سلام
خوب والا گویا چند روزی که من به فروم سر نزدم موضوعات جالبی مطرح شده است
من فکر نمی کنم کسی بتواند بگوید دیتا سنتری هیولا و ... است هر دیتا سنتر برای خودش نقطه ضعف و قدرت دارد. برای من خیلی جالبه که در مورد Caro این طور مطرح می کنید حتما در این مورد از تانیا سوال می کنم
لطفا در این مورد اطلاعات بیشتر را به صورت پیغام خصوصی برای من ارسال کنید چون اولین بار است که این موضوع را می شنوم تا بتوانم دقیقا موضوع را بررسی کنم .
لطفا بفرمایید کدام ادمین Caro این موضوع را به شما اطلاع دادند ؟ اگر از سایت Caro این را مشاهده کردید باید عرض کنم که این اطلاعات قدیمی است بعد از شروع به کار دیتا سنتر جدید جمع کل به 60 رسیده است که مطابق جلسه تلفنی که امروز با CTO و یکی از ادمین های Caro داشتیم به ما اطلاع دادند که طی 30 روز آینده 3 تامین کننده جدید به لیست اضافه خواهد شد.
موضوع آی پی یکی از اشکالات Caro است که البته برای آن راه حل هایی هم وجود دارد
برای من واقعا جالبه که دوستان در مورد گیر ندادن Caro صحبت می کنند ولی ما هر روز چند مورد شکایت از Abuse داریم که پیگیر هم هستند ولی اینکه به شما برای 48 ساعت و یا ... فرصت می دهند که اشکال را حل کنید خوب شاید برای شما خر تو خر بودن محسوب می شود که خوب همون دیتا سنتر هایی که سرور را خاموش می کنند و جریمه هم می کنند برای شما بهتر هستند .
با تشکر
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
سلام.
اینکه Caro از نظر تعداد سرور و ... از دیتا سنتری مثل OVH کوچک تر است کاملا مشخص است ولی Caro هم برای خودش حسن هایی دارد و OVH هم برای خودش عیب هایی دارد