<< شــرکت مهنــدسی پَـــروا فناوران رایـــان شــماره ثــبت : 443927 (سهــامی خــاص)>>
بـــزودی مرکــز داده بین المللی وب پـــروفشیــونال - ارائـــه دهنــده خدمــات رایــانش ابــری
دارای گواهیـنامه شورای عالی انفورماتیــک ، دارای مجــوز از وزارت صنـعت و معدن ، مجـوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشــاد اسـلامی ، دارای مجــوز از سازمان ارتباطــات رادیـــویی کشـــور ، مجــوز از بنیــاد ملــی بــازی هــای رایـانه ای ؛ و دیــگر مجــوز های حقــوقی . . .
همه ی این موارد بجز خرید و فروش رایانه, شامل فعالیت ما نمیشه.
ببیند مثلا من میخوام که برا سامانه پیام کوتاه از یه شرکت نمایندگی بگیرم, خب اخه چه لزومی داره که من برا فعالیت در این زمینه مجوز داشته باشم, شرکت اصلی داشته باشه کافیه دیگه.
دوستان دیگه هم اگه نظری دارن لطفا اعلام کنن
ممنون از همه
<< شــرکت مهنــدسی پَـــروا فناوران رایـــان شــماره ثــبت : 443927 (سهــامی خــاص)>>
بـــزودی مرکــز داده بین المللی وب پـــروفشیــونال - ارائـــه دهنــده خدمــات رایــانش ابــری
دارای گواهیـنامه شورای عالی انفورماتیــک ، دارای مجــوز از وزارت صنـعت و معدن ، مجـوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشــاد اسـلامی ، دارای مجــوز از سازمان ارتباطــات رادیـــویی کشـــور ، مجــوز از بنیــاد ملــی بــازی هــای رایـانه ای ؛ و دیــگر مجــوز های حقــوقی . . .
دوستwarpro ممنون از کمکاتون !من یه سوال دارم واسه مجوز از ارشاد مدرک مرتبط میخواد درسته ؟
بعد اگه ما مواردی که گفتید مثلا it بخوایم دیگه نیازی به مدرک مرتبط نیست درسته ؟
ممون میشم اگه جواب بدید !
طبق پست های قبلی عرض کردم که چه مدارکی لازم دارد . . .
بهترین روش آن است که به وکیل حرفه ای دهید خودتان زیاد دردسر می کشید اینگونه . . .
در مورد وکیل سوال دارید در خدمتم . . .
هم چنین وکیل مورد نظر ، بین المللی و حرفه ای را می شناسم . . .
که وکالت حقوقی شرکت های ما را بر عهده دارنـــد . . .
با تشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ کر . . .
تعریف شرکت های رایانه ای
مقصود شرکتهایی هستند که موضوع فعالیت آنها در زمینه کامپیوتر اعم از سخت افزار و نرم افزار می باشد.
نکته : چنانچه موضوع فعالیت این شرکتها به شرح ذیل باشد ابتدا باید از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مربوطه مجوزات مربوطه جهت ثبت شرکت در شرف تاسیس اخذ گردد و سپس سایر مراحل ثبت شرکت طی شود.
1: فعالیتهای فرهنگی دیجیتال از جمله تصدی رسانه بر خط و پدید آوردن، تهیه کردن و عرضه بسته های نرم افزاری رسانه ای و بسته نرم افزاری رسانه پرداز.
2: تکثیر حامل دیجیتال و خدمات مرتبط به قصد انتفاع یا برای عرضه توسط تکثیر دهنده –نشر دیجیتال- تصدی، توسعه و پشتیبانی مرکز بازی و سرگرمی دیجیتال و هرگونه خدمات ویرایش و طراحی و برگزاری دوره های آموزش طراحی و گرافیک یارانه ای.
منبع: ثبت شرکت
دوست گرامی شما می تونید برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد به سایت زیر مراجعه کنید
ثبت شرکت | ثبت شرکت ها | ثبت شرکت - ويونا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)