-
April 21st, 2014, 10:42
پاسخ : عدم دسترسی به ssh با وجود اینکه رمز عبور درست است + مشکلات کلی در سیستم عامل
متاسفانه حل نشد.
بعد از انتخاب upgrade توی یه مرحله گفت که سیستم عامل فعلی شما i686 هست ولی فایل نصبی که الان داری کار میکنی x86-64 ، منم گفتم مشکلی نداره و رفت و مراحل نصب رو رفت جلو. آخرش گفت که نصب با موفقیت انجام شد ولی سیستم شما قادر به بوت شدن نیست و بعد از اینکه سیستم رو ریست کرد چندتا گزینه توی گراب قابل انتخاب بود که با انتخاب هرکدوم از اونا میگفت که فایل پیدا نشد و یک دکمه رو فشار بده تا برگردیم به صفحه قبلی.
جناب سلطانی به نظرتون مشکل چیه؟
-
تعداد تشکر ها از parsanik به دلیل پست مفید
-
April 21st, 2014 10:42
# ADS
-
April 21st, 2014, 11:12
عضو انجمن
پاسخ : عدم دسترسی به ssh با وجود اینکه رمز عبور درست است + مشکلات کلی در سیستم عامل

نوشته اصلی توسط
parsanik
متاسفانه حل نشد.
بعد از انتخاب upgrade توی یه مرحله گفت که سیستم عامل فعلی شما i686 هست ولی فایل نصبی که الان داری کار میکنی x86-64 ، منم گفتم مشکلی نداره و رفت و مراحل نصب رو رفت جلو. آخرش گفت که نصب با موفقیت انجام شد ولی سیستم شما قادر به بوت شدن نیست و بعد از اینکه سیستم رو ریست کرد چندتا گزینه توی گراب قابل انتخاب بود که با انتخاب هرکدوم از اونا میگفت که فایل پیدا نشد و یک دکمه رو فشار بده تا برگردیم به صفحه قبلی.
جناب سلطانی به نظرتون مشکل چیه؟
خب با iso i686 باید این کار رو انجام بدید عزیز.
لینک دارید یا لینک بدم؟
-
-
April 21st, 2014, 12:11
من نتونستم پیدا کنم، ممنون میشم لینک بدین.
-
-
April 21st, 2014, 14:07
مشخصات سرور چی هستش؟
رم و سی پیو و هارد
-
-
April 21st, 2014, 14:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsanik
من نتونستم پیدا کنم، ممنون میشم لینک بدین.
بفرمایید.
Index of /archive/linux/centos/6.5/i386
-
-
April 21st, 2014, 18:48
جناب سلطانی از لطف شما متشکرم، ولی لینکی که محبت کردین i386 هستش نه i686 همین رو باید استفاده کنم؟
-
-
April 21st, 2014, 21:41
چی گفتم، خوب شما لینکی که دادین برای نصب i686 بوده دیگه. شرمنده.
از لینکی که دادین ممنونم. توی مراحل نصب، لینوکس نصب شده رو شناخت ولی آخر نصب یه کادر کوچیک بدون هیچ توضیحی باز شد و اعلام کرد که خطا به وجود اومده و سیستم شما نمیتونه درست بوت بشه.
دیگه کاری نمیشه کرد به نظرتون؟
-