سلام
من whmcs نصب کردم تمام مراحل درست بود اما ارور میده و بالانمیا برای چی هست؟
Untitledsd.png

این ارور چیه
 این ارور چیه
				سلام
من whmcs نصب کردم تمام مراحل درست بود اما ارور میده و بالانمیا برای چی هست؟
Untitledsd.png

█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
 پاسخ : این ارور چیه
				دوباره نصب کنید مشکل باید از نصب باشه ... + دسترسی های فایلها دانلود و تملیت و ...
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com

احتمالا دیتابیس شما کامل وارد نشده , ویا اینکه تویه پوشه install یه فایل هستش به اسم upgred.php اون رو بزنید حله.
اگه نسخه whmcs رو می گفتید بهتون می گفتم از چیه.

4.2.2 ورژن هست دوست عزیز

█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط

به 5.3.6 اپگرید کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)