-
April 12th, 2014, 15:03
عضو جدید
به یک شریک برای سایت دانلود فیلم و سریال نیاز داریم
سلام
خواهشا اگه شرایط زیر رو دارید ای دی که در اخر اومده رو اد کنید.سایتم فقط یک ماهه راه افتاده.
اشنایی کامل با وردپرس
اشنایی کامل با سرور ویندوز 2003
اشنایی کامل با سایت های خارجی فیلم
داشتن یک سایت فیلم در گذشته
اشنایی با هاست سی پنل
باز هم خواهش میکنم اگه شرایط بالا رو دارین این ای دی رو اد کنید و اگه ندارید اد نکنید
downmovie333
-
-
April 12th, 2014 15:03
# ADS
-
April 12th, 2014, 15:13
عضو انجمن
پاسخ : به یک شریک برای سایت دانلود فیلم و سریال نیاز داریم
شما شریک می خواید یا کارمند برای سایتتون !!؟؟
پالس سرور،هاستینگ و سرورمجازی، اختصاصی ازکشورهای آمریکا،آلمان،ایران وهلند*شرکت رسمی ثبت شده*بیش از 8 سال سابقه فعالیت(نماد اعتماد)
پشتیبانی |آدرس: pulseserver.net |تلگرام: @aminpulse
-
-
April 12th, 2014, 15:16
عضو جدید
-
-
April 12th, 2014, 15:43
عضو انجمن
ویرایش توسط Optimus : April 13th, 2014 در ساعت 15:35
پالس سرور،هاستینگ و سرورمجازی، اختصاصی ازکشورهای آمریکا،آلمان،ایران وهلند*شرکت رسمی ثبت شده*بیش از 8 سال سابقه فعالیت(نماد اعتماد)
-
-
April 12th, 2014, 17:56
با ایدی musicspaceir@yahoo.com البته برای نویسندگی و سئوی سایت شما
-
-
April 13th, 2014, 15:07
عضو جدید
اقا سایت مشکلی نداره سیستم شما مشکل داره درضمن من شریک میخوام زیاد اسپم ندید
-
-
April 13th, 2014, 15:40
عجب سایتی
فقط زبون سایت شما چیه ؟؟؟
��}]�Ǒ�3��P���;��03�(R�d[������Fh���n�ñ���V��^��"��� ���h��!)kiGh#�+0�������U�]��nt ��;�H����������u�~ �'��z�A����s��:���� F�����N��*\����6R��h h��7wrm�i�H���vr#�֨�mm {�ek��_\��Ҡ6z��i�>�EaWz�� l}�1�4�#}��N��=}�c���>1U{Į V�cK�mv�ݟ�a���f)_�7�u�<[��>η�Aa*�B���S����P�N���mK�� LCy�t�������'O����} _����l�|r��/��l�d�`r0y��/����;���}�5;��~?�� ��nh��-��6�5�������g�{/ �u�]�?������k�� GC]�)�}1�ד���`=F6yp�j���V�cz���ɉ!qA��V!�� ����CuW+��� ǭ�n�4K�kCe`;�k��}���T,�ꛛ���Fq�Rkll4 ����� ��rS��.``���������^4~�9*~��� �O>���e����G�+��Zۿ�{� �*5���[�/���.Jm�����F��߱.��FI�i]�}tk��],Jm-s�Y���5sw�o}�5����z��Kk �G��W�"�C$,��냿}�J0�<�4�$`2�i�����[kETD.��7��0�|�Z��Z�FAX�u y`�P�#�2�H\l�}��˶���f"�@�\�F��e�� ��0(&^}7K��֙����q�D�|� ?����{�q@�x�8ءЯ٣��F�1 ��ֶ�}ӸF���m�1�t(k� 1�>|v��W�}c��Rz�n��Bh� ���?1�S����Ɖ�F�)�;�:� ���������7[jY�˭g��ݞ`!��c{d[S�v�`��9��\��X����� ��|%��T@���k��k-� �eooO^�ڶV�j��i�(tC��ԍ�ٵ�ieKj�e� k75c)p+�)�(��hd�!�`����5� R�k2�Z��bK����?3 ����^�f�o��S��� ��b&`�I�i�|d[
-
تعداد تشکر ها از tatnet به دلیل پست مفید
-
April 13th, 2014, 15:44
میتونیم با هم همکاری داشته باشیم
فقط زیاد نمیتونم وقت بزارم فقط میتونم راهنمائی و کمک اولیه را انجام بدهم
هاست - وردپرس - سی پنل - سرور ویندوز و .... هرچیزی باشه میتونم راهنمائی کنم
-
-
April 13th, 2014, 15:57
عضو انجمن
زبان سایت را احتمالا باید در گوگل ترنسلیت بزنید تا متوجه بیشد !
اینم نمایش برای من
R�k�Z�<����g�bЉ7��yC#�D Cí�'��4~jK�;JYii���gfCK�%� �[�Q�xgh��dh�w����@B�P�� � �����SC��?y�Y���p�י �\�8�0��5T_f�Vy�˛�A���{ �g!�<��9��;;F��Ҿp�����-;W�R�F{&s��e=������5�� ӭ��n����nl���@'p?g��Αx�zb�ӈ��߹\�( K��f�������h�c���Y a�����f���x�_��0���' N�%9�Ch�۹�M��������~�\b ugC�*�2{q�ɻ����:L΄~�у�ṡ� � �+���Ov&j�=���3r�%�r PE*�݉��#γs�<������c nҬ�+b�����yI������<�9 �!���KB�,k3�rTgc���l;� u�c���Z��:�I%N%�(ԘO�p/�:2�" BIU�X����8�gO��~��Y��� ���J��k���qeH_���yF`� ê;��P����X�՜���f�mu> yH3@-�,[� ���o�6ҡrr�� ���_ǝ�N�"a�p G'߫���G�?�w{9'w��ew����? ���m)�;��qV��fMʍD��l��L��7K�; a�x��/|�L↟����_�%1'�ŭp�1�ȼ� �L��T3����.�-�`���D����|�>ou����� ��D-����戽g�;�f-�z�P�,x3�(�p&��7^͆C�U�7ȹ <2�a����>�7����l4}s� 9I�˓l?�y (�5%���@\���ɟ�uzW"Z�M�4~� ?��bs��)��v���Q���7�� �8���>]&��������%���@��5�,A �h"�Pu%g�C�LQ��x�#B4蓠�%Et �� Ht��eQB�CX��G3�:Hs*#���� ��J��TAqX��i̇y��;�<��lQZ-?�"��ɢ'�D�L��+%�JFn���dHf ^.Me���f&�>vT=���{�c��^"U2 �H��ݑy�g�2+�t8-�*�C��H��1�M��H��L�v,f� &��ρ��Ve�w����=����y �w:Wx�l^u) )�w⸨0������C��\ ���#�/�6+f[0e�>������s�:�oCuW��zH� >ƌC�����s�27�s3�&ǰ�Q*�|\ :�������{�k��5c
-
-
April 13th, 2014, 17:11
دوست عزیز سایتشون مشکل داره به همین خاطر به عنوان اینکه بهشون اطلاع بدم گفتم که عجب سایتی
فکر کنم اولشون هست دارن سایت راه اندازی میکنند گفتم هرگونه سوالی داشته باشند در هر زمینه تا آنجائی که سوادمون برسه و وقت اجازه بده راهنمائی میکنیم
-