-
April 22nd, 2014, 00:36
عضو جدید
نیاز فوری به هاست دانلود نامحدود
با سلام و خسته نباشید با توجه به گسترده شدن وضعیت سایت,بنده احتیاج فوری به هاست دانلود نامحدود دارم. مسئله ای که برام مهمه اینه که حتی 1 ثانیه سرور قعطی نداشته باشه و همیشه فعال باشه.نمیخوام پیش کاربران, سایت رو ضعیف نشون بدم.یعنی 100 درصد میخوام لینک های دانلود سالم باشن. بنده طبق عادت همیشگی,ابتدا 10 الی 15 روز هاست رو برای تست میگیرم و در صورت اینکه دیدم که عالی عمل میکنه,بنده تمدید میکنم و برای همیشه با اون نمایندگی کار خواهم کرد. سرور داخل ایران هم نباشه. قیمت هم خود شما بگید. در ضمن بازگشت وجه نمیخوام.با این قضیه مخالف شدیدم.فقط تست 10 یا 15 روزه. تمدید هاست ماهیانه انجام میشه.شاید هم در ماهای اتی به صورت سالانه تمدید شود.
| - ( سابقه کار 58 سایت رتبه 2 و 3 رقمی الکسا ) - |
..** طراحی و بهینه سازی وب سایت شما **..
بیش از 9 سال سابقه درخشان پـــــــــــــو نـــــــــــــیـــــــــش وبــــــــــــــــــ
-
-
April 22nd, 2014 00:36
# ADS
-
April 22nd, 2014, 00:42
عضو انجمن
پاسخ : نیاز فوری به هاست دانلود نامحدود
هاست دانلود نامحدود ؟
هر وقت هارد نامحدود درست شد هاست دانلود نامحدود هم بهتون میدیم
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
-
April 22nd, 2014, 00:49
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
babelirani
هاست دانلود نامحدود ؟ هر وقت هارد نامحدود درست شد هاست دانلود نامحدود هم بهتون میدیم
منظور هاست نامحدود هست. هاست دانلود نامحدود یعنی هاست نامحدود برای دانلود هست. فکر کنم وقت خوابتون رسیده.دیر وقته! لطفا حاشیه نرید و خودتون رو خراب نکنید. سودی براتون نداره.مطمئن باشید.
بیش از 9 سال سابقه درخشان پـــــــــــــو نـــــــــــــیـــــــــش وبــــــــــــــــــ
-
-
April 22nd, 2014, 00:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
PersianSkyTeam
منظور هاست نامحدود هست. هاست دانلود نامحدود یعنی هاست نامحدود برای دانلود هست. فکر کنم وقت خوابتون رسیده.دیر وقته! لطفا حاشیه نرید و خودتون رو خراب نکنید. سودی براتون نداره.مطمئن باشید.
بنده به اندازه شما بی سواد نیستم که ندونم هاست دانلود چی هستش
این شماید که هنوز معنی و مفهوم نامحدود رو درک نکردید دوست عزیز
راحتم دوست عزیز مسواکم رو زدم و خودم رو خیلی دوس دارم خراب کنم خدمو
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
-
-
April 22nd, 2014, 01:01
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
babelirani
بنده به اندازه شما بی سواد نیستم که ندونم هاست دانلود چی هستش این شماید که هنوز معنی و مفهوم نامحدود رو درک نکردید دوست عزیز راحتم دوست عزیز مسواکم رو زدم و خودم رو خیلی دوس دارم خراب کنم خدمو
یا مولا.شما اینکاره نیستید چرا اصلا این تاپیک رو باز میکنی؟! شما خراب شده ی خدایی هستید,لازم نیست بگید.
