کسی آسیا تک داشته باشه .. منم هستم .. البته نه با 256 مگ .. با دو گیگ دو هسته و مخلفات دو ترابایت هارد و غیره
کسی آسیا تک داشته باشه .. منم هستم .. البته نه با 256 مگ .. با دو گیگ دو هسته و مخلفات دو ترابایت هارد و غیره
نکته : سرورهای مجازی همراه با پنل مدیریتی و مانیتورینگ vSphere Web Client هستند. (خبر) (اطلاعیه)
Pars-2 - Ram : 512 MB - HDD : 30 GB
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 1*1.2 Ghz| Bandwich : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom
ماهانه 39 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
من میتونم از اسیاتک بهتون سرور مجازی بدم خودم دد دارم ولی خواهشا ناظم ها گیر ندن فقط همین یه بار افر دادم![]()
اگر اشتباه نکنم شما جناب آقای نعیم تشکر هستید،
به دلیل عدم رعایت قوانین دیتاسنتر پارس آنلاین (دانلود فایل های غیر قانونی و ایجاد اختلال در شبکه دیتاسنتر)، در این دیتاسنتر به عنوان Wanted محسوب می شوید که طی جلساتی که با امور فنی و فروش داشته ایم، به هیچ عنوان ارایه سرویسی از این دیتاسنتر به شما توصیه نمی شود چرا که شما باعث بروز مشکلات و اختلالاتی، برای آنچه مد نظر دارید، خواهید شد.
در حال حاضر، تمامی سرورهای ایران در دیتاسنترهای : شاتل، تبیان، سروش رسانه هم به حد نصاب خود رسیده اند.
برای اشخاص حقیقی یا حقوقی که باعث اختلال در شبکه و سرویس های دیتاسنتر ها می شوند، سرویسی ارایه نخواهد شد.
در صورتی که پرسش، انتقاد و نظری دارید می توانید طی تیکتی با بنده مکاتبه نمایید.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
خروج هارد از دیتاسنتر اینقدر براشون سخت بود .. از همون ابتدا میگفتند ..
اگر مشکلی از جانب بنده بود تمامی مبلغ سالانه را به بنده برگش نمیدادند .. و حداقل ترافیک مصرف شده را با بنده حساب میکردند .. ولی چون اشتباه از جانب خودشان بود طبق قرار داد .. تمامی هزینه را به بنده برگرداندند ..
برای لاپوشانی خرابکاری بخش فروش تصمیم گرفتند ایشان و جناب داوودی ( پاس سرور ) بنده را تخریب کنندبجای اینکه اعتراف به اشتباه خودشان کنند
شما خودتون شاهد هستید .. قبل از خرید .. چندین و چندبار ازتون خواستم که مورارد را بررسی کنید تا بعداً به مشکل نخوریم .. یکی دوماه این وسط طول کشید ..
شما خودت اول زده بودی بدون محدودیت ترافیک .. بعدش من باهاتون صحبت کردم .. و دقیق پرس و جو کردید ترافیک رو جدا کردید و قیمت گذاری جداگانه کردید .. وگرنه شما هم توی همین دامی که بنده افتادم و سپس جناب داوودی رو بخاطر زیر آب زدن بنده و شایعه و دروغ سازی کبابش کردم .. میافتادی
البته هنوز هم دارن با مشتریاشون بدون شفاف سازی کار میکنند .. وبهشون نمیگن که ترافیک خارجی و داخلیشون قیمت جداانه باهاشون محاسبه میشه .. و حی بهشمه نیگن که ترافیک خروجی داخلیشون باید فقط در شبکه پارس آنلاین باشه و و همچنین چندبرابر ترافیک ورودی باشه ..
من همیشه در مورد نوع مصرفم و میزان و طریقه کارم صادق بودم .. ولی آنها نبودند ..
ابتدا به بنده اوکی دادند و سپس گفتند نمیشه .. و همه هزینه رو به بنده برگرداندند ..
اینجا ایران هست .. همه چیز برعکس هست .. همیشه سر بیگناه میره بالای دار ..
فردا زنگ میزنم زرکانی .. مدیر مسئول فروش .. و غیره .. اینجا جاش نیست
ویرایش توسط choughour : April 16th, 2014 در ساعت 01:40 دلیل: غلط املائی
اگر کسی حرفام رو قبول نداره .. بگه تا مکالمه ظبط شده قبل از خرید از پارس آلاین رو براشون بزارم .. تا دقیقاً متوجه بشه چطوری به بنده فروختند و سپس چطوری زدن زیر همه حرفا و قراردادشون ..
نمونه قرار دادشون هم موجود هست .. حتی شاهد زنده هم دارم ..
به بنده اجازه داده شد تا 100 ترابایت هم از خارج دانلود داشته باشم مشکل پیش نخواهد آمد .. ولی بعد از 6 ترابایت زدن زیر همه چیز ..
کاری سرشون میارم که از این بدگوئی پشت سر دیگران خودداری کنند و واقعیت زشت خودشون رو بگن
سلام
اگر شما نیاز به سرویس آسیاتک دارید با من مکاتبه
کنید
در رابطه با این قضیه هم بدون سند جلو نیاید یه تایپیک باز کنید و اسناد مربوطه رو قرار بدید
بهتره تایپیک رو باز کنید در رابطه با سرور تون
در حال تماس هستم ولی ظاهرا جواب گو نیستید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)