اگر میخواین مک ادرستون رو نبینه
اگر میخواین اتوماتیک وصل نشه
اگر میخواین کسی وصل نشه
اگر میخواین اونا به شما دسترسی نداشته باشن
و ............
شما مشکلتو کامل بگو هرکدوم اینا راه داره
اگر میخواین مک ادرستون رو نبینه
اگر میخواین اتوماتیک وصل نشه
اگر میخواین کسی وصل نشه
اگر میخواین اونا به شما دسترسی نداشته باشن
و ............
شما مشکلتو کامل بگو هرکدوم اینا راه داره
ببینید فرض کنید توی یه ساختمون نزدیک دانشگاه یا سازمانی هستیم، میخوام لپ تاپ من وایرلسش کار کنه اما نتونه اون وایرلس دانشگاه رو ببینه و کانکت شه بهش.برای اینکه این خونه نزدیک دانشگاه است و رایگان و پاتوق شده واسه نت.اگه نشه به اون وصل شد و یا جوری باشه که کلا وایرلس ضعیف بشه تا نتونه اون مودم رو که signal strength اون low هست رو پیدا کنه.
ssid رو مخفی کنید :D
ممنون.توضیح میدی در موردش داداشم؟ چیکار میکنه و طریقه بستنش؟
شما یه انتن 5 dbi برمیداری طبق مدار هایی که عکسش تو نت هست میای روی همون فرکانس نویز میندازی این یکم سخته ولی
با یه اکسس پوینت میتونی روی همون چنل یا فرکانس و همون نیم یک نت بدی کلا تو این منطقه شما نمیشه به ایون وایرلس وشل شد ولی باید روتر قابلیت چنل یا فرکانس رو داشته باشه
نه عزیز این راه ها به درد من نمیخوره.توضیحاتتون هم سخته من سردر نیاوردم.یه کاری با موبایل یا یه برنامه ای چیزی. مثلا برنامه ای واسه بلاک کردن یه وایرلس یا آی پی... یا اینکه کلا اگه لپ تاپ به یه مودم یا آی پی کانکت شه دیگه به اینترنت وصل نشه.
ازین راهکارهای سادهتر، یه تنظیم یا برنامه
ما که کلا سردر نیاوردیم از این کار شما!
می تونید کاری کنید که به اون وایرلس وصل نشه، ولی وایرلستون روشن و فعال باشه ، سرویس رو پیدا کنه، اما وصل نشه
این شکلی به درتون می خوره؟
شما روی وایرلس های دیگر که پیدا میکنه راست کلیک و forget را بزنید و تیک automatic conect را هم بردارید اونوقت دیگر وصل نخواهد شد به وایرلسی هم که میخواهید وصل بشوید تیک اتوماتیکش را بزنید و تمام دارید خودتان را رنج میدهید و سوالاتتان را گنگ میکنید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)