-
April 13th, 2014, 16:46
مکشل با فرمت های گوناگون برای دانلود مانند mp3 و mp4
سلام.. خسته نباشید استاید محترم
من با سرور سایت مشکلی دارم اون هم اینه که وقتی فایلی رو برای دانلود قرار میدم باید حتما فرمتش rar باشه در غیر اینصورت وقتی روی لینک دانلود کلیک کنیم رمز میخواد از کاربر سایت..
مثلا بازی یا نرم افزار اندروید با فرمت apk
یا فیلمها mp4
یا موزیک mp3
خلاصه که همه فرمت هارو رمز میخواد !!!
برای اینکه متوجه بشید میتونید به قسمت انیمیشن سایت برید
بلووب » انیمیشن سینمایی
وقتی رو لینک دانلود کنید رمز میخواد برای دانلود مثل سایتهای vip.. چطوری این ***** رو بردارم؟؟ تا همه فرمت ها آزاد بشه؟؟
-
-
April 13th, 2014 16:46
# ADS
-
April 13th, 2014, 17:41
پاسخ : مکشل با فرمت های گوناگون برای دانلود مانند mp3 و mp4
فکر کنم باید مربوط به دسترسی باشه اگر سرو مجازی ویندوز 2003 هست
از منوی Start وارد گزینه ی Administrator tools شده و بر روی internet information service یا همان IIS کلیک کنید تا پنجره ی مدیریت IIS باز شود
سپس بر روی وب سایت خود کلیک راست کنید و گزینه ی Properties را انتخاب کنید(در صورتی که می خواهید بر روی تمام وب سایت ها اعمال شود بر روی Websites این کار را انجام دهید
سپس وارد تب HTTP Headers شوید
بر روی MIME Types کلیک کنید و در پنجره باز شده بر روی گزینه ی NEW مجدد کلیک نمائید
در کادر اول فرمت برای مثال mkv و در قسمت دیگر نوع فایل را وارد می کنیم برای مثال برای فایل های فشرده شده application/x-compressed برای ویدئو video/x-ms-wmv و … که شما کلا در این قسمت application/octet-stream را وارد کنید
در صورتی که می خواهید تمامی فرمت ها بدون محدودیت دانلود شوند کافیست در کادر اول علامت * را تایپ و سپس در کادر دوم کلمه ی application/octet-stream را تایپ کنید
-
-
April 13th, 2014, 18:13

نوشته اصلی توسط
tatnet
فکر کنم باید مربوط به دسترسی باشه اگر سرو مجازی ویندوز 2003 هست
از منوی Start وارد گزینه ی Administrator tools شده و بر روی internet information service یا همان IIS کلیک کنید تا پنجره ی مدیریت IIS باز شود
سپس بر روی وب سایت خود کلیک راست کنید و گزینه ی Properties را انتخاب کنید(در صورتی که می خواهید بر روی تمام وب سایت ها اعمال شود بر روی Websites این کار را انجام دهید
سپس وارد تب HTTP Headers شوید
بر روی MIME Types کلیک کنید و در پنجره باز شده بر روی گزینه ی NEW مجدد کلیک نمائید
در کادر اول فرمت برای مثال mkv و در قسمت دیگر نوع فایل را وارد می کنیم برای مثال برای فایل های فشرده شده application/x-compressed برای ویدئو video/x-ms-wmv و … که شما کلا در این قسمت application/octet-stream را وارد کنید
در صورتی که می خواهید تمامی فرمت ها بدون محدودیت دانلود شوند کافیست در کادر اول علامت * را تایپ و سپس در کادر دوم کلمه ی application/octet-stream را تایپ کنید
ممنون دقیقا به همین شکل که گفتید اعمالل کردم تنظیمات رو ... ولی بازم مشکل پا برجاست
-
-
April 13th, 2014, 18:43
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
meyti.pugo
ممنون دقیقا به همین شکل که گفتید اعمالل کردم تنظیمات رو ... ولی بازم مشکل پا برجاست
iis رو بعدش ری استارت کردید ؟
-
-
April 13th, 2014, 18:48

نوشته اصلی توسط
OmidX
iis رو بعدش ری استارت کردید ؟
نه ری استارت نکردم.. چجوری ری استارت کنم؟؟
-
-
April 13th, 2014, 18:50
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
meyti.pugo
نه ری استارت نکردم.. چجوری ری استارت کنم؟؟
بستگی ب نسخه iis شما داره ، اما اینطوری :
restart-iis.png
-
-
April 13th, 2014, 21:14
سرور را ری استارت کنی iis هم ری استارت میشه
-
-
April 13th, 2014, 22:38

نوشته اصلی توسط