نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: ﺳﻮﺍﻝ ﻓﻨﻲ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺳﺨﺖ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﺳﺮﻭﺭ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن M.Abooali آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    149
    تشکر تشکر شده 
    841
    تشکر شده در
    385 پست

پیش فرض پاسخ : ﺳﻮﺍﻝ ﻓﻨﻲ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺳﺨﺖ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﺳﺮﻭﺭ

از نظر درآمد،

1. طراحی وب یا اپلیکیشن وب

2. کانفیگ سرور و خدمات وب

3. هاستینگ

4. سرور مجازی

5. سرور اختصاصی

6. رجیتسر دامین

اگر اصولی بخوایم رتبه بدیم، جایگاه درامدی فعالیت های اقتصادی این حوزه به شرح بالا هست. اما خوب ممکن است یک نفر باشد مثلا از سرور اختصاصی بتواند درآمد بیشتری کسب کند یا کسی با فروش هاست بتواند بیشتر از کانفیگ درآمد داشته باشد.

اما vps فروش های غول که کلو اجاره می کنند هیچ، vps فروش های کوجک اکثرا خیلی زود منحل میشن (زیر یک سال) اگر سراغ کارهای دیگه در کنار فروش سرور مجازی نروند.

البته برخی هستند مشتری پایدار دارند، مثلا طرف با 10 تا مسجد قرار داد بسته، 10 تا سرور با منابع بالا به اونها فروخته و تضمین شده مثلا سالانه خرید کردند. خوب این خیلی پایدار هست وضعش و ظرفیت توسعه هم خوب دارد.

به نظر من اگر سرور باکیفیت بخرید، همیشه تضمین پایداری کارتون خواهد بود. اسم دیتاسنتر نمی برم، اما اون دیتاسنتری که سرور 48 گیگ را قیمت یک سرور 32 عرف بدهد، به همین میزان طول عمر کار شما را به خاطر نارضایتی زیر پوستی مشتریان شما از بین خواهد بود و بالعکس.

من سرور از دیتاسنتر خوبی گرفتم و با وجود گرانتر بودن قیمت ها اما مشتریان من پایدار هستند و نمودار مشتریانی که 3 ماهه ، 6 ماهه و یک ساله تمدید میکنند همواره صعودی است. یعنی رضایت و تمایل به تداوم همکاری.

البته یک اصل دیگر هم هست،

من قیمت را در بین سرویس دهندگان روی اون دیتاسنتر در پایین ترین حد خودش آوردم، که خیلی ها پیش بینی ورشکستگی کردند مگر این که آورسل سنگین کنم و سرورهام بی کیفیت بشن که بتونم تعداد بالا با اون قیمت کار کنم. اما من خیلی زود سرورها را پر میکنم و سرور بعد. خصوصا وقتی مشتریان پایدار هستند و سالانه تمدید می کنند، عملا من نگرانی از بابت هزینه های سرور ندارم و معمولا پول کافی برای خرید سرور بعدی در دست دارم.

اما چطور ممکن است؟

ساده است، انتظارتان را از مشتریان کم کنید. سود کم از مشتریان بگیرید، اگر دنبال بالا بردن درآمدخود هستید، تعداد مشتریان را بالا ببرید.
    [ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]

2. تعداد تشکر ها ازM.Abooali به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)