-
April 18th, 2014, 17:22
روش ست نمودن آی پی روی ساب دامین
دوستان من هاستمو از یک شرکتی گرفتم حالا یک هاست دانلود هم از یک شرکتدیگه گرفتم. این طور که متوجه شدم می بایست به کنترل پنل شرکتی که هاست گرفتم مراجعه کنم و یک ساب دامین تعریف کنم و آی پی های مربوط به شرکتی که از اون هاست دانلود گرفتم رو اونجا ست کنم اگر این روال درسته و می بایست این کارو انجام بدم سوالم اینه که ساب دامین رو از کدوم قسمت هاست باید انجام بدم؟از طریق domains >> Simple DNS Zone Editorدرست کنم یا از طریقdomains >> subdomainsاز کدام روش؟ و آی پی ها رو کجا ست کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
-
-
April 18th, 2014 17:22
# ADS
-
April 18th, 2014, 17:38
پاسخ : روش ست نمودن آی پی روی ساب دامین
اگر سی پنل هست domains قسمت subdomain بزنید
-
تعداد تشکر ها از viva به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2014, 17:40
عضو دائم
شما باید به simple dns zone editor برید و در قسمت A Record در کادر اول نام ساب دامنه مثلا dl را وارد کنید و در کادر دوم IP هاست دانلود را سپس ذخیره کنید
بعد از چند دقیقه ادرس dl.site.com قابل رویت خواهد شد
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
viva
اگر سی پنل هست domains قسمت subdomain بزنید
ایشون لازم دارند که هاست دانلودشون رو به دامنه اصلی وصل کنند. بنابراین باید یک record ایجاد کنند. درخواست استارتر را به دقت مطالعه کنید
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
تعداد تشکر ها ازTARIMEHR به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2014, 17:44

نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
شما باید به simple dns zone editor برید و در قسمت A Record در کادر اول نام ساب دامنه مثلا dl را وارد کنید و در کادر دوم IP هاست دانلود را سپس ذخیره کنید
- - - Updated - - -
ایشون لازم دارند که هاست دانلودشون رو به دامنه اصلی وصل کنند. بنابراین باید یک record ایجاد کنند. درخواست استارتر را به دقت مطالعه کنید
اگر هاست دانلود هست بله این کار رو بکنید .
-
تعداد تشکر ها از viva به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2014, 18:09

نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
- - - Updated - - -
ضمن تشکر از توضیحتون من این کارو انجام کردن حالا وقتی آدرس ساب دامین ثبت شده رو وارد می کنم Welcome to the home of ..... نشون داده میشه. این یعنی که ست شده؟
سوال دیگه اینکه در چه صورت و برای چه کاری می بایست از مسیر
domains >> subdomains
اقدام به ثبت زیر دامنه نمود؟ ممنون میشم تفاوتش رو لطف کنید و توضیح بدین.
-
-
April 18th, 2014, 18:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
salehvasaleh
ضمن تشکر از توضیحتون من این کارو انجام کردن حالا وقتی آدرس ساب دامین ثبت شده رو وارد می کنم
Welcome to the home of ..... نشون داده میشه. این یعنی که ست شده؟
سوال دیگه اینکه در چه صورت و برای چه کاری می بایست از مسیر
domains >> subdomains
اقدام به ثبت زیر دامنه نمود؟ ممنون میشم تفاوتش رو لطف کنید و توضیح بدین.
بله یعنی به هاست متصل شده و اون صفحه ای که میبینید صفحه دیفالت هاست دانلودتون هست ، شما در پوشه public_html هاست دانلودتون یک فایل آپلود کنید و تست کنید
با ایجاد ساب دامنه یک پوشه در همون هاست ایجاد میشه
برای مثال اگر دامنه اصلی سایت شما mysite.ir باشه و ساب دامنه iran رو ایجاد کنید پوشه iran در هاستتون ایجاد میشه که هر فایلی درونش آپلود بشه در ادرس iran.mysite.ir نمایش داده میشه
امیدوارم متوجه شده باشید
:: گروه فناوری اطلاعات
تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
::
دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
-
تعداد تشکر ها از tikweb.ir به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2014, 19:43
گاهی simple DNS مشکل ساز میشه اگر مشکلی بود از advance DNS استفاده کنید .
-
-
April 18th, 2014, 19:52

نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
بله یعنی به هاست متصل شده و اون صفحه ای که میبینید صفحه دیفالت هاست دانلودتون هست ، شما در پوشه public_html هاست دانلودتون یک فایل آپلود کنید و تست کنید
با ایجاد ساب دامنه یک پوشه در همون هاست ایجاد میشه
برای مثال اگر دامنه اصلی سایت شما mysite.ir باشه و ساب دامنه iran رو ایجاد کنید پوشه iran در هاستتون ایجاد میشه که هر فایلی درونش آپلود بشه در ادرس iran.mysite.ir نمایش داده میشه
امیدوارم متوجه شده باشید
ممنون از توضیحتون ولی یک سوالی الان با نرم افزار اف تی پی وارد هاست شدم در قسمت domains و در داخل پوشه ساب دامینی که درست کردم چند تا پوشه مثل : .htpasswd و logs و public_ftp و public_html و stats هست فایلهای مد نظرم رو باید کجا آپلود کنم و به کدام پوشه منتقلش کنم؟ و آدرسی که از طریق اون بشه اون فایلهای رو دانلود کرد چی میشه؟ ممنون میشم توضیح بدین.
-
-
April 18th, 2014, 21:35
جناب باید فایلاتو تو public_html بریزی
اگر هم میخوای از طریق پورت ftp به کاربرات سرویس بدی public_ftp (البته معمولا کسی این کارو نمیکنه)
تو همون public_ftp بریز دادا
-
تعداد تشکر ها از jahromhost به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2014, 21:58

نوشته اصلی توسط
jahromhost
جناب باید فایلاتو تو public_html بریزی
اگر هم میخوای از طریق پورت ftp به کاربرات سرویس بدی public_ftp (البته معمولا کسی این کارو نمیکنه)
تو همون public_ftp بریز دادا
من نمی خوام از طریق اف تی پی به کاربرها سرویس بدم و ظاهرا باید فایلهام رو توی public_html بریزم اما سوالم اینم که فایلها باید داخل public_html که در داخل پوشه ای به نام domains هست ریخته بشه یا داخل همون public_html که در کنار پوشه domains وجود داره ؟
-