ُسلام
دوستان میدونم شاید تکراری باشه سوالم یکم اماتورم
یه پلاگین میخاستم اگه البته فری باشه
که پس از خرید در سایت مشخصات اکانت به مشتری نمایش داده بشه همونجا که دیگه ایمیل نخواد بزنه
چنین چیزی هست ؟
با سپاس
ُسلام
دوستان میدونم شاید تکراری باشه سوالم یکم اماتورم
یه پلاگین میخاستم اگه البته فری باشه
که پس از خرید در سایت مشخصات اکانت به مشتری نمایش داده بشه همونجا که دیگه ایمیل نخواد بزنه
چنین چیزی هست ؟
با سپاس
دوست گرامی نیاز به پلاگین نیست" شما متناسب با فیلد هایی که در ساخت کارت و ساخت محصول پر میکنید پس از خرید به مشتری نمایش داده میشه.
برای نادیده گرفتن مشخصات ایمیل و شماره همراه فرد هم یه تیک در تنظیمات فریر هست که باید فعال کنید.
اگر متوجه نشدید بگید تا کامل بگم کجا هست
موفق باشید
ماژول ارسال ایمیل بعد از خرید ناموفق به خریدار ساخته شد .
گروه برنامه نویسی سافت ایران | ارسال ایمیل بعد از خرید ناموفق به خریدار فریر Virtual Freer
پنل پیامک شما به این ماژول اضافه میشود .
گروه برنامه نویسی سافت ایران | ماژول ارسال پیامک به مدیر اسکریپت فریر Virtual Freer
برنامه نویسی => www.SOFTIRAN.org
----------------------------------------------------------
سلام
وقتی برای محصولات در فریر عکس انتخاب میکنم نمایش داده نمیشه یعنی توی سایت شکسته نمایش داده میشه ؟
نمی دونید مشکل از چیه ؟
ممنون![]()
سلام
من اسکریپت فریر را نصب کرده دارم ولی وقتی ورژن PHP را در Cpanel از 5.2 به 5.5 جهت کارهای دیگر ارتقا می دهم این پیغام در بالای صفحه سایت ظاهر می شود.
Warning: Illegal string offset 'action' in /home/.........../public_html/www.............ir/index.php on line 17
لطفا راهنمای فرمایید.
خط 17 فایل index.php این هست.
if($post['action'] != '' || $get['action'] != '')
{
if($post['action'] == '')
{
$data[action] = $get['action'];
$data[card] = $get['card'];
$data[qty] = $get['qty'];
$data[gateway] = $get['gateway'];
$data[email] = $get['email'];
$data[mobile] = $get['mobile'];
$noJavaScript = 1;
توجه
سلام
من پلاگین ارسال ایمیل به خریدار و مدیر رو دارم اما میخوام در ایمیل ارسالی تاریخ خرید هم به ایمیل اضافه بشه
یعنی علاوه بر یوزر پسورد شماره تراکنش, پایینش میخوام تاریخ خرید هم ثبت بشه البته یه چند وقته نمیدونم چرا این ماژول کار نمیکنه
لطفا یه راهنمایی کنید کد تاریخ رو چطور باید به این پلاگین اضافه کرد یا اگر نسخه آماده داره یه لینک بدین دانلود کنیم دمتون گرم
دوستان چه جوری میشه بیش از 10 تا کارت(فیلد) رو اضافه کرد ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)