افزونه استعلام موجودی حساب جهان پی در داشبورد وردپرس -لینک دانلود
/ افزونه استعلام موجودی حساب جهان پی در داشبورد وردپرس / سید علی جعفری
دانلود پلاگین
افزونه استعلام موجودی حساب جهان پی در داشبورد وردپرس -لینک دانلود
/ افزونه استعلام موجودی حساب جهان پی در داشبورد وردپرس / سید علی جعفری
دانلود پلاگین
شرمنده در صورتی که درگاه عادی داشته باشیم در صورتی که به هر دلیل مشکل پیش بیاد وجه برگشت نخوره به حساب از طرف شما باید پیگیر بود یا بانک؟
پلاگين درگاه جهان پي براي افزونه فروش فايل Easy Digital Downloads
پلاگین پرداخت جهان پي برای Easy Digital Downloadنسخه 2.5.8) جديد
توجه : قبل از انجام نصب اسکریپت، اطمینان حاصل کنید که تابع CURL برو روی هاست شما فعال است. برای اطمینان از نصب بودن این تابع از مدیر سرور خود سوال کنید.
پس از نصب کامل فزونه Easy digital download و پیکربندی آن به مسیر wp-content\plugins\ رفته و فایل Zip شده پلاگین را Extract نمایید. یک فولدر بنام jahanpay ایجاد می شود.
2- سپس وارد کنترل پنل مدیریت اسکریپت خود شوید و به بخش افزونه ها بروید ( آدرس /wp-admin/plugins.php ) و افزونه Jahanpay for EDD را فعال نمایید.
3- سپس به صفحه تنظيمات افزونه فروش فايل (Easy Digital Downloads) رفته و به تب gateway رجوع كنيد و درگاه Jahanpay را انتخاب نموده و درگاه پرداخت API Key خود را وارد نمایید.
4- پس از انجام مرحله 3 به صفحه اصلي تنظيمات افزونه فروش فايل (Easy Digital Downloads) رفته و در قسمت واحد هاي پولي ، ريال را انتخاب كنيد .
نكته اي برای توسعه دهندهها : توسعه دهندگان وردپرس میتوانند از تگ اکشن jp_cc_form_action برای نمایش پیام دلخواه در صفحه پرداخت استفاده کنند.
همين حالا می توانید از درگاه پرداخت جهان پي بر روی وب سایت خود استفاده نمایید.كليه مشكلات پلاگين رفع و بروز رساني شدآخرين بروز رساني : 93/01/28
براي دانلود كليك كنيد
باتوجه به درخواست های مکرر پذیرندگان عزیز,مجددا امکان سفارش درگاه پرداخت اختصاصی سامان با نام و لوگوی شخصی فراهم شد.
توضیحات این درگاه :
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay - آفر ویژه - درگاه پرداخت اختصاصی با نام و لوگوی شما
سلام
عالی هست
بهترین
من از این درگاه برای فریر استفاده می کنم امّا در آدرس بازگشت عبارت jahanpaydirect مشاهده میشه
پیوست در تصویر
JPD.JPG
.|.|. .|.|.
خیلی عالیه ، چندین ماهه ازش استفاده می کنم
یکی از بهترین حسن هاش اینه که تایید درگاه آنیه
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)