این دومین در سال 2006 ثبت شده:
Iran.mn - Iran
این دومین در سال 2006 ثبت شده:
Iran.mn - Iran
دوست عزیز متوجه نمیشم من تو nic.mn رفتم قبل از اینکه بخوام ثبت کنم خالی بود تو چند تا ثبت کننده دامین خارجی هم رفتم خالی بود بعد از اینکه من ثبتش کردم همه اون سایتها اعلام کردن که ثبت شده و این سایتی که توش ثبت کردم یه به اصطلاح کنترل پنل دامین هم بهم داد ولی نمیتونم dns هاش رو تغییر بدم ولی زده دامین فعاله
الان ایمله اومده که تماس بگیرید ولی مثل اینکه 5 شنبه نیستن
یک احتمال وجود داره ، تاریخ اکسپایر شدن دومین نزدیک بوده و دومین توی لیست قرار گرفته . شما هم الان در انتظار هستید .
اگه صاحب قبلی دومین تمدید کنه که پول شما رو رفاند می کنند و گرنه دومین به نام شما ثبت میشه !
ممنون از شما باید تا شنبه وایسم ببینم چی میشه
یه سوال دیگه داشتم آیا میشه به این سایت اعتماد کرد www.domain.com ویه دامین از همونجا سفارش داد
یعنی مثل این ایرانیه نباشه بامبول در بیاره
ویرایش توسط javad26 : May 13th, 2010 در ساعت 10:34
دوست عزیز ببخشیدا! به نظر من اصلا لطفی نداره که اسم ایران را بگذارید توی پسوند کشور مغولستان
اصلا بی خیالش شدم شنبه سعی میکنم وجهم رو بگیرم یه ویزا کارت تهیه کنم ، یه دامنه دیگه پیدا کردم اونو میگیرم
ممنون از شما تو نگاه اول فکر کردم واسه مجارستانی ، جاییه ، دیگه هواسم نبود ممکن واسه منگولیا باشه
بالاخره جواب دادند
اینرو گفتند:
دامنه شما یک دامنه خاص می باشد و امکان ثبت آن وجود ندارد
ود راه وجود دارد
یکی آنکه مبلغ شما بصورت اعتبار آزاد گردد تا بتوانید خرید های دیگری انجام دهید
یا اینکه شماره 16 رقمی کارت بانکی خود را ارسال نمایید تا مبلیغ پرداختی شما مرجوع گردد
در صورت هر گونه سوال و یا درخواست ما در خدمت شما هستیم
از تماس شما متشکریم
احتمالا خودشون هم خبر نداشتند چی فروختند دیدند به نفعشونه بردارند نمیدونم والا نمیشه به این سایتهای ایرانی اعتماد کرد
ویرایش توسط javad26 : May 13th, 2010 در ساعت 23:01
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)