باسلام
بنده یک پروژه احتیاج دارم به امکانات زیر
یک جدول با چند فیلد مثل : نام - نام خانوداگی - کد دانشجو و...
این جدول به بانک اطلاعاتی متصل باشه و از Wizard هم استفاده نشه
زبان برنامه: #C
چنانچه هزینه ای هم داشت لطفا اطلاع بدید تا بررسی بشه
بنده یک پروژه احتیاج دارم به امکانات زیر
یک جدول با چند فیلد مثل : نام - نام خانوداگی - کد دانشجو و...
این جدول به بانک اطلاعاتی متصل باشه و از Wizard هم استفاده نشه
زبان برنامه: #C
چنانچه هزینه ای هم داشت لطفا اطلاع بدید تا بررسی بشه
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
سلام
چهار عمل اصلی رو می خواید برنامه بتونه اجرا کنه یا فقط اطلاعات نمایش بده؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
یه پروژه کتابخونه برات گذاشتم. منتها سه لایه نوشتم
گمان نمی کنم معماری سه لایه نرم افزار ارتباطی با بلد بودن زبان و یا همان Syntax داشته باشد!!
به هر صورت، جهت اطلاعات بیشتر لینک زیر را مطالعه بفرمایید:
Multitier architecture - Wikipedia, the free encyclopedia
یکی از Pattern هایی که میشه در این راستا استفاده کرد، پترن MVC هستش که در لینک زیر اطلاعات بیشتری را می توانید کسب کنید:
Model–view–controller - Wikipedia, the free encyclopedia
که البته صرفا در نرم افزار های کوچک می توان آن را به کل معماری تعمیم داد و در نرم افزار های بزرگ تر، صرفا لایه Presentation را در بر می گیرد.
(بحث MVC رو بدین جهت توضیح دادم که بعضی افراد معماری سه لایه را با پترن MVC اشتباه می گیرند و یک چیز فرض می کنند...)
موفق باشید
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)