فقط و فقط چه اختصاصی چه واسط جهان پی!
قدی که میتونید به قانون مندی و اعتبار درگاه جهان پی اعتماد کنید من نتونستم به درگاه مستقیم بانک اعتماد کنم
موفق باشید
فقط و فقط چه اختصاصی چه واسط جهان پی!
قدی که میتونید به قانون مندی و اعتبار درگاه جهان پی اعتماد کنید من نتونستم به درگاه مستقیم بانک اعتماد کنم
موفق باشید
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
مستقیم : کلیه بانک ها
غیر مستقیم : سیبا پال
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
ملت - پاسارگاد
طراحی بنر فلش با نازلترین قیمت . قبول کلیه سفارشات طراحی بنر گیف و فلش ، کاتالوگ ، هدر ، کاور ، قالب وبسایت و ...
تبلیغات بنری رایگان! در شبکه تبلیغات کلیکی ادلاین
اگه مستقیم می خوای فقط بانک سامان - قبلا بانک ملت خوب بود ولی جدیدا اصلا دیگه به سیستم خودشون توجه نمی کنن بانک ملت تراکنش ناموفق های فوق العاده بالایی داره
به شرکت به پرداخت هم می گی
می گه سیست ما مشکلی نداره
ولی در وض بانک سامان فوق العاده است
از یه نظر هم بگم بانک ملت و بانک سامان چون 51% سهام شاپرک رو دارن هر چی این 2 تا بانک تصمیم بگیرن باید انجام بشه
ولی با مشکلات جدید بانک ملت فقط الان سامان خوبه
اگه درگاه واسط هم می خوای من از شرکت بازپرداخت دارم
سامانه بازپرداخت
پشتیبانی خوبی دارن (هر بار تیکت دادم زیر 5 دقیقه جواب دادن)
واریز سریع دارن (زمانی که درخواست واریز میدی در سریع ترین زمان ممکن واریز می کنن، به وفور دیدم و برام واریز رو تو 2 دقیقه انجام دادن)
از نظر آدرس و ثبت بودن شرکت من چک کردم کاملا درسته
واسط حهان پی
مستقیم ملت
پی لاین رو خیلی قبول دارم!
خیلی خوش حساب ، حتی از بانکهای خصوصی و دولتی هم بهتره!
پشتیبانی عالی ساعت 23:30 شب تیکت زدم جواب دادن بعد از 2 دقیقه!
واقعا حرف ندارن!
پاسارگاد و یا ملی خیلی خوب هستند
از نظر من توی درگاه های واسط جهان پی از همه بهتره
تو درگاه های مستقیم ملت
پی لاین قبول نکرد. من محصولی برای فروش ندارم و برای donate نیاز داشتم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)