ایرانی د ز د ه فقط از سایت های خارجی به طور مستقیم خرید کنید
ایرانی د ز د ه فقط از سایت های خارجی به طور مستقیم خرید کنید
مرسی از دوستان عزیز از راهنمایی لازمتون استفاده کردم
پس با این تفاسیر چون از کسی قبلا یک بار سرور تهیه کردم راضی بودم دوباره از ایشون تهیه میکنم
تا بینم منو راضی میکنند یا خیر و اگر راضی نبود از نو برسی میکنم
ولی دوست داشتم تجربه خریدارن رو هم بشنونم تا صدمه نبینم توی این عوض کردن سرور ها و غیره
ممنون میشم کسی تجربه خرید دارند بگن
مثلا پارس
خیلی موارد هست که باید توسط خودتان جستجو شود.
بستگی داره چه مصرفی دارید و چه کیفیتی مد نظر دارید.
ممکن هست یکجا رم 1 بده 60 تومن یک جا بده 100 تومن یا ... دلیل نمیشه اون 100 تومنیه بد باشه یا خوب ممکنه واقعا کیفیت باشه یا فقط اسم برندش باشه که گرونتره.
تمام این موارد به تحقیق شما بستگی داره و کسی نمیتونه دقیق بگه کی خوبه یا کی بده مخصوصا در انجمن که اکثرا فروشنده هستند.
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
شما سروری که میخواهید اگر از ایران هست فقط باید از ایرانی تهیه کنید.
و اگر درست تحقیق کنید و بر اساس نیازتون سرویس خوب و با کیفیت تهیه کنید میزبانتون هم *** نمیشه چون معمولا کسی که نتونه خودش را جمع و جور بکنه و نفهمه که چی کار میکنه چه ایران باشه چه هر کشوری پولش از دستش میره حالا با خرید های اشتباه یا ... و اینجوری میزبان میشه ***.
به نظر من یک تاپیک دیگر بزنید و سرویسی که میخواهید را بفرمائید همکاران همه به شما آفر میدهند آن وقت میتوانید از بین آنها تحقیق کنید و نام هرکدامشان را جستجو کنید و یا از نمونه مشتریهاشون که ارائه میکنند کیفیت را بپرسید.
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
مرسی از همه دوستان برای راهنماییهای خوبشون
دوستان برای کاره مثلا چیز چیز فروشی بنظرتون شرکت سرور ویندوز - ParsPack Cloud Computing Technology که پهنای بانده 700 گیگ در ماه رو میدن کم نیست ؟
یعنی میشه ساعتی یک گیگ . بنظرم کافیه نیست ؟
تموم بشه میدونید چی میشه ؟
یا نه جدا نا محدود نیازه ؟
سرور ایران قیمت ها 3 برابر خارج از ایران هست پس خیلیا هستن آفر ارزان و خوب دارن برای مثال
faraso.org
securehost.ir
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
چیزی که مشخصه اینکه هیچ کس نمیگه ماست من ترشه
هاستـــ دات ای ار (شرکت پارسیان ثبت 269 )
فروش سرور مجازی از ایران و انگلستان ( با منابع اختصاصی) ، هاست لینوکس ، فایل هاستینگ ، رادیو هاستینگ و ثبت دامنه
تماس بگیرید : 5163 200 0913
ویرایش توسط amin6969 : April 13th, 2014 در ساعت 13:08
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)