نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: چطور می تونم در vps centos 6.5 لیست پکیج های قابل نصب php رو مشاهده کنم ؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    31
    تشکر شده در
    27 پست

پیش فرض چطور می تونم در vps centos 6.5 لیست پکیج های قابل نصب php رو مشاهده کنم ؟

چطور می تونم در vps centos 6.5 لیست پکیج های قابل نصب php رو مشاهده کنم ؟

چون در این ورژن با php-devel و امثالهم نمیشه پیکج ها رو نصبید می خوام بدونم چطور میشه اسم دقیق پکیج ها رو برای نصبشون پیدا کرد /؟

2. # ADS

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    672
    تشکر تشکر شده 
    3,378
    تشکر شده در
    2,203 پست

پیش فرض پاسخ : چطور می تونم در vps centos 6.5 لیست پکیج های قابل نصب php رو مشاهده کنم ؟

مثلا میزنی
    yum list php
    yum search php
    هر پیکیجی توش پی اچ پی داره میاد می بینی هرکدوم رو خواستی می نصبی

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    31
    تشکر شده در
    27 پست

پیش فرض پاسخ : چطور می تونم در vps centos 6.5 لیست پکیج های قابل نصب php رو مشاهده کنم ؟

ممنون از پاسختون

در ورژن 6.5 سنتوس با این دستورات نمیشه پکیچ های php رو نصب کرد دستوراتی می خوام که این قابلیت رو برای ورژن 6.x فراهم کنه

برای همین هم هست که سوال رو مطرح کردم

سوالم دقیقا اینه که چه دستوری هست که
    لیست پکیج های قابل نصب php رو نشون می ده در واقع منظورم این هست که دستوراتش چی هستن

الان شما این پیج رو نگاه کنید PHP 5.5 on CentOS/RHEL 6.5 and 5.10 via Yum | Webtatic.com اینجا دستوراتش رو نوشته اما من هر کدوم رو می زنم ارور می گیرم

سوالم این هست که یکی بیاد بگه مثلا این دستور yum search php به ما نشون میده در سنتوس 6.5 چطور میشه ماژولهای php رو نصبید

دو سه تا مثال می زدم

این دستور رو می زنم نتیجه این رو می ده
    کد:
    root@server [~]# yum list php Loaded plugins: fastestmirror, replace, security Loading mirror speeds from cached hostfile epel/metalink | 22 kB 00:00 * base: mirror.webtatic.com * epel: mirror.webtatic.com * extras: mirror.webtatic.com * remi: remi.schlundtech.de * updates: mirror.xacloud.com * webtatic: nl.repo.webtatic.com base | 3.7 kB 00:00 epel | 4.4 kB 00:00 extras | 3.4 kB 00:00 remi | 2.9 kB 00:00 remi/primary_db | 687 kB 00:00 updates | 3.4 kB 00:00 webtatic | 2.9 kB 00:00 Error: No matching Packages to list

و یا
    کد:
    root@server [~]# yum install php-devel Loaded plugins: fastestmirror, replace, security Loading mirror speeds from cached hostfile * base: mirror.webtatic.com * epel: mirror.webtatic.com * extras: mirror.webtatic.com * remi: remi.schlundtech.de * updates: mirror.webtatic.com * webtatic: nl.repo.webtatic.com Setting up Install Process No package php-devel available. Error: Nothing to do
    میایم این ور دستورات مرتبط با 6.5 دستور
    کد:

کد:
    yum install php55w

جواب

کد:
    root@server [~]# yum install php55w Loaded plugins: fastestmirror, replace, security Loading mirror speeds from cached hostfile * base: mirror.webtatic.com * epel: mirror.webtatic.com * extras: mirror.webtatic.com * remi: remi.schlundtech.de * updates: mirror.webtatic.com * webtatic: nl.repo.webtatic.com Setting up Install Process No package php55w available. Error: Nothing to do
    برای همین می پرسم که چه دستوری در ورژن 6.5 به ما نشون میده که اسامی دقیق پکیج های قابل نصب php چیا هستن
    ویرایش توسط datnet_teh : April 18th, 2014 در ساعت 01:57

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    31
    تشکر شده در
    27 پست

کسی نمی دونه این مشکل چطور حل میشه ؟

عضو دائم arc1o0 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    523
    تشکر تشکر شده 
    3,739
    تشکر شده در
    2,026 پست

سلام

شما آدرس مخازن نسب رو در مرورگر وارد کنید، لیست پکیج های قابل نصب به ترتیب الفبا قابل مشاهده است

99% Directory Listing فعال است

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)