-
March 17th, 2013, 22:42
عضو دائم
اموزش فعال کردن ssh در vmware
با سلام و عرض ادب
امروز یکی از مشتریا ما میخواست ssh در vmware رو فعال کنه که از ما کمک خواست
منم از این رو گفتم این اموزش در اختیار همه قرار بدم
18296349127780323702.png
اموزش تصویری فعال کردن ssh در سرور اختصاصی vmware - مرکز آموزش کاربران - شرکت سروآی تی
کد:
http://www.sarv-it.com/portal/knowledgebase/1/----ssh----vmware.html
-
تعداد تشکر ها ازsarwhost به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2013 22:42
# ADS
-
April 24th, 2014, 20:34
پاسخ : اموزش فعال کردن ssh در vmware
درود این صفحه شما که باز نشد. اما چون سوال من مرتبط بود اینجا می پرسم.
به من یک وی پی اس خام دادن. خودم روش لینوکس سنت او اس نصب کردم.
ای پی و شبکه رو هم فعال کردم. اما هر کاری می کنم. نمی تونم به ssh کانکت بزنم. کنسول من لیمیت شده. ایا نیاز به تغییرات در کنسول هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
تعداد تشکر ها ازzoghal به دلیل پست مفید
-
April 25th, 2014, 04:31
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
zoghal
درود این صفحه شما که باز نشد. اما چون سوال من مرتبط بود اینجا می پرسم.
به من یک وی پی اس خام دادن. خودم روش لینوکس سنت او اس نصب کردم.
ای پی و شبکه رو هم فعال کردم. اما هر کاری می کنم. نمی تونم به ssh کانکت بزنم. کنسول من لیمیت شده. ایا نیاز به تغییرات در کنسول هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
فایروال رو چک کردید؟
-
تعداد تشکر ها ازMr.Te0 به دلیل پست مفید
-
April 25th, 2014, 10:05
عضو دائم
شما چک کنید ببینید پینگ داره ای پی تون
-
تعداد تشکر ها ازsarwhost به دلیل پست مفید
-
April 26th, 2014, 05:55
خیلی از مسايل رو چک کردم. در اصل مشکلی از تنظیمات نبود. مشکل از برقراری ارتباط بود. ۵ نقطه ایران دادم تست کردن. فقط مشهد و تهران می تونستند هم ssh بزننن هم ریموت دسکتاپ کنند.(مجبور شدم ویندوزش کنم.)
اینترنت من از های وب هست. جالبه میتونستم با کسنول و سرور اصلی وصل بشم. پینگ هم می داد. اما به هیچ سوکتی نمی تونستم وصل بشم. اما یک عده موفق می شدند. نمی دونم مشکل از نت من هست یا از سرور و ساختار شبکه و تنظیماتش هست.
-
-
April 27th, 2014, 01:02
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
zoghal
خیلی از مسايل رو چک کردم. در اصل مشکلی از تنظیمات نبود. مشکل از برقراری ارتباط بود. ۵ نقطه ایران دادم تست کردن. فقط مشهد و تهران می تونستند هم ssh بزننن هم ریموت دسکتاپ کنند.(مجبور شدم ویندوزش کنم.)
اینترنت من از های وب هست. جالبه میتونستم با کسنول و سرور اصلی وصل بشم. پینگ هم می داد. اما به هیچ سوکتی نمی تونستم وصل بشم. اما یک عده موفق می شدند. نمی دونم مشکل از نت من هست یا از سرور و ساختار شبکه و تنظیماتش هست.
زیاد فکرتون مشغول نکنید مشکل از نتهای ایران هست متاسفانه و هیچ کاریش هم نمیشه کرد ساختارشبکه و تنظیمات سرورتون مطمن باشدی که درست هست ومشکل از داخل ایران هست
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
April 27th, 2014, 11:33
بله اطمینان پیدا کردیم ای پی که بهم داده بودن ***** شده بود. در کل از همگی ممنون
-