکل ساز باشه ( یوزرهایی که میخوام روی این نمایندگی بیارم زیاد نیست و ممکنه کلا هفت هشتاش پربازدید باشه (البته درحد استاندارد) )

2 سالی بود روی سرور شرکت پایاپارس بودم و مشکلی نداشتم و از سرورشون راضی بودم تا این اواخر که به مشکل خوردن و خدمات هاستینگشون رو دارن جمع میکنن

ارائه دهنده با قیمت منصفانه و ارزان در اولویت هست ، البته اینم بگم از سرویس راضی باشم یک ریسلر رو به چندتا برای خودم و دوستانم افزایش میدم

گاها دیدم دوستانی که تا چند برابر ظرفیت ، سایت روی سرور دارن و با یکم مصرف سی پی یو ساسپند میکنن و اذیت میکنن (اینجور افراد لطف کنن پاسخ ندن)

منتظر پیشنهادات شما هستیم

باتشکر
با سلام.

پنل طلایی - فضا : 15 گیگابایت
پهنای باند : نامحدود
کلیه امکانات نامحدود
آپتایم :99.99درصد
وب سرور قدرتمند LiteSpeed
آنتی شل و اسکنر قدرتمند eXploit Scanner
همین الان سفارش دهید انی تحویل بگیرید.
بک اپ گیری بصورت روزانه و هفتگی انجام میگیرد.
پشتیبانی از کلیه اسکریپت ها و سیستم های مدیریت محتوا
پشتیبانی 24 ساعته و فعال
Oversell : فعال می باشد.
سیستم ابری بوده و تمام منابع بصورت اختصاصی به کاربر داده میشود.

ماهانه 45 هزار تومان.

http://yasit.ir/cart.php?gid=14

پلان مورد نظر خودتون رو سفارش بدید و تحویل بگیرید.

یوزرهام بازدیدشون بالا نیست اما به سرعت خیلی بالایی نیاز دارن (شیرترانیکس و phpfox)
موردی از بابت سرعت نداریم.
استفاده از هارد های پر سرعت SSD و پردازنده 12 هسته و منابع اختصاصی در سرور کلاد لینوکس(ابری) باعث افزایش سرعت و کاهش افت سرعت شده است.
چیزی که خیلی برام مهمه اینه که ارائه دهنده شرکت باشه ، شماره ثبت ، آدرس ، تلفن درست حسابی و پشتیبانی همیشه در دسترس داشته باشه
در حال حاضر به دلایلی نمیتوانیم شرکت ثبت کنیم ولی همکاران زیادی در انجمن و ... با گروه ما و نوع فعالیت ما آشنایی کامل دارند.

سایت ها رو بهینه کردم و مصرفشون بالا نیست که بخواد مشکل ساز باشه ( یوزرهایی که میخوام روی این نمایندگی بیارم زیاد نیست و ممکنه کلا هفت هشتاش پربازدید باشه (البته درحد استاندارد) )
اگر سایتی از شما بر روی سرور ما دچار فشار به سرور شود متخصصان اسکریپت هایی مانند وردپرس / جوملا یا PHPFOX ) برای بهینه کردن قالب سایت شما و MySQL سایت شما اقدام خواهند کرد.

ارائه دهنده با قیمت منصفانه و ارزان در اولویت هست ، البته اینم بگم از سرویس راضی باشم یک ریسلر رو به چندتا برای خودم و دوستانم افزایش میدم
با کد تخفیف : noroz25 میتوانید 25درصد تخفیف کسب فرمایید.

گاها دیدم دوستانی که تا چند برابر ظرفیت ، سایت روی سرور دارن و با یکم مصرف سی پی یو ساسپند میکنن و اذیت میکنن (اینجور افراد لطف کنن پاسخ ندن)
بر روی سرور ابری هیچ وقت این عمل انجام نخواهد شد و منابع اختصاص داده شده به سایت ها بصورت اختصاصی خواهد بود تا کاربران راضی باشند.

موارد دیگر :

انتقال سایت های شما با دریافت بک آپ یا اطلاعات ورودی به هاست.
نصب و کانفیگ کامل whmcs 5.3.6
استفاده از آنتی شلر CXS برای حفظ امنیت کاربران در سرور اشتراکی و ابری.
استفاده از وب سرور لایت اسپید در سرور ابری و اشتراکی
میزبان بیش از 1500 سایت و 700 کاربر فعال بر روی سرور های اشتراکی و پر بازدید.
نمونه سایت بر روی سرور پر بازدید برای شما از سیستم های مختلف ارسال گردید + آی پی سرور پر بازدید.

موفق باشید.