خروج هارد از دیتاسنتر اینقدر براشون سخت بود .. از همون ابتدا میگفتند ..
اگر مشکلی از جانب بنده بود تمامی مبلغ سالانه را به بنده برگش نمیدادند .. و حداقل ترافیک مصرف شده را با بنده حساب میکردند .. ولی چون اشتباه از جانب خودشان بود طبق قرار داد .. تمامی هزینه را به بنده برگرداندند ..
برای لاپوشانی خرابکاری بخش فروش تصمیم گرفتند ایشان و جناب داوودی ( پاس سرور ) بنده را تخریب کنندبجای اینکه اعتراف به اشتباه خودشان کنند
شما خودتون شاهد هستید .. قبل از خرید .. چندین و چندبار ازتون خواستم که مورارد را بررسی کنید تا بعداً به مشکل نخوریم .. یکی دوماه این وسط طول کشید ..
شما خودت اول زده بودی بدون محدودیت ترافیک .. بعدش من باهاتون صحبت کردم .. و دقیق پرس و جو کردید ترافیک رو جدا کردید و قیمت گذاری جداگانه کردید .. وگرنه شما هم توی همین دامی که بنده افتادم و سپس جناب داوودی رو بخاطر زیر آب زدن بنده و شایعه و دروغ سازی کبابش کردم .. میافتادی
البته هنوز هم دارن با مشتریاشون بدون شفاف سازی کار میکنند .. وبهشون نمیگن که ترافیک خارجی و داخلیشون قیمت جداانه باهاشون محاسبه میشه .. و حی بهشمه نیگن که ترافیک خروجی داخلیشون باید فقط در شبکه پارس آنلاین باشه و و همچنین چندبرابر ترافیک ورودی باشه ..
من همیشه در مورد نوع مصرفم و میزان و طریقه کارم صادق بودم .. ولی آنها نبودند ..
ابتدا به بنده اوکی دادند و سپس گفتند نمیشه .. و همه هزینه رو به بنده برگرداندند ..
اینجا ایران هست .. همه چیز برعکس هست .. همیشه سر بیگناه میره بالای دار ..
فردا زنگ میزنم زرکانی .. مدیر مسئول فروش .. و غیره .. اینجا جاش نیست