سلام
یه برنامه بنویسید و از فایل لاگ آی پی های با درخواست بالا رو دربیارید، بعد بدید اون آی پی ها رو در مرحله اول موقتا مثلا برای 3 یا 7 روز به کل مسدود کنند.
برای شروع بررسی این روش بهتری هست
سلام
یه برنامه بنویسید و از فایل لاگ آی پی های با درخواست بالا رو دربیارید، بعد بدید اون آی پی ها رو در مرحله اول موقتا مثلا برای 3 یا 7 روز به کل مسدود کنند.
برای شروع بررسی این روش بهتری هست
طراحی بنر فلش با نازلترین قیمت . قبول کلیه سفارشات طراحی بنر گیف و فلش ، کاتالوگ ، هدر ، کاور ، قالب وبسایت و ...
تبلیغات بنری رایگان! در شبکه تبلیغات کلیکی ادلاین
لاگ های ی سرورت رو ببین اپی ها رو شناسایی کن بده دیتاسنتر از روی روتر بلاک کنه
خودت یک فایروال جدا بخر بهشون بده بزارن روی سروراشون
در حالت بدی از وی پی اس های خارج بگیر که دی داس پروتکشن هم روشون نصب باشه
و گارانتی بدن بهتون نه از وی پی اس های هتزنر و دیتاشک و رداستیشن که فایروالی هم ندارن
درود رنج ای پی های اتکر رو ببندید ترجیحا همه ی ای پی ها بحز ایران رو فعلا بلوکه کنید.
تنظیمات csf رو حساس تر کنید مشکل حل میشه
إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾
كه واقعا انسان دستخوش زيان است (۲)
سلام
بله دوستمون صحیح میگن موقتا فقط ای پی های ایران رو باز بزار و تعداد کانکشن رو روی 70-80 لیمیت کن.
اگر نیاز به تغییر دیتاسنتر داری تبیان چون فایروال سخت افزاری داره بتون پیشنهاد میکنم.
سرور مجازی | سرور اختصاصی
تلفن: (66015891)021 ~ تلگرام:09213601063
سرور مجازی, سرور اختصاصی, هاست|نوین هاست
با سلام
پارس انلاین اینترانت ارائه نمیکنه.
از مرکز های دیگر میتوانید خدمات بگیریدو متاسفانه اینجا نمیشه به شما آفر بدیم.
فقط راهنمایی :
سرورتون اینترانت و اینترنت باشد در چنین مواقعی روی اینترانت بروید که حداقل ساییتون داخل کشور بالا باشد (البته اگر دومین .ir استفاده میکنید دومین بین المللی بسته به پنلتون ممکن هست اینترانت قبول نکند)
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
با این وضع جایی به شما سرور نمیده مگر بخواید همه چیز اختصاصی بگیرید
سلام دوستان عزیز, ببخشید وارد بحث میشم,
در خصوص حملات هم باید بگم حرف دوستان متینه اما پیشنهاداتی که در خصوص کانفیگ سرور و بستن آی پی ها و ... میشه رو جدی نگیرید!
سطح حملات به قدری هست که قبل از رسیدن به سرور شما در شبکه بارس آنلاین باعث ایجاد اختلال شده که آی پی شما نال شده !
یه کم به این قضیه توجه کنید میبینید اصلا کانفیگ سرور و فایروال و ... اصلا ربطی به ماجرا نداره,
اگر مایل باشید می توانم شرکتی که از آن سرور میگیرم را معرفی کنم, خدمات DDoS Protection ارائه میده, با مانیتورینگ کامل و چند بار تو شرایط سخت جواب پس داده, اما حد اقلش 1.5 میلیون تومان در ماه هزینه داره,
اما تو دیتا سنتر های معمول بررسی هایی در این زمینه انجام دادم, به عنوان کسی که در این زمینه فعالیت میکنه پیشنهاد می کنم اگر نمی خواهید هزینه های سنگین انجام بدید OVH دیتاسنتر خوبی نسبت به هتنرز و ... است, البته از نظر DDoS Protection گفتم, در صورتی هم که نیاز به سرور ندارید و با هاست اشتراکی مشکلتان حل می شود, د رخدمتتان هستیم
با تشکر
ویرایش توسط yastheme : April 15th, 2014 در ساعت 12:46
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
سلام
OVH به شکل 100% مشکل شما را حل خواهد کرد
3000 Gbps پهنای باند او وی اچ شوخی نیست !
کشوری مثل ایران 100Gbps پهنای باند دارد!
سلام دوست عزیز,
همونطور که گفتم OVH خوبه, نسبت به هتنرز و دیتا سنتر های معمول دیگر از نظر DDoS Protection سطح بالا و خوبی داره,
اما برای نمونه خدمتتون عرض کنم یکی از مشتریان ما تو این دیتا سنتر مورد حمله قرار میگرفت حمله به قدری بالا بود که آی پی ایشون برای ساعت ها توسط دیتا سنتر نال می شد,
وقتی به سرور خودمون منتقلش کردیم حجم حملاتش 3 الی 4 گیگابیت بوده, البته حجم کمی هم نیست ولی برای دیتا سنتر ما چیزی نبود که اصلا به چشم بیاد و تو سرعت سایت حتی تاثیر گذار باشه,
دیتاسنتر های DDoS protection برای هر آی پی یک مقدار مشخص بروتکشن ارائه می دهند, یعنی برای هر آی پی مثلا 15 گیگابیت بر ثانیه!
همون طور که قبلا اشاره شده این مقدارOVH کلی بوده و ربطی به یک سرور یا یک آی پی ندارد بلکه بین همه شیر شده ! البته پهنای باند زیاد دلیل بر جلوگیری از حملات DDoS نیست
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)