ببین وحیدجان من نه به حرف کسی کار دارم. نه به پینگش. نه به سرعتش و نه کلا به عکس و مدارک و حرف دیگران.. حرف من بر اساسی تجربه استفاده از سرورهای مختلف تو کشورهای مختلف است.و صد درصد بر اساس ایرانی بودن و سرعت استفاده در داخل کشور.سرعت ovh یا هر سروری دیگر تو کشور خودش بالاست و پینگش خوبه بماند برای خودشان. من حرفم رو بر اساس راحتی و خوب بودن دارم میگم..تو این سالها از خیلی جاها تجربه هاست و vps داشتم. از کانادایی که خیلی ها الکی تعریفشو میکنند گرفته تا لوکزامبورگ و حتی چین! خیلی ها میان اینجا و یک عکس از سرعت سرور میزارن میگن به به سرعت رو ببین!! دیگه نمیگن این سرعت مال کشور خود سرور هست و نزدیک و... این حرفایی که من میزنم بر اساس استفاده در کشور ایران از این سرورها هست.
1 : هیچ سروری ندیدم به پای leasweb برسه.واقعا بی نظیر هست. اینو همه قبول دارند.
2 : آمریکا از نظر قدرت و دوام همچنین نصبت به صرفه بودن قیمت واقعا عالی هست.مخصوصا کارو. شب تا صبح مستقیم دانلود میکنم از سرورش آخش در نیومده.چون کارم دانلود هست و فروشگاهی دارم میگم. کیلویی و گیگابایتی دارم ازش استفاده میکنم.لچ میکشم بیرون.به قولی هر غلطی میخوام روش میکنم اصلا آخش در نمیاد.. حالا برعکس از iweb کانادا, گیگا آلمان و همین ovh سرویس داشتم تا کاری میکردم یکیشون جریمه میکرد. یکیشون قطع میکرد. یکیشون مستقیم هاستم رو پاک کرد!! شرط داشتن سرویس نیست. شرط نگهداری مشتری و رضایت مشتری هست.وقتی سروری ازیتم میکنه مرض دارم مگر روش باشم؟ موردی که با بیشتر سرورهای اروپایی داشتم. برعکس رو کارو هر کاری خواستم انجام دادم نه قطع کرد. نه جریمه نه خسارت و... شما باشید بیخیال همچین دیتاسنتری میشید؟