سلام.
میهن پال از دیروز بالا نمیاد . قبلش گفتن داریم انتقال میدیم ولی خبری نیست . (24 ساعته بالا نمیاد)
من 700 هزار تومان پول داشتم . کسی خبری داره اطلاع بده .
سلام.
میهن پال از دیروز بالا نمیاد . قبلش گفتن داریم انتقال میدیم ولی خبری نیست . (24 ساعته بالا نمیاد)
من 700 هزار تومان پول داشتم . کسی خبری داره اطلاع بده .
با ســــلام . . .
به هیچ وجه جای نگرانی نداره ، مهندس صدرالدینی دارن پیگیری می کنن کار های سرور رو . . .
بسیار هم مطمئن و متعهــد هستند . . .
نگران نباشیـــد . . .
با تشـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــکر . . .
<< شــرکت مهنــدسی پَـــروا فناوران رایـــان شــماره ثــبت : 443927 (سهــامی خــاص)>>
بـــزودی مرکــز داده بین المللی وب پـــروفشیــونال - ارائـــه دهنــده خدمــات رایــانش ابــری
دارای گواهیـنامه شورای عالی انفورماتیــک ، دارای مجــوز از وزارت صنـعت و معدن ، مجـوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشــاد اسـلامی ، دارای مجــوز از سازمان ارتباطــات رادیـــویی کشـــور ، مجــوز از بنیــاد ملــی بــازی هــای رایـانه ای ؛ و دیــگر مجــوز های حقــوقی . . .
از جمعه تا الان بسته شده کلی خسارت زد بهمون 2 روز نبودیم اومدم دیدم بستس چقدر مگه کار داره یه انتقال
اینکه دو روز هست که داون هست برای یک سایت با این موضوع زیاد خوب نیست اما از اون طرف هم خواهش می کنم دوستانی الکی جو ندن . این جور وب سایت ها مجوز دارن و اگر غیر قانونی باشند پلیس فتا به سرعت با اینها برخورد می کنه . حتی در کمتر از 48 ساعت .
دوست عزیزم عرض کردم که برای اینها خوب نیست اونم با این موضوع اما بعضا لحن بعضی از دوستان مثل این هست که این مجموعه کلاهبرداری کرده و رفته . می خواستم فقط با این لحن صحبت نشه اما انتقاد از عملکرد این مجموعه میهن پال حتما به جا هست و کاملا منطقی و درسته که چرا باید دو روز داون باشه
با سلام،
ظاهر مشکل به لطف خدا حل شده و در ناحیه کاربری نوشته شده
با احترامضمن عرض پوزش از تمامی کاربرن عزیز به اطلاع می رساند مشکل سایت برطرف شده است.
از صبوری و شکیبایی همه دوستان کمال تشکر و قدردانی نموده و آمادگی خود را جهت ادامه خدمت رسانی اعلام می نماییم.
مدیریت میهن پال
بهترین نیستیم، اما بهترین ها ما را انتخاب می کنند
〈فروش سرور با کیفیت از دیتاسنتر ovh〉
باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
w w w . i - p o w e r . i r
از ساعت 2-3 بعد از ظهر دیروز مشکل حل شده و الان داریم استفاده میکنیم.
دمشون گرم تسویه هارو هم سریع واریز کردند.
خدا خیرشون بده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)