در حال نوشتن تخفیف هستیم حتما ماژل بانک پاسارگاد هم به زودی اضافه میشه
در حال نوشتن تخفیف هستیم حتما ماژل بانک پاسارگاد هم به زودی اضافه میشه
لطفا توی اتواکانت نحوه چینش ایتم ها در صفحه نتیجه پرداخت تجدید نظر کنید
پیشنهاد میشه محصول در بالا نمایش داده بشه و اطلاعات اضافه حذف بشه چون قبل از رفتن به بانک یک بار این اطلاعات به خریدار نمایش داده میشه و تایید میشه
یعنی ما هر چی از این آقا تشکر کنیم بازم کمه مشکل اسکریپت مارو که توسط یک برنامه نویس دیگه نوشته شده بود و جواب گو نبود ایشون حل کردند بدون هیچ چشم داشتی
در مورد اسکریپت خودشونم ما تست کردیم خدایی از freer خیلی سر تره هم از نظر امکانات هم از گرافیک وووو
بازم تشکر میکنم از ایشون همچین آدم هایی جامه ما کم داره
به درخواست دوستان تصمیم گرفتیم قسمتی به نام حمایت از ما در سایت اضافه کنیم. دوستانی که تمایل داشته باشند می تونن مبلغی به عنوان دونیشن (کمک مالی) پرداخت کنن فقط به خاطر پیشرفت اسکریپت کسانی که دونیشن (کمک مالی) می کنند نام آنها در سایت گذاشته میشه که نفر اول آقای امیر نامدار بود
http://pay.softha.net کمک مالی
http://cardstore.softha.net پشتیبانی اسکریپت
ویرایش توسط tphp.ir : April 22nd, 2014 در ساعت 00:44
با سلام و خسته نباشید
شما لطف کردید و با سرعت ماژول درگاه پرداخت شارژ ایران را نوشته و ارسال نمودید از این حسن انجام کار و سرعت بالا در انجام کار کمال تشکر را دارم
من ماژول را طبق آموزش در سایت نصب کردم ولی در قسمت پرداخت که میرسه پیغام خطا صادر میکنه و به درگاه پرداخت بانک نمیره
پیغام خطا
Service Temporarily Unavailable
The server closed the connection without sending any data.
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems.
Due to heavy load on the server, connections may be temporarily blocked from locations that fetch an unusually high number of pages.
We apologize for the inconvenience.
میباشد . لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز اگه توجه کنید گفته Service Temporarily Unavailable
یعنی خدمات به طور موقت در دسترس نیس , ماژل ها از نظر برنامه نویسی یک بار تست میشن فکر نکنم مشکلی باشه
من خیلی وقته از همین هاست استفاده میکنم و این ماژول را در اسکریپ فریر دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی پیش نمیاد
من کلی اسکریپ را تست کردم باعرض شرمندگی .خودتون استادید ولی فکر کنم ماژول مشکل داره یا اینکه مشکل از جایی دیگه است که دارم چک میکنم
لطفا شما هم ماژول را بررسی کنید که مشکلم حل شود ...بازم تشکر میکنم
کاربر گرامی dadasanhلطفا آدرس سایت تونو بدین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)