-
April 19th, 2014, 18:56
عدم دسترسی به ssh با وجود اینکه رمز عبور درست است + مشکلات کلی در سیستم عامل
سلام دوستان
یه سرور اختصاصی دارم که روش esxi نصب کردم و چندتا VPS ساختم، چند روز پیش توی یکی از VPSها که روش Centos 6 و دایرکت ادمین نصبه، اقدام کردم به ساختن یک یوزر توی دایرکت ادمین که خطا داد، بعد سعی کردم سرویسهای رو ریستارت کنم باز خطا دارد. بعدش سعی کردم با استفاده از پوتی لاگین کنم، خطای access denied داد. البته همه سایتها درست کار میکردن و مشکی نبود، چند روز بعد احتمال دادم که سیستم عامل کرش کرده باشه، بخاطر همین از vcenter سیستم رو ریستارت کردم، دیگه سیستم عامل بالا نیومد. توی grub باقی میموند، تصمیم گرفتم که گراب رو اصلاح کنم، طبق دستورات مربوط به اصلاح گراب در centos که پیش میرفتم، توی یه مرحله میگفت که /bin/sh وجود نداره. مجبور شدم اسنپ شاتی که حدود یک ماه قبل از خرابی از سرور گرفته بودم رو برگردونم و بکاپهایی رو که داشتم ریستور کنم.
امروز باز همین مشکل پیش اومده، از ترس اینکه باز مشکل قبلی به وجود بیاد، فعلا هیچ کاری نکردم، پسورد root رو که توی putty میزنم میگه access denied و لاگین نمیشه. دایرکت ادمین هم نمیتونه بکاپ بگیره، هیچ یک از سرویسها رو نیمتونم ریستارت کنم، نمیشه یوزر جدید ساخت. واقعا کلافه شدم. البته از اونجا که توی ویرایش فایلهای سیستمی مثل sshd_config از بخش file editor دایرکت ادمین نیاز به وارد کردن پسورد روت هست، پسورد روت رو که وارد میکنم قبول میکنه و فایلها رو ویرایش میکنه، بخاطر همین احتمال میدم که پسوردها عوض نشده و مشکل چیز دیگه هست.
از اساتید خواهش میکنم کمک کنند. واقعا ممنون میشم
ویرایش توسط parsanik : April 19th, 2014 در ساعت 19:00
-
تعداد تشکر ها از parsanik به دلیل پست مفید
-
April 19th, 2014 18:56
# ADS
-
April 19th, 2014, 21:02
پاسخ : عدم دسترسی به ssh با وجود اینکه رمز عبور درست است + مشکلات کلی در سیستم عامل
دوستان کسی نمیتونه کمکی بکنه؟
-
تعداد تشکر ها از parsanik به دلیل پست مفید
-
April 19th, 2014, 21:35
پاسخ : عدم دسترسی به ssh با وجود اینکه رمز عبور درست است + مشکلات کلی در سیستم عامل
سلام
اگر می تونید دسترسی بدید چک کنم.
IDC EXPERT
Linux System Administrator , Cloud Administrator
-
تعداد تشکر ها ازspark3r به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2014, 01:20
باسلام و تشکر از شما دوست عزیز
متاسفانه چون سرور متعلق به یه مجموعه دولتی هست امکان ارائه دسترسی ندارم.
باز از لطف شما یک دنیا متشکرم و ممنون میشم منو از راهنمایی هاتون بهرمند کنید تا بتونم مشکل رو حل کنم.
-
-
April 20th, 2014, 07:57
از دوستان کسی نیست که کمکی بکنه؟
-
-
April 21st, 2014, 08:30
به نظر میرسه که اساسی تو دردسر افتادم، چون وقتی کسی چیزی نمیگه یعنی وضعیت خیلی خرابه دیگه نه؟
-
-
April 21st, 2014, 08:38
عضو انجمن
برای حل مشکلتون نیاز به دسترسی هست
پیشنهاد میکنم برای حل مشکتون برید پیش کسایی که در مسائل کانفیگ و مدیریت سرور حرفه ای هستن و ازشون کمک بخواید
یکم هزینه کنید ، فکر کنم ارزش داشته باشه
:: گروه فناوری اطلاعات
تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
::
دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
-
-
April 21st, 2014, 08:56
عضو انجمن
احیانا permitrootaccess رو دستکاری نکردید؟
با کاربر دیگه ای میتونید لاگین کنید؟
-
-
April 21st, 2014, 09:02
نه، من هیچ تنظیمات خاصی انجام ندادم. و این مشکل یه دفعه پیش اومده.
با هیچ کاربری هم امکان لاگین به ssh و همچنین سرور به صورت مستقیم نیست.
همونطور که گفتم وقتی سرور رو ریست میکنم، توی خط فرمان فقط مینویسه grub و همونجا میمونه
-
-
April 21st, 2014, 09:10
عضو انجمن
روت سرور اصلی خودتون هستین دیگه؟
دی وی دی سنت او اس رو مونت کنید و سرور مجازیتون رو ری استارت کنید.
تو صفحه بوت دی وی دی، upgrade an existing installation رو انتخاب کنید و بعد : upgrade boot loader configuration
احتمالا مشکلتون حل میشه.
-
تعداد تشکر ها از hamid.soltani92 به دلیل پست مفید