-
-
April 22nd, 2014, 01:02
عضو انجمن
درود
به نظر بنده شما پلن 10 گیگ هاست فایو رو انتخاب کنید در صورتی که بیشتر نیاز شد فقط یک تیکت ایجاد می کنید و فضای هاست شما به هر مقداری خواستید افزایش پیدا خواهد کرد
7 روز تست به شما تعلق خواهد گرفت و در صورتی که راضی بودید می تونید خرید کنید
با احترام
سبد خرید - Host5-Co
WebSite : Host5.ir
Support Telegram id : silverlearn
Tell : 03191015054
Cell Phone : 09356732798
-
-
April 22nd, 2014, 01:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
persianskyteam
یا مولا.شما اینکاره نیستید چرا اصلا این تاپیک رو باز میکنی؟! شما خراب شده ی خدایی هستید,لازم نیست بگید.
من این کاره نیستم ؟
جک سال بود نمیدونم این همه شوخ طبعی رو از کجا اوردید دوست من
در حال حاضر هیچ دیتاسنتری بیش از 4tb هارد استفاده نمیکنه حالا شما نمیدونم چطور دنبال نامحدودش میگردی بسیار جالبه
و اینکه من خراب شده ی خدایی هستم شما چی هستید ؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
djmohammad
درود
به نظر بنده شما پلن 10 گیگ هاست فایو رو انتخاب کنید در صورتی که بیشتر نیاز شد فقط یک تیکت ایجاد می کنید و فضای هاست شما به هر مقداری خواستید افزایش پیدا خواهد کرد
7 روز تست به شما تعلق خواهد گرفت و در صورتی که راضی بودید می تونید خرید کنید
با احترام
سبد خرید - Host5-Co
بنده به سایت دارم 50 ترابایت فایل روشه اگه تیکت بزنم میتونید بهم بدید ؟
-
-
April 22nd, 2014, 01:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
babelirani
من این کاره نیستم ؟
جک سال بود نمیدونم این همه شوخ طبعی رو از کجا اوردید دوست من
در حال حاضر هیچ دیتاسنتری بیش از 4tb هارد استفاده نمیکنه حالا شما نمیدونم چطور دنبال نامحدودش میگردی بسیار جالبه
و اینکه من خراب شده ی خدایی هستم شما چی هستید ؟
- - - Updated - - -
بنده به سایت دارم 50 ترابایت فایل روشه اگه تیکت بزنم میتونید بهم بدید ؟
درود
دوست عزیز به نظر بنده اینجور بحث ها اصلا مناسب نیست ...
در صورت اتمام هارد اول درخواست هارد دوم از دیتاسنتر میشه و مشکلی از این لحاظ نیست . ( شما هم غلو نکنید 50 ترابایت ... )
WebSite : Host5.ir
Support Telegram id : silverlearn
Tell : 03191015054
Cell Phone : 09356732798
-
-
April 22nd, 2014, 01:12
عضو جدید
مرسی از دوستان من الان نزدیک به 100 گیگ فایل دارم و میخوام این فایل هارو به این هاست جدید منتقل کنم.هارد 1 ترابایت برام خوبه.
-
-
April 22nd, 2014, 01:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
djmohammad
درود
دوست عزیز به نظر بنده اینجور بحث ها اصلا مناسب نیست ...
در صورت اتمام هارد اول درخواست هارد دوم از دیتاسنتر میشه و مشکلی از این لحاظ نیست . ( شما هم غلو نکنید 50 ترابایت ... )
به جون خودم 50 ترابایت فایل دارم
افر شما که نا مناسب تره عزیز

نوشته اصلی توسط
persianskyteam
مرسی از دوستان من الان نزدیک به 100 گیگ فایل دارم و میخوام این فایل هارو به این هاست جدید منتقل کنم.هارد 1 ترابایت برام خوبه.
خوب دوست عزیز الان شد یه چیز درست و حسابی شما اگه هاست دانلود میخواید که البته من برای 1 ترابایت vps رو بهتون پیشنهاد میکنم میتونید تاپیک جدید باز کنید و بنوسید به 1 ترابایت هاست دانلود نیاز دارم
-