-
November 30th, 2013, 17:47
دامنه 8000 تومانی net com us info org ویژه سایتهای موزیک و غیره - با پنل مدیریت
- دارای پنل مدیریت از وبسایت اصلی می باشد .
- غیرقابل تمدید و انتقال.
- امکان تغییر آنی DNS از داخل پنل.
- امکان تغییر اطلاعات ثبت (whois) از داخل پنل.
- مناسب برای وبسایت های که نیاز به تمدید سال دوم ندارند.
- dns های به روز و آنلاین.
- بدون نگرانی از تحریم.
- یکساله می باشد .
- با آی پی ایرانی امکان ورود به پنل وجود ندارد.
- با نام کاربر ثبت می شود.
- جهت هر گونه سوء استفاده ، از ایمیل های این شرکت جهت ثبت دامنه استفاده خواهد شد بعد از ثبت امکان تغییر ایمیل وجود دارد
- هر پنل زیر مجموعه از یوزر مادر می باشد .
- این شرکت هیچ گونه مسئولیتی در قبال شکایتها و گزارشات ارسالی نبوده و شخص مشتری جوابگو خواهد بود.
- بعد از صدور پنل به کاربر، این شرکت مسئول دامنه نبوده و هرگونه مسئولیت تغیییر DNS، حذف دامنه از داخل پنل، انتقال دامنه از پنل متوجه این شرکت نمی باشد.
قیمت: 115,000ریال
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید
یاهو : chaleshgar_co
خرید آنلاین :
ثبت دامنه .com یک ساله -غیر قابل تمدید
افزایش قیمت ثبت دامنه ها به 11500 تومان
کد تخفیف ویژه نوروز: newyear بیست درصد تخفیف
تخفیف نوروزی پایان یافت
طبق آخرین اطلاعیه icann مبنی بر اجباری بودن ایمیل تایید شده برای هر دامنه لطفا هر چه سریعتر اقدام به تغییر ایمیل خود از داخل پنل و تایید ایمیل نمایید . دامنه هایی که قبلا ثبت گردیده است با همان مالکیت باقی خواهد ماند و فقط نیاز به تایید ایمیل دارند . در صورتی که اقدام به تایید نفرمائید دامنه شما همچنان ثبت باقی مانده ولی غیر فعال خواهد بود . این اقدام icann برای جلوگیری از پر شدن دامنه های com net صورت گرفته است.
تاریخ خبر : دوم فروردین 1393
ویرایش توسط fausjus : May 24th, 2014 در ساعت 19:03
دلیل: افزایش قیمت ثبت دامنه ها به 11500 تومان
-
تعداد تشکر ها ازfausjus به دلیل پست مفید
-
November 30th, 2013 17:47
# ADS
-
April 8th, 2014, 13:38
پاسخ : دامنه 8000 تومانی net com us info org ویژه سایتهای موزیک و غیره - با پنل مدیریت
ثبت دامنه ها با سرعت بالا در کمترین زمان فعال گردید . به زودی ثبت دامنه ها در دامنه جدید به صورت خودکار صورت خواهد گرفت
-
-
April 16th, 2014, 09:38
پاسخ : دامنه 8000 تومانی net com us info org ویژه سایتهای موزیک و غیره - با پنل مدیریت
8 دامین از ایشون خریداری کردیم.
بعد از خرید وقتی خواستم به پنل چالشگر وارد بشم ارور رمز داد و ریست پسورد دادم که البته رمز ارسال نشد!
به پشتیبانی از طریق یاهو درخواست دادیم و هنوز منتظر تغییر رمز هستیم
-
تعداد تشکر ها ازi-w2 به دلیل پست مفید
-
April 16th, 2014, 09:56

نوشته اصلی توسط
i-w2
8 دامین از ایشون خریداری کردیم.
بعد از خرید وقتی خواستم به پنل چالشگر وارد بشم ارور رمز داد و ریست پسورد دادم که البته رمز ارسال نشد!
به پشتیبانی از طریق یاهو درخواست دادیم و هنوز منتظر تغییر رمز هستیم
خوب حالا چه ربطی به بقیه دوستان داره ؟ هر شرکتی یه روال کاری داره انتظار نداشته باشین هر کاربری بیاد به یاهو بگه رمز منو بدین ما هم بدون چون و چرا بگیم بله بفرمائین این رمز دامنه ها . دامنه چیز حساسی هست اول هویت شما در ایمیل باید بررسی گردد که خود کاربر درخواست رمز کرده یا کس دیگه .
اگه فکر می کنین دوستان اسن انجمن می تونن شما رو در تغییر رمز یاری کنن ما عملیات تغییر رمز رو دست نگه داریم تا دوستان مشکل شمارو حل کنن
-
-
April 16th, 2014, 10:08

نوشته اصلی توسط
fausjus
خوب حالا چه ربطی به بقیه دوستان داره ؟ هر شرکتی یه روال کاری داره انتظار نداشته باشین هر کاربری بیاد به یاهو بگه رمز منو بدین ما هم بدون چون و چرا بگیم بله بفرمائین این رمز دامنه ها . دامنه چیز حساسی هست اول هویت شما در ایمیل باید بررسی گردد که خود کاربر درخواست رمز کرده یا کس دیگه .
اگه فکر می کنین دوستان اسن انجمن می تونن شما رو در تغییر رمز یاری کنن ما عملیات تغییر رمز رو دست نگه داریم تا دوستان مشکل شمارو حل کنن
اعلام میکنم که اگر خدای ناکرده برای من مشکلی پیش اومد دوستان گرفتار مشکل نشن
-
-
April 16th, 2014, 10:11

نوشته اصلی توسط
i-w2
اعلام میکنم که اگر خدای ناکرده برای من مشکلی پیش اومد دوستان گرفتار مشکل نشن
دوستان خودشون میدونن شما لطف کنین به کار خودتون برسین . رمز ارسال شده
-
-
April 18th, 2014, 15:46

نوشته اصلی توسط
DATAFARM.IR
محدودیت در تعداد هست؟
خیر
-
-
April 19th, 2014, 21:27
رمز پنل ما دوباره با مشکل مواجه شده و وقتی رمز وارد میکنم میگه اشتباهه در حالی که %100 مطمئنم رمز رو درست وارد میکنم.
درخواست بازیابی رمز ارسال کردم ولی هنوز جوابی دریافت نکردم
-
-
April 20th, 2014, 13:37

نوشته اصلی توسط
i-w2
رمز پنل ما دوباره با مشکل مواجه شده و وقتی رمز وارد میکنم میگه اشتباهه در حالی که %100 مطمئنم رمز رو درست وارد میکنم.
درخواست بازیابی رمز ارسال کردم ولی هنوز جوابی دریافت نکردم
رمز مجدد ارسال کردند
باتشکر از ایشون
-
-
April 23rd, 2014, 15:47
عضو جدید
ما یه دومین خریدیم از ایشــون اما جواب مارو نمیدن اینجا هستن یا نه ؟
-
تعداد تشکر ها ازDownloadCenter به دلیل پست مفید
-
April 23rd, 2014, 18:55

نوشته اصلی توسط
DownloadCenter
ما یه دومین خریدیم از ایشــون اما جواب مارو نمیدن اینجا هستن یا نه ؟
عزیز عکسی از ایمیلی که شما ارسال کردین رو برای این دوستان بفرستین که جواب داده نشده.
-